מארקז עד 2010 , ג'ולי עד 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/8/04.

1. Barcik Member

גאברי אכן בילה את היום במשרדי המועדון, במשא ומתן עם נציגי ווסטהאם.
    ברור שלגאברי אין מקום של ממש בסגל של בארסה, אבל לדעתי זה לא תזמון מתאים. הרוטציה של בארסה מתקצרת ממשחק למשחק, וצריך מישהו שיסתום חורים במקרים קיצוניים.

2. Yeste Member

כך נפלו גיבורים. ממהרכב של אלופת העולם לנוער ב 99 - לקבוצת תחתית בליגה נחותה יותר.

3. Jose Mourinho Member

הוא צריך לשחק - בווסטהאם הוא כניראה יקבל את זה.

4. barca! Member

הוא לא עובר לווסטהאם הוא החליט להישאר.

5. Jose Mourinho Member

כן, בסיום העונה כמו שכולם יודעים הוא יהיה שחקן חופשי, הוא רוצה להיות חלק(גם אם קטן מאוד) מהעונה המדהימה שבארסה כניראה תעשה...

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובות ממשחק ההדחה בגביע זועמות , כולם מראשון עד שחקנים ועד האחרון בכריז על השופט רודריגז סנטיאגו.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060202a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060202_Y02PORTB.Xxx.Xxx
    "כולם ראו מה קרה , אני לא צריך לדבר על השופט " אמר רייקארד .
    http://photobucket.com/albums/f164/fcbfeb06/ronnieshocked2.Xxx
    פויול שלא מדבר על השיפוט אף פעם אמר "אנחנו מתוסכלים, זועמים. נתנו הכל על המגרש היום ולא יצא מזה כלום". עוד הוסיף פויול "כל מי שאמר שהשופטים עוזרים לנו(לגבי הפנדל במשחק הראשון) קיבל את התשובה "
    http://www.sport.es/pdfs/dia/20060202/P01.Xxx
    תראו איך ריקארד מחבק את רונאלדיניו ההמום והמאוכזב אחרי ההרחקה

עכשיו ברצלונה בטוח ותערער על האדום הלא מוצדק לרונאלדיניו , במידה והערעור לא יתקבל רונאלדיניו יחמיץ את המשחק במסטאייה.

אבל עכשיו מצפים לנו שלושה משחקי נקמה : שניים מול צ'לסי ואחד ב2.4 בקאמפ נואו מול הנוכלים ממדריד שמארגנים לעצמם כרטיס לגמר.

7. מאסי המלך Member

אני מקווה מאוד שרוני יוכל לשחק מול ולנסיה במאסטיה, כי במידה ובארסה תנצח את אתלתיקו, זה יהיה משחק שאם בארסה מנצחת היא שוברת את השיא של ריאל מדריד ומבטיחה ב-99 אחוז את האליפות.
    רוני לא ישחק גם מול אתלתיקו בגלל 5 צהובים. מול אתלתיקו בארסה תוכל להסתדר ,ההתקפה תהיה כנראה עם לארסון,גולי,מאסי.
    אני מאוכזב מההדחה ,אבל אני רואה את הצד החיובי שאפשר להתכונן בשקט לקראת המפגשים הקשים בליגה, וכמובן ,למשחק הכי גדולה של בארסה העונה מול צילסי בלונדון ב-22 לחודש. רק שכל ההרכב יהיה בריא וההרכב הכי חזק יעלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/2/06
  8. אלי מתחן Member

השופטים מחזירים את מה שהם לקחו מסראגוסה בליגה. ברצלונה האחרונה שיכולה להתלונן על טעויות שיפוט.

9. EL Capitan Member

אני ראיתי שאמרו, שרונאלדיניו לא יוכל לשחק מול אתלטי ולא מול ולנסיה.

בכל אופן, ההדחה מהגביע לא מדאיגה אותה (מה גם שצפיתי אותה), שכן לבארסה יהיה עכשיו יותר קל להתכונן לקראת צ'לסי. מה שכן מדאיג אותי היא האמירה היום של אטו: "אם היו קוראים לי אטודיניו הייתי פי 5 יותר מוערך". זה מראה על קינאה וזה לא טוב. כזכור, אטו גם דרש בעבר שכר זהה לרונאלדיניו ולא קיבל.

ממה שאני כן מרוצה זה מלאו מסי. הוא ממשיך לכבוש וזה טוב, אבל גם ממשיך לשמור על הצניעות של דמות ה"ילד הטוב", שמאפיינת אותו. למרות שבסקר שערך המארקה, מעל 60 אחוז קבעו- מסי טוב יותר מרוביניו, הארגנטינאי אומר שהוא לא יהיה טוב יותר מרוביניו וגם זה לא מה שמעניין אותו. אני חייב להודות שלי נראה, שרוביניו יכול להיות שחקן יותר טוב ממסי, אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שמסי ממשיך, למרות הכל, לשמור על צניעות וזה מפתיע אותי לטובה. שרק ימשיך ככה, ובוריס, אתה יכול להרגע- השתן לא עולה לו לראש בכלל, כפי שהבעת את החשש שלך כאן בפורום.

10. Mourinho Member

הוא לא שומר על צניעות, הוא שומר על הכבוד שלו לרוביניו, גם רוביניו לא יגיד ''אני שחקן טוב יותר ממסי'', כרגע הרוב חושבים שמסי טוב יותר מרוביניו, ומסי רק בן 18, ורוביניו בן 22, לדעתי אני ממש לא מסכים אם מה שאמרת, מסי יכול להיות הרבה יותר טוב מרוביניו, מסי מרשים אותי יותר ממה שציפיתי ממנו, אני תמיד ידעתי שהוא יודע לכבוש, במונדיאליטו הוא כבש 8 שערים והיה מלך השערים, זה היה רק עיניין של זמן שהוא יכבוש גם בבארסה. לא יאמן שילד בן 18 מציג כזאת יכולת, ואם קאפלו אומר עליו כאלה דברים. מסי הולך להיות השחקן הטוב בעולם בעוד 3 שנים, רוביניו לא מגרד לו את הסולייה. מסי הולך גם לדפוק הופעות במונדיאל לדעתי.

כבר כיום מסי טוב יותר מרוביניו, ומסי צעיר יותר, גם שאתה צריך להעריך יותר את ה'קוסם הארגנטינאי'.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  11. Barcik Member

קים, חלק החשוב הוא 'צניעות' על המגרש, לא מחוצה לו. לסמואל אטו יש פה בגודל קמרון, ושיגיד מה שבא לו. זה מה שנמצא על הראש שלו, ואמירה זו בכלל לא בהכרח נובעת מקנאה. אני מאמין שאטו מעריך ומכבד את רוני, אבל כמו אנשים רבים בעבר, חושב שברזילאים זוכים להערכה אוטומטית.
    באשר למסי, העיקר זה צניעות על המגרש. אני מאוד אוהב את החוצפה של הנער הזה, אבל לעתים קרובות מדי הוא פשוט מגזים.

צריך גם לתת שביעייה ברומרדה בעוד כמה מחזורים.

12. EL Capitan Member

גם אם הוא חושב ככה, אסור לו להגיד את זה. טוב זה לא יעשה לקבוצה. בנוסף, הוא גם אמר, שהוא יודע שהוא מס' 1.

ושביעייה ברומרדה? רק אם הם לא ידיחו את ריאל מהגביע...

13. Mourinho Member

רונאלדיניו יורחק ל2 משחקים, כך קבעה הוועדה לאדום הלא מוצדק שקיבל במשחק נגד סארגוסה.
    מכה קשה לבארסה, רוני יורחק ב2 משחקים חשובים וקשים מאוד, נגד אתלטיקו ונגד ולנסיה במסטאייה שגם היא חבולת פציעות רבות.

האפליות ממשיכות, העיקר לקוקסינל האנגלי שמחא כפיים לשופט ביטלו את האדום.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/06
  14. מאסי המלך Member

בארסה צריכה עכשיו שמחר קמרון תודח מרבע גמר ואטו יוכל לשחק מול ולנסיה,בלי רוני ואטו יהיה לבארסה קשה לנצח במאסטיה.

15. Mourinho Member

אתה באמת חושב שבארסה רוצה שאטו יודח מהטעוניר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx