מחזור 22: אתלטיקו מנחילה הפסד בכורה לברצלונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/2/10.

1. Raulito Madridista

הליגה הספרדית - המחזור ה-22

http://cache.elmundo.es/banners-hashed/05/54/bbva_mc-24a1mar09/marca_futbol_1adivision_p196x75/bbvajornada18feb196x75.Xxx

אחרי הפוגה ארוכה, המפעלים האירופים חוזרים לסדר היום של הקבוצות הספרדיות, שיפתחו שבוע עמוס עם מחזור מספר 22 בליגה וימשיכו אותו במשימות האירופיות שלהן. המחזור הנוכחי עשוי לגרום לשינוי מסוים בקרב על הכתר – נכון לערב המחזור, הפער בין ברצלונה לריאל מדריד עומד על חמש נקודות, אולם ברצלונה יוצאת למשחק חוץ לא קל נגד אתלטיקו מדריד הלא-יציבה בויסנטה קאלדרון, ועוד בסגל חסר לחלוטין, בעיקר בחלק האחורי(רק נזכיר כי בכל אחד משלושת המשחקים האחרונים בין הקבוצות, נפלו שבעה שערים -מדהים). ריאל מדריד מנגד, תשחק הפעם לפני ברצלונה והיא יוצאת למשחק חוץ מול חרז האחרונה בטבלה(עם רגל וחצי בליגה השנייה), שהצליחה להערים קשיים על בילבאו בסאן ממס, אך לא יותר. וולנסיה תתארח אצל גיחון במשחק שיפתח את המחזור ותוכל לפתוח פער משמעותי מסביליה החמישית בטבלה, שהפסידה במפתיע לסראגוסה במחזור הקודם והיא במרחק שש נקודות מהמקום השלישי. הקבוצה של חימנז שהעפילה לגמר הגביע, תארח בביתה את אוססונה המשתפרת לה שלושה ניצחונות רצופים. לה קורוניה גם רוצה להיות חלק מהצמרת והיא תתארח אצל אספניול ותרצה לנקום בה על כך שרשמה את ניצחון החוץ היחיד שלה העונה דווקא בריאזור. מאיורקה הרביעית בטבלה תחפש ניצחון חוץ(נדיר) אצל טנריפה השוקעת(המשחק יערך ביום שני) ואילו הצוללת, שהפסידה באונו סטאדי, תחפש ניצחון ראשון עם מאמנה החדש על הקווים, כשתארח בביתה את בילבאו. עוד בתפריט - קרב תחתית חשוב מאין כמוהו בין ויאדוליד, שירדה מתחת לקו האדום, לבין סראגוסה שמקווה לצאת לדרך חדשה בעזרת הניצחון על סביליה, ויש לה שתי נקודות יתרון.

http://img171.imageshack.us/img171/7418/atleticovsbarcelona.Xxx

יום שבת:
    ספורטינג גיחון – וולנסיה(19:00, שידור ישיר בספורט5);
    חרז – ריאל מדריד(21:00, שידור ישיר בספורט5);
    ויאריאל - אתלטיק בילבאו(23:00);

יום ראשון:
    אספניול – דפורטיבו לה קורוניה(18:00, שידור ישיר בספורט5+ LIVE);
    ויאדוליד – סראגוסה(18:00);
    חטאפה – אלמרייה(18:00);
    ראסינג סנטאנדר – מאלגה(18:00);
    סביליה – אוססונה(20:00);
    אתלטיקו מדריד – ברצלונה(22:00, שידור ישיר בספורט5)
    * שידורים יעודכנו בהמשך.

יום שני:
    טנריפה - מאיורקה(22:00);

סיקורים יעלו בהמשך :aaa21:

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/10
  2. ValenciaCF Member

כן כן! זו לא טעות! ספורט 5 משדרים את ולנסיה.

הרכב משוער: סזאר; ברונו, אלקסיס, מרצ'נה(דלברט), מת'יו; באנגה, אלבלדה; מאטה, סילבה, פאבלו; דויד וייה.
    *חואקין כבר החלים מפציעה אבל לא יהיה בסגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/2/10
  3. Raulito Madridista

http://img18.imageshack.us/img18/7223/casillasy.Xxx

הופעה 500 לקסיאס. הרבה לפני שאתייחס למשחק הספציפי מחר - ברכות לסאן איקר על הגעתו לציון דרך משמעותי נוסף בקריירה. מיותר לציין שעדיף לא לחשוב היכן היינו בלעדיו. כשאני ניזכר בהצלות שלו נגד לברקוזן או במשחק בפיחואן השנה - עוברת בי צמרמורת. גם הבכי שלו מול וולנסיה, אחרי הזכייה בצ'מפיונס כשהיה בן 18 - מרגש ללא ספק. בחרתי בתמונה הלא-מי יודע מה למעלה בכוונת תחילה, כי 500 זה מספר חזק. למרות שייתכן וראול יפתח מחר בהרכב, הייתי נותן לאיקר לענוד את סרט הקפטן במשחק הספציפי מחר, זה מגיע לו. זו לא רק היכולת של קסיאס שהופכת אותו למיוחד - אלא גם האופי שלו על המגרש ומחוצה לו. והוא שבר את סטיגמה לפיה שוערים טובים חייבים להיות משוגעים\מטורפים או עם 'באג במוח'.

עכשיו בנוגע לעניינים המקצועיים, המשחק הספציפי - חרז קבוצה חלשה מאוד והיא כבר עם רגל וחצי בליגת המשנה, מזכירה את לבאנטה של לפני שנתיים. אבל בכל-זאת אני לא חושב שצריך לעלות את ההרכב השני, רק בגלל הפחד ששוב נעשה במכנסיים במשחק חוץ או שהכדורים לא יכנסו. אני כן חושב שעדיף לשחק עם ההרכב החזק(מינוס קאקא שנראה קצת עייף וכבד לפי דעתי ועדיף לשמור אותו לקראת המשחק נגד ליון. מי ישחק במקומו? - ואן דר וארט, ואולי גם דיארה או גראנרו על חשבונם של לאס, רק מפאת מנוחה) ואז לבצע שינויים, בתקווה שנוכל לסגור עניין במחצית עם שני שערים פחות או יותר. הכוונה שלי היא לא להשתגע יותר מידי ולתת את המושכות בידיים של גראנרו, מרסלו ודרנטה בלבד בהתקפה ולספסל נניח את היגואין. רונאלדו לא שיחק שני מחזורים, הוא יגיע אנרגטי בטירוף והציפיות שלי ממנו גבוהות, אין שום סיבה לספסל אותו. אני מחכה גם לשיתוף הפעולה בין ראול להיגואין בתקווה שלא יהיו תקלות. בכל-מקרה, לא משנה באיזה הרכב תעלה הקבוצה(לקראת הלילה נדע מה החליט פלגריני) - ניצחון חובה. לא בטוח שאתלטיקו תעזור לנו, ממש לא, אבל אנחנו חייבים לעשות את המוטל עליינו וגם להגיע מפוקסים למשחק נגד ליון. רצוי להתחיל את המשחק בידיוק כפי שפתחנו מול אספניול או לה קורוניה, ולא לשגת לאחור אחרי שיגיע השער הראשון.

בנוגע לשני המשחקים הנוספים, על קצה המזלג:
    * דויד ויאה שוב חוזר למגרש בו גדל. האם הוא יהיה נחמד וסימפטי או שהוא יחזור ליצור המשכיות בהבקעות שלו?; ההתקפה של וולנסיה נראית קצת משעממת, לא מבחינת המשחק, אלא מבחינת ההרכבים. אמארי לא מבצע שינויים בכלל ולא מובן לי למה לא להתחיל לשפשף קצת את דומינגז, לצידו של ויאה כמובן. גם מאטה, גם סילבה וגם פאבלו(אני מחבב אותו אבל מצפה בקוצר-רוח לחזרתו של חואקין), לא מציגים יכולת עד כדי-כך מרשימה שכביכול אי-אפשר לוותר עליהם. וולנסיה צריכה לנצח מחר ולהמשיך לשמור על פער מסויים מהמקום הרביעי וגם על מרחק מסביליה שתעבור את מאיורקה בשלב מסויים.
    * אני מעריך שויאריאל תשיג ניצחון בכורה עם המאמן החדש(גארידו), במשחק בית מול בילבאו, שהיא קבוצה של מצבי-רוח, התלהבות, אנרגיות ופחות של סדר, משמעת ואיזון. ויאריאל חייבת להתעורר, לא ייתכן שהיא תתקשה להיחלץ מהמקום העשירי בטבלה. חושבים שם על אירופה בכלל?; בילבאו מגיעה למשחק כשהיא מדורגת מעל הצוללת וגם לה מצפה משחק בליגה האירופית. אולי בכלל נקבל הרכבים משניים משתי הקבוצות? - נקודה למחשבה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/10
  4. ValenciaCF Member

ולנסיה - ספורטינג גיחון (אל מולינון, 19:00, 5+ לייב)
    הסגל של ולנסיה למשחק:
    שוערים:
    סזאר ומויה.
    הגנה: ברונו, מיגל, מת'יו, דלברט, מדורו ומרצ'נה.
    קישור: אלבלדה, באנגה, בראחה, חואקין, פאבלו, סילבה, דומינגז וחואן מאטה.
    חלוצים: זיגיץ' ודויד וייה.

חסרים:
    דויד נבארו (פציעה), אלקסיס, מנואל פרננדש וויסנטה.

* היו הרבה שאלות לגבי חואקין, בסוף הוא בסגל. טוב שהוא חוזר, פאבלו לא ממש חד. עכשיו שחואקין חזר תהייה בינייהם תחרות שתוציא את הטוב משנייהם.

הרכב משוער:
    http://i50.tinypic.com/2cp88ex.Xxx

5. Campeon Member

אז גוטי ובנזמה פצועים לקראת המשחק מחר אז מה זה אומר שפלגריני ישחק עם חלוץ חוד אחד בתוספת או רונאלדו או היגוואין וראול?

6. riquelme1 Member

טוב אז עם בשנים האחרונות, שברצלונה התארחה בויסנטה קלדרון, היתי אופטימ, היום אני ממש לא. בשנה שעברה ב4-3 זה היה אחד המשחקים הגדולים, והמשחק היחידי בכל העונה שבארסה ספגה רביעייה, אבל זאת הייתה אתלטיקו שונה. העונה גם ההגנה התחלשה, וגם ההתקפה התחלשה.

עם נעבור לסטיסטיקה, נירא שמאז שאתלטיקו עלתה ליגה, המאזן שלה נגד ברצלונה הוא אדיר, וואלדז ספג הכי הרבה שערים מימנה.

ברצלונה בהרכב חסר וזה אמור להקשות, האוירה בקלדרון תיהיה מדהימה, וזאת אחת ההזדמנויות היחידות לקחת לבארסה נקודות העונה. aupa atleti.

משחק קשה גם לויאריאל באל מולינון, ספורטינג קבוצה מקשה העונה אבל חלשה טקטית, ולנסיה במשחק הגנתי טוב, ועם כמה מתפרצות טובות של ויה וסילבה צריכה לגמור עם זה. חבל לי שפרננדז ממשיך לא להיות בסגל, אבל אני מקווה לדקת של דומינגז שהרשים אותי מאוד בשבוע שעבר. בספורטינג יערוך בכורה לולה סימלאניץ' הסרבי של אספניול, שחקן מעולה.

7. Raulito Madridista

http://www.as.com/img/carrusel/escudos/876_dm.Xxx חרז – ריאל מדריד http://www.as.com/img/carrusel/escudos/13_dm.Xxx

שבת, 21:00, שידור ישיר בספורט5 ;
    יישפוט: טורינזו אלבארז;

חילופי המאמן בחרז בידיוק לפני חודש, אז פוטר חוסה אנחל זיגנדה ומונה במקומו נסטור גורוסיטו, הביאו לתנופה מסויימת בקרב העולה החדשה. חרז צברה ארבע נקודות מארבעת משחקי הליגה האחרונים. השיא היה כמובן הניצחון 2-1 על מאיורקה בבית לפני שני מחזורים. אולם ברור כי בכל-זאת זה עלולה לא להספיק. מצב הקבוצה עגום - חרז עם רגל וחצי בליגה השנייה – המרחק מחוף מבטחים עומד על תשע נקודות וזה הרבה על אף המשחקים הרבים שנותרו. בשבוע שעבר חשבו בחרז כי הם עושים צעד אחד קדימה , כשהקבוצה הצליחה למחוק פיגור מוקדם בסאן ממס ולעלות ליתרון, אולם בסופו של דבר, גם באחד ממשחקיה הטובים ביותר העונה, חרז לא הצליחה להשיג דבר פרט למחמאות שלא שוות הרבה. אולם המאמן גורוסיטו היה כל-כך מרוצה מהיכולת, השאפתנות וההקרבה של חניכיו, שכן אין הוא מתכוון לערוך אפילו לא שינוי בהרכב. השאלה היא האם הקשר המרכזי ויקטור סאנצ'ז, שסבל מבעיה בשרירים, המנעה ממנו להתאמן כמו שצריך במהלך השבוע – יהיה כשיר למשחק. אתמול הוא התאמן כרגיל ובחרז מקווים שלא יצטרכו לוותר עליו, גם משום שאלכס ברגאנטינוס, מחליפו בעמדה הנ"ל, ייעדר בוודאות ולמאמן עלול להיווצר כאב ראש לא נעים. דוד פרייטו ופראנסיס, שני שחקני הגנה שפצועים כבר תקופה ממושכת, קרובים מאוד לחזור למגרשים, אך מחר זה עדיין לא העת לשלבם ולכן הם מחוץ לסגל. גם החלוץ ארמנטרוס מחוץ לעניינים. מנגד, הקשר אבל חוזר לסגל. ויגנארי האורוגוואי, שהגיע בחלון ההעברות, לא יכלל בסגל משום שלטענת המאמן יש כאלו שעובדים יותר טוב ממנו. לחרז יש את ההתקפה הגרועה בליגה והמאמן מנסה לשפר את המצב כאשר משאיר את שחקני החלק הקידמי במתחם האימונים בתום האימון במטרה שיתרגלו בעיטות לשער. אף אחד לא נותן להם סיכוי, אבל לגורוסיטו יש מודל לחיקוי – אלקורקון, הקבוצה מהליגה השלישית שהביסה את ריאל מדריד 4-0. "כאשר ריאל שיחקה נגד אלקורקון, אף אחד לא חשב שהם יתרסקו ככה, אבל עובדה, זה קרה", הצהיר המאמן. "אנחנו במצב לא מעודד ומעכשיו נגיע לכל משחק במטרה לנצח, בלי קשר לזהות היריבה". המאמן החמיא לפלגריני, איתו שיתף פעולה יחד בתחנה הראשונה שלו בקריירה, אוניברסידד דה צ'ילה, כשאמר:"למדתי ממנו המון, יש לי הערכה גדולה אליו. מגיע לו לאמן קבוצה גדולה".

http://img706.imageshack.us/img706/2219/xerez2.Xxx
    שחקני חרז חוגגים. תמונה לא שכיחה העונה.

חרז - הרכב משוער: רנאן; רדונדו, גיודה, אייטאמי, קאסאדו; קייטה, מורנו, ויקטור סאנצ'ז, מומו, קרלוס קאלבו; ברמחו

אם לשפוט על פי מה שדווח בתקשורת בימים האחרונים – בריאל מדריד בטוחים כי יש כאן צ'אנס בלתי-רגיל לצמק את הפער מברצלונה, שיוצאת למשחק קשה מול אתלטיקו מדריד, ולעשות צעד משמעותי מאוד לכיוון הכתר. מנואל פלגריני מקווה שהשחקנים שלו מתרכזים במשימה, ולא חושבים כבר על המשחק מול ליון – ליגת האלופות בפתח. המאמן אומר:"דיברנו על זה באימון והפוקוס הוא כולו על חרז, שעשתה התקדמות גדולה בזמן האחרון, ו-וודאי שלא יהיה לנו קל". חוץ מלחץ מסויים שתפעיל על ברצלונה במידה ותנצח – ריאל תשווה את מספר הנקודות הרב ביותר שהשיגה אחרי 22 מחזורים – 53 נקודות, וזה קרה לפני שנתיים, עם ברנד שוסטר על הקווים. בקבוצה לחוצים מעט ממצב הדשא הרעוע במגרש, אבל יודעים שזה לא תירוץ. כריסטיאנו רונאלדו יוכל לעזור לריאל מדריד במשימה. הפורטוגלי חוזר להרכב לאחר השעייה בגלל המרפק לאפו של שחקן מאלגה, והוא יחליף את קארים בנזמה שסובל מפציעה במפשעה והוא בספק גם למשחק מול האקסית שלו. גם גוטי ייעדר מהמשחק הנוכחי בגלל נקע בקרסול, ובמקומו ישחק לאסנה דיארה. השוער המחליף יהיה אדאן מקבוצת המילואים, משום שדודק פצוע. היגואין שהוכיח שגם נגיעה אחת בכדור מספיקה לו כדי לכבוש, יחליף את הקפטן ראול ששב לספסל אחרי שני משחקים שעלה בהרכב, אך לא הצליח לכבוש. השאלה המרכזית היא האם גאראי, שחזר לסגל גם הוא, יפתח בהרכב ואז ההגנה תשנה את פניה, ואולי מרסלו יסופסל. פלגריני לא הסכים לתת שום רמז במסיבת העיתונאים. מה שברור – הקבוצה תשחק בהרכבה החזק ביותר ואף שחקן לא יקבל מנוחה למרות שהצ'מפיונס-ליג במרחק נגיעה. ולאירוע המרגש של הערב – איקר קסיאס יחגוג הופעה מספר 500 במדי ריאל מדריד בכל המסגרות. השוער שערך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה לפני קצת יותר מעשר שנים, מספר:"וודאי שאני מתרגש. אני נהנה מכל יום במועדון הזה. מאז הפעם הראשונה בה שיחקתי, אני זוכר את כל המשחקים לפני הסדר, כל התוצאות וכל הסטט'. אם מישהו יבחן אותי על זה - יהיו לי מעט מאוד טעויות. בהופעת הבכורה שלי שקלתי 77 והיום אני עומד על 86 – התפתחתי מאז". גם עבור מרסלו, במידה ויישחק ולא תיהיה הפתעה של הרגע האחרון – יהיה מדובר ביום חג. הברזילאי יערוך את הופעה מספר מאה.

http://img197.imageshack.us/img197/5742/xerez1.Xxx
    ציון דרך משמעותי בקריירה עם הופעה מספר 500 בלבן. מזל טוב איקר

ריאל מדריד – הרכב משוער: קסיאס; ארבלואה, ראמוס, אלביול, מרסלו; לאס, אלונסו, גראנרו, קאקא; רונאלדו והיגואין

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/10
  8. riquelme1 Member

מה יהיה עם ההחטאות האלה של ולנסיה? מאטה, וייה עם מצבים של 100 אחוז ושוב ממחצים.

ולנסיה בשליטה מוחלטת לאחר השער של קרמלו, אבל אין מחץ. להכניס את דומינגז וחואקין במקום פאבלו וסילבה.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סיקור תענוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

קשה לי להאמין שפיפו גורוסיטו ראה אותו משחק לפני שהביא אותו, אם בכלל הוא הביא אותו. במעט מאוד שראיתי ממנו, ומהתרשמויות של הצוות המקצועי של ראסינג (שם בילה בעיקר ברסרבה), מדובר בשחקן שאין לו הרבה מה למכור, בוודאי שלא בליגה הבכירה בספרד.

בתור קבוצה שהייתה צריכה לעשות שינוי רציני בשביל לשרוד, הרכש שחרס הביאה, אלו ששמתי לב אלייהם לפחות, פשוט מגוחך. המאזן אולי ישתפר טיפה ממה שהיה במחצית הראשונה, אבל הם לא ינצלו כך. רק לדמיין את רונאלדו ושות' על חיודה הערב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

למרות זאת יאללה חרס :aaa021: שיתנו דקות לויגנרי (בעתיד) כדי שנראה אולי קצת מזומנים ממכירה עתידית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. ValenciaCF Member

דומינגז היה היום טוב, הוא צריך לפתוח בהרכב, אבל אין לאיפה. סילבה חייב אותו ומאטה להוציא אותו מההרכב אחרי גול? חואקין צריך לפתוח משחק הבא. פאבלו חלש מאוד.
    נקווה שסביליה ומאיורקה לא יוציאו נקודות.
    מחזור הבא נגד חטאפה ביום שני וביכולת הזאת נקודה ולנסיה לא תוציא. אבל לפני חטאפה יש לנו את קלאב ברוז' על הראש, מקווה שולנסיה תנצח במשחק משכנע. באנגה מספר 1! איך הוא מצליח להשתחרר ש3 שחקנים לוחצים אותו ועוד בסטייל, לא יאמן...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה התרסקות של חרז .
    אומנם זה היה צפוי מתחילת המשחק אבל אחרי שהחזיקו מחצית אחת שלמה עוד איכשהו אפשר היה לפנטז על תיקו עם בונקר.
    אבל גם בונקר צריך לדעת לעשות.

12. Raulito Madridista

צדיק בסדום

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2010/02/13/futbol/1adivision/1266019573_extras_portada_6.Xxx

נכון, הכותרת שלי מתאימה יותר למה שהלך בכר הדשא הזוועתי בחרז עד לשער הראשון של ארבלואה(מזל טוב, שער בכורה בידיוק בזמן, וכמה שכל יש לאיש - הוא ראה שרנאן חושב שהוא ימסור לגונזו ולכן פינה לו את הפינה הקרובה, וארבלואה גילגל עם הרבה רגש), אבל בכל-זאת אני מחליט להשאיר אותה. קאקא בישל נהדר לרונאלדו, שפשוט רקד על המגרש בחצי השני(דריבלים, עקבים מזהירים, סיומת קטלנית), אבל לא שכחתי את החצי הראשון. מותר לשחק חלש, קורה שקבוצה מתקשה מול בונקר, אבל אני לא מקבל את האדישות המרגיזה הזאת לפני המשחק. במחצית הראשונה, שראיתי במטושטש דרך הפלאפון בדרכי הביתה, הייתי יותר פסימי לגבי הסיכויים לנצח, מאשר במשחק בסאן ממס או בריינו דה נאבארה. ברצלונה יכולה להיות אדישה - השחקנים שלה זכו בהכל. אנחנו רק בתחילת הפרוייקט - אני מצפה מהשחקנים להזיז את התחת. תנאי המגרש הם ממש לא תירוץ וגם לא הבונקר - ברצלונה התמודדה בקלות עם הבונקר ועם תנאי מגרש זוועתיים, אז למה שאנחנו לא נעשה זאת?; לסיום, משהו טוב ומשהו רע - זה מעודד שגם במשחק חלש מאוד כבשנו שלישייה, ונחזיק מחר אצבעות לאתלטיקו; השלילי - פלגריני לא יודע לזעזע את המערכת במחצית והחילופים שלו מאוחרים בידיוק כפי שהיה אצל שוסטר.

13. riquelme1 Member

מאכזב משהו התיקו של ולנסיה, אבל לא סוף העולם. אומנם ראיתי רק אהמחצית השנייה, אבל לפי מה שהבנתי המגמה נמשכה, ולנסיה שלטה וספורטינג יצא למתפרצות מסוכנות.

אני לא יודע איך צ'ורי דומינגז שיחק, לפי מה שהבנתי הוא נכנס והיה טוב, אבל גם שבוע שעבר נגד ויאדלויד הוא היה מצויין שנכנס. הוא מוסיף משהו אחר למשחק של ולנסיה, ואני חושב שמגיע לו לפתוח במשחק, בטח שיש לולנסיה עכשיו עומס של משחקים.

ספורטינג קבוצה שקשה לפצח באל מולינון, אבל ולנסיה צריכה את האופי לקחת גם משחקים כאלה, ואופי? עדיין אין לקבוצה הזאת. יכולת בוודאי שכן. וייה חייב להטריד יותר את ההגנות, יש לו 15 שערים אומנם העונה, אבל לפי הכמות שהוא שיחק והשחקנים שמשחקים לצידו צריך להיות לו יותר, בלי תמעות.

14. Raulito Madridista

שישייה אחת מדהימה לפני שלוש עונות לא תשנה את העובדה - ברצלונה מתקשה לשחק בויסנטה קאלדרון. בשנתיים האחרונות היא הובילה שם, היה נדמה שהניצחון בידיים שלה - אך הנקודות ברחו לה מתחת לאף והקבוצה הפסידה. אבל, השנה אתלטיקו מציגה קבוצה פחות טובה בצורה ניכרת, בהשוואה למה שהיה לקבוצה להציע בשנתיים האחרונות. הקישור האחורי לא חוטף מספיק כדורים, ההגנה עושה יותר שגיאות מבעבר ופורלהאן לא בפורמה מספיק טובה אם בוחנים את החלק ההתקפי. אתלטיקו כבשה העונה 31 שערי ליגה וברור שהיא מסוגלת ליותר. המשחק מחר מאוד מעניין והציפיות גבוהות - בכל אחד משלושת משחקי הליגה האחרונים בין השתיים - המנה הייתה שבעה שערים. יש הרבה שאלות פתוחות - כיצד יסתדר הבלם הצעיר של ברצלונה מקבוצת המילואים, עם אגווארו?; אומרים שמאקסוול דיי חור בקטע ההגנתי - המצ'אפ שלו עם סימאו - דריבליסט מעולה - מאוד מעניין; כיצד תשחק ברצלונה באופן כללי? - במשחק במאסטייה הקבוצה הפגינה חולשה גדולה והייתה צריכה להפסיד. בחצי הזה מתחילים המבחנים הקשים יותר, כשברצלונה תגיע לרוב מגרשי החוץ הקשים בספרד. המשחק הזה נראה כמוקש רציני מאוד והסגל החסר של בארסה יקשה עלייה עוד יותר, אבל העובדה שהקבוצה טרם הפסידה העונה, בתוספת כמובן לעונה המדהימה אשתקד, גורמת לכך שפשוט קשה להמר נגדה(אני זוכר איך לגמר היא הגיעה כאנדרדוג מובהק בגלל הרכב הטלאים, אבל בארסה עשתה בית-ספר למנצ'סטר). וואלדז יצטרך כנראה לעבוד יותר מהרגיל, אבל לרוב המשחקים הגדולים הוא מגיע במוכנות עצומה והוא לרוב עושה את העבודה. הלוואי ומאבק האליפות בספרד ייפתח מחר אחרי המשחק. אני קונה תיקו, בוודאי.

15. riquelme1 Member

4 אדומים במדריגל ב10 הדקות האחרונות, כולל מאמן שמורחק, אתם לא מבינים מה הולך שם.