ליגת ווינר בכדורסל 2025/26

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י כינוי, ‏5/8/22.

1. italiano Member

נחמת עניים

2. DRORIKO Member

למחוק

3. Roma מנהלים

מכבי היו פייבוריטים כמו ירושלים לאור הפציעות של ים וגינת ואיבדו את המשחק. בלי בלאט מכבי אבודה וזה עצוב שהוא הפך מרכז מחליף לגיטימי לשחקן שאם הוא לא הפרקט הקבוצה פשוט לא יודעת מה לעשות בחלק ההתקפי.

ניצחון גדול של ינאי, הפעם על האולטרס. מישהו זוכר שהם החרימו את המשחק? אשכרה דרבי תל אביבי שמתקיים ללא בלאגן כמעט. כן ירבו.

4. yakov_y YNWA

אחלה סגל יש לאליצור נתניה,
    אומנם בעיה קשה בעמדה מספר 1 אבל אחלה סגל,
    היום ירדנו ליגה רשמית,
    אלי רבי המאמן.

לא האמנתי שנגיע למינוי כזה הזוי, ככה זה שלימור מזרחי מנהלת את המועדון.

5. cheddar Member

הקבוצה של הפועל מתקרבת לאיכות של מכבי ת"א בשיאה, עדיין צריכים לתרגם את זה לתארים אז הם עוד לא שם, אבל באיזור

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

הכל נכון רק שזה לא קשור למשחק אתמול. הפועל פירקה את חולון לא עם הזרים של היורוליג אלא עם בר טימור, גיא פלטין ויפתח זיו. אלה שחקנים שבשקט היו יכולים לשחק אצל היריבה. אין שום דבר שמתרץ את ה-54 הפרש הזה. ופרנקו עושה עבודה סבירה בחולון העונה, אבל אתמול הוא עשה במכנסיים כמו שקרה לו בלא מעט משחקים בקריירה.

7. DRORIKO Member

מה זה המדים המכוערים האלה של קריית אתא? זה נראה כאילו בדרך למשחק הם נפלו לתוך בוץ

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

במסגרת צביעות ה"מכבי הורסת את הישראלים" שהונהגה על ידי הפועל ושמעון אמסלם - קאט ללגיון הזרים של עופר ינאי ולמי אכפת מהישראלים תביאו הישגים, היה עוד קול מאוד מאוד בולט בעד השחקן הישראלי, מתומכי ומגיני החוק הרוסי.

מאיר טפירו כמובן. גדול מגיני ישראלים מקרב השחקנים.
    אז אתמול מאיר טפירו, מחוזק אגב בשון דאוסן שהגיע מהרצליה, עלה למשחק נגד הרצליה ביובל.

והישראלים? 54 דקות, 8 נקודות. הישראלים הצברים? 15 דקות. מתוכן 9 דקות ללא אחר מאשר הבן שלו.

אגב הבן שלו - שחקן שלא עשה אף נבחרת צעירה בקריירה עד כה, ובעונה שעברה קלע 3.5 נקודות למשחק ב12.8 אחוז לשלוש בקבוצה הכי גרועה בלאומית, עוטף דרום.

אחלה טפירו. מופת ומגדל ישראלים למכביר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/26
    yakov_y ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

רואה עכשיו הפועל נגד מכבי רמת גן ופתאום עלתה מחשבה. שלשות שמצלמים אותן מגובה הפרקט מצטלמות הרבה פחות טוב מאשר שמצלמים אותן מלמעלה כמו ב-NBA

10. כינוי כי הכח זהו כח

מצרף משהו שכתבתי בפורום אחר, תיקחו את זה כקאמבק שלי אחרי שלא כתבתי המון זמן באמת כדורסל
    לא יודע מתי הפעם הבאה שאני אכתוב, הלימודים מעמיסים לי על החיים

אני הולך לעשות רשימה מאוד ארוכה ורובה כנראה לא רלוונטית של שחקנים שאולי יכולים לשחק בליגת העל שטרם קיבלו צ'אנס אמיתי (אחד מהם לא בדיוק)
    אני כבר אומר יש טרנד שאני די מכור אליו בכדורסל שאני אוהב והוא גבוה עם קליעה (הוא יחזור עוד הרבה), בכללי אני מאוד אוהב קליעה.
    אגב שחקנים שכבר חתומים בקבוצות מליגת העל לא יהיו ברשימה (רני בלגה ויונתן קלר לדוגמה)

אז יאללה בואו נתחיל

עירוני אילת
    אליעד טל (23, 1.96) הוא הישראלי הכי טוב בליגה הלאומית בפער לדעתי, הוא עושה מה שבא לו ומעמיד מספרים מאוד טובים של 13.7 נקודות למשחק, 6 כדורים חוזרים וקליעה לא רעה מכל הטווחים כולל 37.7% לשלוש, העונה הזאת מרגישה כמו המשך ישיר לקדנציה שלו באשקלון לפני שעבר להפועל חולון. למרות שעבר לחולון לא קיבל הזדמנות אמיתית בליגת העל ושותף בקושי. לדעתי שחקן כזה דומיננטי ברמת הליגה הלאומית חייב לקבל לפחות צ'אנס אמיתי בליגה הראשונה ואולי הוא יקבל אותו עם אילת שתעלה ליגה (ואילת תעלה ליגה בצורה דומיננטית מהמקום הראשון ואני מוכן לחתום על זה). בכללי כדאי לשים לב לסגל הישראלי של אילת שהוא בתאכלס סגל ישראלי לא רע לליגת העל שכולל את אליעד טל, דאסטי האנאס, צוף בן משה, תומר פורת ומירון רוינה (או בן רוינה לא הבנתי איך קוראים לו עכשיו). בכל מקרה טל באמת גדול העל הליגה הזאת והוא בשורה ראשונה עם הזרים של אילת מבחינת תפוקה

מכבי רחובות
    טל פלד (23, 1.95) - סמי רמאות ראשונה שלי לחפירה זאת אבל טל מלבד סיום עונה מרשים בראשון לציון די נעלם בניסיונות שלו בליגת העל, בעונת הירידה של ראשון לא הצליח להיות משמעותי ובעונה האחרונה התחיל העונה בגלבוע/גליל ולא הצליח להשתלב בקבוצה ומהר מאוד חזר למכבי רחובות למקום שלו כישראלי בכיר בליגה הלאומית, העונה הוא פתח את העונה ברחובות והוא ישראלי בכיר במסגרת הריצה המרשימה שלהם במקום השני בליגה הלאומית. בכללי אין יותר מדי מה לפרט על פלד הוא עם קליעה ברמה נדירה בעיניי ולדעתי חייב למצוא מקום בליגת העל, אין סיטואציה שהוא לא מסוגל להרים ממנה ולקלוע באחוזים טובים. גם סייז בסדר לליגת העל, מרגיש לי שאפשר להשוות אותו באיזשהו מקום לאדם אריאל, רק שאדם לא ירד ללאומית. לדעתי הוא מסוגל לקלוע בעוד דרכים מה שאדם עשה פחות בגילו. אבל אני בסופו של דבר חושב שהוא צריך מקום שיתאים לו להראות הכישרון ההתקפי שלו וברגע שזה יתפוצץ יהיה מדובר בישראלי לגיטימי פלוס לליגת העל וכרגע במחסור השחקנים, כישרון כמוהו זה מאוד מעניין.
    העונה מעמיד מספרים של 12.6 נקודות למשחק עם 39.8% אחוז לשלוש

עמית מנחם (21, 1.87) - ישראלי הסיבוב לפי כמה מקומות שראיתי, הוא שחקן שאני לא בטוח בהתאמה שלו לליגת מצד אחד אבל מצד שני הוא התקדם בצורה כל כך משמעותית בשנתיים האחרונות שהוא לגמרי שווה אזכור. בעונה האחרונה במגדל העמק/יזרעאל קיבל מקום משמעותי והחזיר עם מספרים טובים והעונה התקדם למכבי רחובות שהיא קבוצה בכירה בליגה וטוענת לעלייה. הוא מעמיד מספרים נפלאים העונה כולל שיפור בעיניי בקליעה.
    מספרית הוא קולע 12.9 נקודות למשחק, 5.3 כדורים חוזרים ו-5.9 אסיסטים (צריך לציין על 3.1 איבודים) בנוסף הוא קולע 44.4% לשלוש על 2.8 זריקות למשחק. הוא שומר מאוד אינטנסיבי וחוטף לא רע עם 1.7 חטיפות למשחק. בעיניי עם אופי הגארדים המחליפים בליגת העל כמו יואב ויטלם שמוצא מקום מאוד טוב בקבוצות אמצע-תחתית גם עמית יכול למצוא את עצמו במקום כזה בעונה הבאה וכדאי לשים לב לאן ילך

דניאל שרון (20, 2.03) - שחקן שהוא בעיניי סימן שאלה, מציג משנה לשנה התקדמות במדי רחובות מאז שעלה מהנוער שלה ואפילו היה חלק מנבחרת העתודה. תכונה אצלו שאני מאוד אוהב זה שהוא מתעסק במה שהוא יודע לעשות והוא מסוגל להראות יעילות. הוא נכנס לפורמה טובה לאחרונה כאשר הוא קולע בספרות כפולות ב-5 מתוך 6 המשחקים האחרונים של הקבוצה כולל מדד 30 מול נהריה (17 נקודות, 7 כדורים חוזרים ו-4 אסיסטים). ההתאמה שלו כמו שאמרתי בסימן שאלה אבל מצד שני בחור שיודע כדורסל בגובה 2.03 יכול להתאים בליגת העל כמחליף בעמדה 4. בעיניי אם יצליח לשפר את הקליעה שלו לשלוש יוכל לשדרג אותו במידה מסוימת.

הפועל חיפה
    ראיין טוראל (26, 2.01) - עוד רמאות שלי כי כן קיבל הזדמנות בנס ציונה. אבל לדעתי הירידה ללאומית עשתה לו טוב ונתנה לנו לראות את סט היכולות שלו ובעיקר את הקליעה האיכותית והשחרור המהיר שלו. אני עדיין בספק עד כמה מתאים לליגת העל בשאר האספקטים. אבל שלוש עם קליעה איכותית זה תמיד נכס. בעונה שעברה הגיע באמצע העונה לנהריה יחד עם תומר לוינסון והעמיד מספרים מפלצתיים עם אחוזים מטורפים לשלוש. יכול להיות נשק טוב מהספסל. אגב גם תומר לוינסון אולי שווה הזדמנות חוזרת בליגת העל אך אינו עומד בתנאי הסף להיכנס לרשימה

א.ס עירוני אשקלון
    עוז לביא (23, 1.98) האח הצעיר של.
    היה מדהים בפרי סיזן ולדעתי הוא שחקן כדורסל מאוד אינטיליגנט שיודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון ולסיים בצורה יעילה, בנוסף יודע לקלוע לא רע לשלוש ולנוע טוב ללא כדור.
    באופן אישי ציפיתי ממנו ליותר העונה ולהיות אחד הישראלים הטובים בליגה, לדעתי גם לקבוצה יש חלק בזה שהוא נראה פחות טוב עם החתמה של זר (שלאחר מכן הוחלף בטיילר ווידמן האדיר) על העמדה שלו מה שדי דחק אותו. בכל מקרה מעמיד העונה ממוצעים סבירים של 10.8 נקודות למשחק ו-3.3 ריבאונדים ב-23.3 דקות למשחק. לדעתי שווה יותר ואני מקווה שיעשה סיבוב שני יותר טוב כי הוא שחקן יותר טוב מאיך שהוא נראה ומשחק.

עמית סנקר (23, 1.91) קלע נהדר לשלוש וחסר מצפון. קולע באחוזים נהדרים ב-48.1% לשלוש זריקות בדרגות קושי לא קלות. קולע 8.5 נקודות למשחק ב-26.4 דקות. הקלע עם האחוזים הכי גבוהים בליגה ל-3.
    מאוד אוהב שחקנים כאלה.

מ.כ. עוטף הדרום
    עמרי שלף (21, 1.96) קלע טוב, חלק מהסיבות שעוטף דרום בעונה טובה העונה יחד עם הזרים הנהדרים שלה. קולע העונה ב-25.2 דקות למשחק 10.5 נק' למשחק שהוא קולע ב-42% לשלוש. נותן התקדמות יפה מעונה שעברה ונראה שהוא בין היחידים שבאמת הרוויחו מהפרויקט שהתחיל בעונה שעברה בעוטף הדרום. לדעתי שווה ניסיון בליגת העל עם קליעה כזאת לשלוש ויהיה מעניין לראות לאן יתקדם אחרי העונה הזאת

מכבי אשדוד
    בן קלהון-גולד (24, 2.02) כבר ציינתי שאני מאוד אוהב פורוורדים עם קליעה אבסולוטית? אז בן קלהון-גולד הוא לגמרי הדוגמה הקיצונית לזה. הפורוורד המתאזרח ושחקן נבחרת ניו זילנד (מנחש שאת זה לא ידעתם) הוא קלעי ברמות הקיצוניות של המילה. אולי אין לו עוד נשקים אבל הוא משתמש בנשק הזה בצורה מרשימה ובסופו של דבר כל עוד 3 גדול מ-2 זה יהיה משמעותי. העונה הוא מעמיד 40% לשלוש כשהוא זורק 7.5 זריקות למשחק. כבר קיבל עיניים מליגת העל מגליל עליון (לפי תומר גבעתי) ואני חושב שהוא מסוגל להיות יהלום שיהיה מאוד מעניין לעקוב לאן ילך.

נועם יעקבי (21, 1.88) אנ'לא יודע כמה נועם יעקבי באמת מתאים לליגת העל. אבל הוא שחקן שאני מאוד אוהב. הוא שחקן דבק שהופך קבוצות ליותר טובות. שומר מאוד חזק בהגנה, יודע לקבל החלטות טובות
    הבאסה אצלו שזה לא מגובה במספרים טובים. ב-14.4 דקות למשחק קולע 5.1 נקודות למשחק. בעיניי זה מישהו עם כדורסל שיכול להיות אחלה של שחקן בסקנד יוניט של קבוצה ואם נויוביץ' שחקן לגיטימי בעל לדעתי גם נועם מספיק טוב למשימות האלה.

א.ס. רמת השרון, פה יש מקרה מוזר כי שני השחקנים שבחרתי לא באמת משחקים העונה בלאומית
    אורי כהן (20, 2.00) לא משחק העונה בגלל פציעה אבל הוא כישרון מאוד מוכר, סט יכולות מאוד מגוון. אני מאוד מקווה שיחזור טוב מהפציעה ויתחזק פיזית. לדעתי הוא כבר שווה מקום בליגה הראשונה ובטח אם יתחזק. יהיה מאוד מעניין לעקוב מתי יחזור, אם יחזור עונה וכו' (ההחתמה של אריאל סלע בקבוצה באה על הבלטה שלו)

דיוויד מוזס (17, 2.10) הוא בקצה הרוטציה של רמת השרון בבוגרים אך בליגת הנוער הוא מפלצת. הוא פה ברשימה בגלל הכישרון המאוד גדול שלו ובעיניי לא יפתיע אם קבוצה בליגת העל תנסה לשים עליו את הידיים שלה כפרויקט עתידי.

אליצור שומרון
    רועי בכר (20, 1.97) עוד שחקן שמתאים לסטייה שלי לקלעים עם סייז. פתח את העונה בצורה אדירה תחת גמזו אבל מאז נחלש כולל מספר משחקים בהם קלע 0 נקודות. לדעתי מדובר בשחקן עם קליעה סופר מרשימה ואיכותית שכרגע אחרי תקופה מאוד לא טובה שהאחוזים שלו ירדו עומד על 41.8% אחוזים לשלוש. לדעתי קלעים כמוהו לגמרי שווים את ההזדמנות בליגה הראשונה ואפילו הספיק לרשום דקות ספורות בעבר במדי מכבי תל אביב. למרות גילו הצעיר יחסית הוא פותח עונת בוגרים שלישית במדי שומרון ולדעתי הוא שווה הזדמנות בליגה הראשונה ולגמרי יכול לתרום מספרים דומים בטח ובטח עם רכז איכותי (שלא קיים בשומרון) שיוכל למצוא במצבי קליעה טובים.

הפועל מגדל העמק/יזרעאל
    ניב למפרט (22, 1.96) אני חושב שכולם בפורום מכירים את ניב וציפו ממנו בגיל 22 להיות במקום אחר בקריירה. אבל ציפיות לחוד ופציעות לחוד. אחרי פציעה של ACL שמנעה ממנו הזדמנות אמיתית בליגת העל הוא היה אמור לקבל את ניסיון בלאומית במדי גלבוע/גליל ולא הצליח להשתלב בסגל שרץ. בעונה האחרונה הגיע להפועל כפר סבא במטרה להיות בכיר בסגל של הקבוצה וגם שם הוא לא הרשים ובסופו של דבר הקבוצה אחרי רצף שלילי מאוד ארוך ירדה ליגה. העונה ניב הגיע למגדל העמק לסיטואציה לא פשוטה לצד זר משמעותי בקו האחורי כמו שתמיד יש גם לצידו יש את עידן אלבר המרשים. העונה הוא מצליח להעמיד מספרים לא רעים של 10.8 נקודות למשחק, 4.3 אסיסטים ו-1.8 חטיפות למשחק הוא קולע באחוזי שיא מבחינתו לשלוש העונה כאשר הוא קולע 36.4%. ואת כל זה הוא עושה ב-23.4 דקות למשחק. אני מאוד מחבב לראות אותו העונה. בעיניי הוא נראה יותר על הדברים מאשר בכפר סבא, מנהל את המשחק יותר, הולך יותר לסל ובעיקר מקבל החלטות נכונות יותר. עדיין לא סגור עליו מבחינת ההגנה, אבל בתור רכז שני שיודע לנהל משחק הוא אופציה טובה בעיניי. הוא צריך לנסות לסחוט בעיניי יותר עבירות כי הוא בקושי מגיע לקו אבל בסך הכל הוא באמת במגמת שיפור יפה.

מקסים פוקסמן (23, 1.98) שם שאני כותב לא בלב שלם. בעיניי הוא לא יציב מספיק, בשיאו הוא פוטנציאל אדיר שמסוגל לעשות סל בדרכים מגוונות מאוד והוא מאוד קראפטי באיזור הטבעת והוא גם יופי של אתלט ומסוגל להרים לשלוש לא ברמה מספיק גבוה אבל כן באחוזים שצריך לכבד. העונה מעמיד 7.6 נקודות למשחק עם 5.6 כדורים חוזרים שדי מסמלים בעיניי את חוסר היציבות שלו כי לצד הופעות טובות כמו במשחקים נגד רחובות וקרית גת ישנם משחקים שהוא לא מספק תוצרת כמו לאחרונה נגד אשדוד ורמת השרון. ברמת העיקרון הוא בעיניי 4 מעניין עם פוטנציאל והכל זאת שאלה של יציבות כי אם הוא יצליח להראות איזשהי רמה של יציבות הוא יכול להיות קלף מעניין ברמות יותר גבוהות מהלאומית.

אליצור יבנה
    עוז חולי (24, 1.90) אחד השחקנים המשתפרים של העונה בעיניי ולגמרי נמצא בחמישיית הסיבוב העונה. בעונה שעברה העמיד מספרים של 8.1 נקודות, 3 ריבאונד ו-1.9 אסיסטים ב-21.2 דקות והעונה יחד עם קבלת סרט הקפטן שדרג את עצמו בכל הפרמטרים כאשר ב-30.7 דקות קולע 16.3 נקודות למשחק, מוריד 5.3 כדורים חוזרים ומוסר 4.1 אסיסטים כשהעונה ירד רק פעמיים מדו ספרתי. למרות שיבנה נמצאת בתקופה שחורה ביותר עם 8 הפסדים ב-11 המשחקים האחרונים עוז מצליח להיות אחד מנקודות האור של הקבוצה. שומר טוב, מסוגל לנהל משחק ברמה בסיסית ומוסר לא רע, בנוסף הוא גם חודר לא רע בכלל ומסוגל לקלוע אם יש לו את האופציה. שחקן נחמד מאוד.

מכבי מעלה אדומים
    טל צוויפלר (22, 1.85) קלע חסר מצפון, אני אוהב כאלה. זורק הרבה לשלוש וקולע 38.1% לשלוש. עדיין רחוק מהרמה לליגת העל אבל אם יהיה יציב וטוב בלאומית לגמרי רואה אותו מסוגל לקחת צעד קדימה

רום כיטכס (20, 1.89) בעיניי לא יודע איך לאכול אותו, בעונה האחרונה היה על תקן אוויר בנהריה והעונה הגיע למעלה אדומים שהיא על הנייר אחת הקבוצות הכי חלשות שנבנו בשנים האחרונות בליגה הלאומית. הוא השתלב בקבוצה בצורה נהדרת והוא ללא ספק הישראלי המוביל שלה ואולי אחד הטובים בליגה, בטח בתחתית. העונה הוא קולע 13.3 נקודות למשחק ב-44.4% לשלוש. אני עדיין לא בטוח במידת ההתאמה לליגת העל והייתי רוצה לראות אותו עונה הבאה מנסה להיות פקטור משמעותי בקבוצה שרצה למעלה אבל הוא לגמרי שווה התייחסות כפוטנציאל לעשות דברים מעניינים. לקח לו זמן להתניע העונה כמו כל מעלה אדומים שנבנתה מאוחר כאשר בחמשת המשחקים הראשונים קלע בדו ספרתי רק פעם אחת וב-11 המשחקים מאז ירד מדו ספרתי רק פעם אחת כאשר היה הגורם הישראלי המשמעותי ביותר ככל הנראה ברצף 4 הניצחונות של הקבוצה שכרגע מצליח להשאיר אותה מעל הקו האדום. כרגע הוא מראה יציבות ואיכות בהמון פרמטרים ויהיה מעניין לעקוב לאן ילך עונה הבאה. הוא מזכיר לי בדרך של הקריירה באיזשהו מקום את שלו לוגשי שהלך לקרית מוצקין שהייתה אז קבוצה לירידה והצליח לבלוט בה בצורה מאוד משמעותית ולאט לאט הצליח לפלס את דרכו לכיוון הליגה הראשונה.

מכבי קרית גת
    מקסים רומנוב (25, 2.02) מאוד הופתעתי שמקסים רומנוב העדיף להמשיך עוד עונה בלאומית על פני להמשיך את המומנטום הנהדר שהיה לו בסוף העונה האחרונה ולהתקדם לליגת העל. בסופו של דבר מקסים בחר לחתום בקרית גת בהחלטה שדי הפתיעה ללכת מקבוצה שעולה ליגה לעולה חדשה ובאופן אישי גרמה לי לחשוב שמתבשל משהו מעניין בקבוצה. אבל אז המציאות עשתה את שלה ופרידה מוקדמת מעמיר עוזי ואחרי זה יכולת שעדיין לא מרשימה וקריית גת מסיימת את הסיבוב הראשון מתחת לקו האדום. רומנוב הוא קייס מעניין בעיניי כי אני לא יודע כל כך איך לקרוא את העונה הנוכחית. מצד אחד הוא מעמיד מספרים באמת טובים של 15.7 נקודות למשחק ו-8 כדורים חוזרים ואני באמת מחזיק ממנו. הוא שילוב טוב של כישרון, סייז ואתלטיות. נראה גם שהוא עבד בצורה מאוד משמעותית בקיץ ודי שינה את מכניקת הזריקה שלו לשחרור יותר מהיר וזה שדרוג שלא נראה יושב מספיק טוב עדיין והאחוזים לדעתי לפחות פחות טובים. גם כדאי לציין שהוא היה פצוע לחלק משמעותי של העונה ושיחק רק ב-6 משחקים (והיה חלק מניצחון אחד בלבד של קבוצותו) אני חושב שלרומנוב יש לא מעט תכונות שאני מאוד מחבב יחד עם קליעה סבירה ואתלטיות ובנוסף אני חושב שיש לו ראיית משחק טובה. לדעתי הוא מסוגל להיות 4 בליגת העל ואפילו בקבוצת תחתית יחסית להיות משמעותי לעמדה שלו.

מ.ס צפת
    נועם אקריש (24, 1.96) עוד אחד שנמצא ברשימה בגלל סייז וקליעה, הוא מסוגל להתפוצץ ולהיראות ממש טוב אבל מצד שני מסוגל להיות אוויר משחק שלם. אני באמת מאמין שמבחינת כישרון הוא יכול להיות בליגה ראשונה אבל מבחינת כל השאר כולל בעיקר קבלת ההחלטות על המגרש הוא מאוד בעייתי כמו בבחירת זריקות. אם יצליח לסדר דברים הוא יכול לעשות דברים נחמדים בליגה הראשונה. כרגע הוא עוד לא ישראלי בכיר בליגה השנייה וחלק משמעותי מזה שצפת מאוד לא מרשימה והייתה צריכה חיזוקים מאסיביים מאוד בכדי שתהיה להם תקווה להישאר בליגה. קולע העונה 10.2 נקודות למשחק ומוריד 6.4 כדורים חוזרים ב-34.4% לשלוש.

בכללי לא יודע אם הוא באמת מתאים לרשימה אבל כדאי לשים לב למתאזרח קיירי בראון שהגיע לאחרונה לצפת מיבנה ומעמיד ב-5 המשחקים הראשונים שלו ממוצעים של 19.4 נקודות, 7.6 אסיסטים (על 3.6 איבודים) ב-40% לשלוש.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  11. cheddar Member

בכדורסל מקומי סורקין יודע לעשות הגנה טובה היה לו בלוק טוב

12. DRORIKO Member

הליגה הישראלית היא ברמה מאד מאד נמוכה

13. DRORIKO Member

בליגה הלאומית בכדורסל יש קבוצה בשם עוטף דרום, פרוייקט מקסים שהוקם בעקבות ה-7 באוקטובר. את הפרוייקט מנהל האלוף בדימוס והפוליטיקאי בהווה טל רוסו. ועכשיו הדבר היפה. הקבוצה משחקת בקיבוץ מגן שנמצא סמוך לרפיח. אם צה״ל לא היה משמיד את רפיח לא ניתן היה לקיים שם משחקים ואני מציין את זה כי טל רוסו התנגד לכניסה לרפיח.

Roma אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עודד קטש הוא קוסם. פשוט ענק. לא יאמן מה שהוא עושה עם חבורת המוגבלים הזו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי מנצחת בחצי הגמר הגביע את הפועל ירושלים בתוצאה 94-85. לדעתי הגביע אמור פחות לעניין את אוהדי שלושת הקבוצות הגדולות, אבל ברגע שאתה מנצח יריבה ישירה על התארים בארץ ללא ווקר, ליונגברג וליף אני חושב שמכבי הצהירה היום משהו.

@Roma
    אשמח לשמוע ממך מה דעתך על המשחק.