מחזור הפתיחה של הפרמייר ליג 2025/26: החופש נגמר, הגיע הזמן לחזור לשגרה: אכזבות, תקוות וטעויות שיפוט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י cheddar, ‏11/8/25.

  1. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    45,593
    לייקים שהתקבלו:
    7,726
    לוקח זמן לחבר חצי הרכב חדש לעניינים. לא יפתיע אותי גם אם ארסנל תתקשה בלוח משחקים שיש לה בחודש הקרוב(לסיטי ארגנו לוח בהזמנה כמובן).

    אתם חייבים עוד קשר אחורי, בטח כשזה לא עמדה יקרה.
    האם קייזה כזה גרוע? אנשים באמת מאמינים שאם הוא קיבל הרבה פחות דק׳ מאנדו בשנה שעברה אז התשובה היא כן.
    בספק כמה חלוצים מחליפים טובים ממנו מסתובבים בליגה.
    קיץ שלם שומע שהוא לא בתוכניות ועולה כרגע עם אש בעיניים להכריע. סלוט יכול להגיד טעיתי, העולם לא יקרוס לתוך עצמו.
     
  2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    9,051
    לייקים שהתקבלו:
    6,219
    סיטי פותחת מול וולבס, טוטנהאם, ברייטון, יונייטד וארסנל.

    ממש בהזמנה.
     
  3. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    5,607
    לייקים שהתקבלו:
    5,244
    קייזה לכל הפחות פינישר טוב במצבים כאלה של בלאגן ברחבה. לא יודע מה נשאר לו בדריבל וכל המסביב אבל הסיומת שלו פה הייתה ברמה גבוהה מאוד. לא חושב שקל למצוא פינישר טוב יותר בסכום כזה.
     
  4. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    4,883
    לייקים שהתקבלו:
    2,774
    כל זה הרי סתם בשביל שנרגיש חץ בלב כשניפרד מקייזה ביום האחרון של הדד ליין כשיעבור לנאפולי בהשאלה.
     
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,093
    לייקים שהתקבלו:
    19,695
    מי 4 ו5 זאת השאלה אז? ריו לא נראה שנספר בינתיים.
     
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    26,093
    לייקים שהתקבלו:
    19,695
    את ההרגשה חסרת הפרופורציות ב2-2 ועד שכובשים את ה3-2 אני מאחל רק לאנשים ממש רעים.
    לצערי הפרופורציות לא מסתדרות לא משנה כמה המציאות מכה לך בפרצוף. חבל.

    לגבי הקבוצה אני מאוד מודאג ממה שקורה בהתקפות המעבר, נראים מאוד דלילים. הקישור נראה לי דליל.
    אהבתי לראות את אקיטיקה והופתעתי שמי שהצילו אותנו הם קייזה ורגל ימין של סלאח.
     
    yakov_y ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    39,183
    לייקים שהתקבלו:
    22,168
    אקטיקה, רק שיישאר כשיר, שדרוג ענק על נונייז. הם לא באותו ענף. פינישר טוב או לא, אפשר לשחק איתו כדורגל.

    גאקפו עם גול ענק אבל חוץ מזה הוא היה במשחק גרוע ממש. תשחרר כדור במקום שוב ושוב ושוב ללכת עם ראש בקיר.

    וירץ נראה כאילו יצטרך להתאקלם לקצב והאינטנסיביות. משחק לא טוב שלו.

    סלוט ניסה לזרוק פה 3 נקודות לפח ולא הצליח. לרוברטסון ואנדו אין מקום בליגה הזאת, גם לא כמחליפים. מילא רוברטסון שנגיד וצריך חילוף בעמדת המגן השמאלי ואין ברירה אחרת, אבל מה לעזאזל עובר למישהו בראש כשהוא חושב שאנדו צריך לראות דשא במועדון הזה אין לי מושג.
    הם מזעזעים, הם עלובים עם הכדור, הם לא יכולים לרוץ בלעדיו.

    סחטיין על קייזה שלדעתי לא יכול לרוץ אבל זה היה פיניש איכותי.

    אי אפשר להמשיך לשחק בלי קישור. זה לא עניין של מערך (בסוף המשחק היינו בכלל עם שלישייה קלאסית) אלא לאיכויות של השחקנים. סובוסלאי הוא היחיד שאשכרה יכול לרוץ ולסגור שטחים וברגע שהוא לא באמצע פשוט אין לנו שם כלום. מבחינתי במשחק הבא הוא פותח ליד גרבנבראח, מקאליסטר יכול לחכות על הספסל.

    אבל האופציות שלנו על הספסל מביכות, צריך פה חיזוק משמעותי עד סגירת החלון או שאנחנו לא נהיה רלוונטים למאבק על תואר.
    עוד בלם משמעותי, עוד 2 שחקני התקפה וקשר אתלטי.

    להגיד שלא צריך איזק (או חלוץ) זה לא מחובר למציאות לצערי. אחלה שאקיטיקה נראה טוב אבל אי אפשר שהוא יהיה האופציה היחידה שלנו בסגל לעמדה הזאת.

    אה, וכמובן שמשחק ראשון וכבר שערוריית שיפוט. איך מה שהבלם שלהם עשה זה לא מניעת מצב כיבוש ודאי? חוץ מפחי אשפה מטומטמים כמו שכנר (אבל זה על החצי זה רחוק מהשער) מי אשכרה מאמין שלא היתה פה יד מכוונת שמנעה מצב כיבוש ודאי?
     
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    29,110
    לייקים שהתקבלו:
    7,529
    לא מבין את האובססיה הזאת לחילופים כאילו חייב להשתמש בכל 5 החילופים בכל משחק.
    ועוד בתחילת עונה כשאין עדין עומס על השחקנים והם רעננים.
    מאמנים מחלישים בכוונה את הקבוצה שלהם בסוף משחק.
    הזוי.
     
    Liverpool-Forever, oranfu ו-yakov_y אוהבים את זה.
  9. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    5,607
    לייקים שהתקבלו:
    5,244
    אם גומז היה כשיר ל20 דקות, מה הלחץ להוציא את פרימפונג דקה 60 בשביל שאנדו יחרבן כמגן ימני? לא מצליח להבין.

    לאוני על הספסל עם גומז שחוזר לכשירות (זמנית) נותן יותר אוויר בהגנה.
    בקישור ההגנתי המצב רע כי כולם גרועים שם מלבד גראבנברח. לדעתי חשוב להביא שם שחקן אבל לצערי לא יבוא.

    בהתקפה ברור שריו וקייזה (ווירץ עם האלתור שהוא חלק מהשלישייה) זה לא טוב. יבוא לפחות שחקן התקפה אחד, לדעתי כדאי שתיים אבל לא יקרה.
     
    Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/12/07
    הודעות:
    13,400
    לייקים שהתקבלו:
    6,025
    וירץ הוכיח עצמו ברמות הכי גבוהות. לא נראה לי הוגן ללכת לתירוץ הנדוש של הקצב בפרמיירליג.

    משחק רע שלו, אולי מנטלי. ברגע שהוא ישתחרר הוא יהיה בורג משמעותי בעונה שלכם. ברגע שסלאח יפרוש או יפרוש לסעודיה או ארה״ב, הוא יהיה הפרנצ׳ייז פלייר של המועדון.
     
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    39,183
    לייקים שהתקבלו:
    22,168
    סלוט אמר שפרימפונג התלונן על רגישות בשריר ובגלל זה הוחלף.
    מבחינתי זה חד משמעית לא מצדיק את הכניסה של אנדו. אם גומז לא יכול לשחק חצי שעה אז תעלה את ג'ונס\ניוני ותעביר את סובוסלאי לשחק מגן ימני.
    לאנדו אסור לראות דשא ולהכניס אותו לפאקינג חצי שעה זאת הזייה.

    לא התכוונתי לתרץ בנוגע לוירץ. ברור שהוא רגיל לרמות הגבוהות אבל מחזור פתיחה בליגה האנגלית, ועוד מול קבוצה אינטסטיבית כמו בורנמות' זה בכל זאת לא משהו סטנדרטי.
    הוא היה לא טוב, לא יודע אם זה בגלל הקצב שהוא פחות היה מוכן אליו או כי הוא בכל זאת התרגש ממשחק ראשון. אין לי דאגות לגביו כל עוד ישמור על כשירות, הוא הרבה יותר מדי טוב בשביל לא להיות ענק עבורנו.

    יש לסלוט הרבה עבודה באימונים. מבין שזה ייקח זמן עם השחקנים החדשים אבל איזה סיבה יש שכשאנחנו מובילים לא יהיו לנו שום שחקנים מאחורי הכדור? לא יכול להיות שמהרחבה שלהם עד הרחבה שלנו הם רצים כשיש לנו רק 2 בלמים בינם לבין השער שלנו. מה לעזאזל אנדו עושה ברחבה שלהם?? איך 2 המגנים נמצאים ליד הרחבה שלהם כשגם ככה כולם למעלה? זה לא עניין של חיסרון בשחקן בקישור זה עניין טקטי ששחקנים לא מתואמים\מקבלים החלטות רעות מאוד.
    ברור שברגע שסובוסלאי לא שם אז אין מי שירוץ וינסה לעצור להם את ההתקפה.
     
  12. CharlieKirkRIP Member

    הצטרף ב:
    ‏30/5/25
    הודעות:
    833
    לייקים שהתקבלו:
    32
    מין:
    זכר
    ליברפול הקבוצה החזקה בליגה בפער.
    גם בלי גרבנבארח היא לוקחת את האליפות.
    הייתה שווה היום הרבה יותר מ4 שערים.
    הבעיה היחידה של ליברפול מבחינת הליגה זו קונאטה שבגול של סמניו (חייה) מכר את הקבוצה לגמרי.
    הילד\גהיי או שניהם ביחד זה קריטי- אסור לקונאטה לראות הרבה דקות..
    הוא גיס חמישי.
    הבעיה היותר גדולה זה באירופה אם גרבנארח עייף\פצוע.
    לא רואה אותה עוברת את כל הפסז והבארסות עם הסילונים.
    אבל זה כבר לנושא אחר.

    אני גם לא מבין מה הסיפור עם קייזה.
    באמת - בטוח שהמחוז המובטל יעשו טעות וישלחו אותו לטורינו.
    בפועל בתור השחקן ה5-6 ברוטציה זה בינגו.
    אני גם בכלל לא בטוח שהוא לא יכול לרוץ יותר- גם זו ספקולציה.
    גאקפו-הילד-אקיטיקה-סלאח-איזאק.
    ברור שזה לא מספיק ... אין פה מה לדבר בכלל - אני מאמין כמו בכל פעם ליברפול תיפול על עומק.
    אם היא תשאיר את האיטלקי זו כבר לא הליברפול הקלאסית של השנים האחרונות.
    זו כבר לא זונה של תל ברוך אלא זונה של האלפיון העליון.
     
  13. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    45,593
    לייקים שהתקבלו:
    7,726
    לי נראה שהעניין עם וירץ קשור כרגע לתיאום במערך הזה.
    בבילד אפ קצת קשה לכם לבנות מאחורה ואז הוא צריך לרדת למטה לעזור בקידום המשחק.
    כשהמשחק שלכם יהיה מתואם הוא יקבל את הכדור באיזורים שהוא צריך לקבל אותם ועם שחקנים שמבינים איזה תנועה לעשות ואיך לפתוח בשבילו את המשחק.

    פה ושם ראינו קצת לינק אפ שלו עם פרימפונג כי כנראה הם מכירים מספיק כדי לייצר את הלינקג׳ הזה באיכות טובה.
    כשהמשחק שלכם עוד לא מתואם הגיוני שה10 יראה כמו השחקן הכי מבולגן על הדשא.

    וקייזה אחלה מחליף בליגה הזאת. אף אחד לא ישכנע אותי שאיזה נוני מאדווקה או האברץ שעולים דקה 70 או מתאוס נונס שיעלה בסיטי טובים ממנו. לוקסוס אדיר להחזיק שחקן כזה שזכה, היה שחקן מוביל בקבוצות מנצחות וכזה שפה להלחם על הדקות שלו גם אם זה במסגרת של כמה דק׳ משפילות בסוף.
    לא הבנתי בשנה שעברה למה קיבל כל כך מעט ואני עדיין לא מבין. אחלה שחקן בכלום כסף.
     
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,247
    לייקים שהתקבלו:
    8,654
    משחק שמבהיר שהעסק הזה ייקח עוד זמן עד שיתחבר כמו שצריך. טקטית עמדנו שונה לגמרי מבעונה שעברה במיוחד בלי הכדור, היה ממש יהלום עם גאקפו בשמאל וסובוסלאי בימין ומאק אליסטר באחורי. ברור לגמרי שהיו פה כשלים טקטיים שנובעים מחוסר תרגול, היינו מאוד חשופים בעיקר למתפרצות וזה ימשיך להיות ככה לתוך העונה, אין לי ספק.

    אבל מה שחשוב כרגע זה שבסופו של דבר הגענו להמון מצבים (אולי הרבה בגלל הגנה בזיונית בצד השני) ועד החילופי התאבדות של סלוט היינו דיי נוחים. החילופים האלה היו בגדר הזייה בעיניי, נכון שקרקז היה על צהוב והבנתי שפרימפונג הרגיש משהו, אבל לעלות את אנדו מגן ימני ועוד בצד השני לשים את רוברטסון, זה שינה מיד את הדינמיקה של המשחק. לא מבין למה ג׳ונס או סובוסלאי לא שיחקו שם במקום אנדו, זה עדיף בהרבה וגם ברור לי לגמרי שזאת הפעם האחרונה שזה קורה כי זה היה מחריד.

    ברמה האינדיבידואלית יש הרבה דברים טובים לקחת, אני חושב שפרימפונג היה סולידי מאוד, אקיטיקה מעולה ו-וירץ גדל לתוך המשחק ונראה יותר טוב במחצית השנייה. מאק גם מאוד השתפר לאורך המשחק, סובוסלאי ברוב המשחק היה נראה חד, גאקפו וסלאח סיפקו את הגולים שלהם.

    אם אני מבין נכון את הראש של סלוט האופק של הקבוצה הזאת זה עדיין עם חראפנברח, מאק וסובסלאי ביחד בהרכב, כשלפניהם 3 מבין וירץ/אקיטיקה/סלאח/גאקפו/איזאק, וזה יהיה הרבה יותר סולידי הגנתית ככה ועם תרגול טקטי רציף.

    הגול של קייזה זה קופ קלאסי. כל המשחק שרים את השיר שלו, היה כמעט ברור שייפול לו איזה כדור ברחבה. איזה כיף של גול. בכל תרחיש שיהיה איתו בעתיד אני כל כך שמח שהיה לו את הרגע הזה עם הקופ. שחקן ברמה גבוהה שהגיע אלינו ולא ראה דקה משמעותית אחת, לא התלונן לרגע ונשאר עם חיוך על הפנים לאורך כל הדרך. באמת מגיע לו והלוואי שהוא יישאר ויהפוך לאוריגי שלנו העונה, לא חושב שזה תלוש מהמציאות.

    מילה על ג׳וטה. מאוד התרגשתי לראות את המחוות ביציעם והמוזאיקה גם לאחיו, אבל הרגע שהכי נגע זה כשסלאח נשאר בסוף מול הקופ כשהם שרים את השיר שלו ומחא כפיים בדמעות. צריך לזכור שהחבר'ה האלה עברו טראומה גדולה בקיץ כשאנחנו שופטים אותם על המגרש. הדברים האלה משפיעים ואני מקווה שאצליח לתפוס עמדה אמפתית כלפיהם גם במשחקים רעים. סיטואציה הזויה לגמרי.
     
    owen11111, Esomech, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,810
    לייקים שהתקבלו:
    3,731
    לא חושב שיש שחקן עם טכניקת בעיטה כמו של סמניו בליגה הזאת. שימו אותו בקבוצה שמחזיקה בכדור ומייצרת הרבה מצבים מול low blocks והוא יפרח. הוא מסוגל לבעוט מכל זווית ועם מעט מאוד תנופה.
     
    אלעד, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.