העתיד הלא ברור של סיכוי האיחוד בין עפולה לגלבוע גליל וקבוצות שרוצות לתפוס את מקומן בליגת העל כמו אילת שהפסידה לראשל"צ בפלייאוף הלאומית ונתניה שנפלה בתום העונה ללאומית. הפועל אילת רוצה להתאחד עם עפולה ולקבל מקום בליגת העל | ספורט 1 אוהדי גלבוע/גליל מאיימים: נחרים את הקבוצה אם שמה ישתנה | ספורט 1 איחודים ונהנים: התופעה המתחדשת בכדורסל
רגע, אני רוצה להבין, החוק של ה-6 זרים עבר נכון ? כלומר צריך רק 6 ישראלים בסגל ואפשר לשחק עם 8 ואפילו 9 זרים בסגל לקבוצות שמשחקות באירופה. יפה. לא מבין את הפועל תל אביב, סגל של 15 שחקנים זה המקסימום, 17 שחקנים אני שומע, 11 זרים, ליגה אדריאטית, לגור בקפריסין, הסנטר החדש שחתם יישחק בישראל או רק ברייאנט ואוטרו ומוטלי לא יהיו בישראל ? קיצר יהיה מעניין בטירוף עם ה-6 זרים הזה.
צעד 1 של פרנקו בחולון, יפתח זיו וזלמנסון בחוץ, צעד אדיר, מושלם, לא פחות, מהלך גדול של פרנקו, רמת המשחק של חולון עלתה עכשיו אוטומטי. שתי שחקנים שהם אנטי כדורסל.
אין סנטרים ישראלים. זלמנסון עדיין שווה 15 דקות בליגה הישראלית. בגלל זה לא מופרך שהוא ימצא את עצמו משודרג להפועל ירושלים.
פריצקי בהפועל י-ם, מושקוביץ' בנס ציונה. @Roma רחמים... פריצקי למד ממשוקוביץ', היה חסר ביטחון אבל למד ממנו, למד לא לשמור וללוות את השחקן בלי לעשות פאול, מהלך אחר מהלך לא שמר. כמובן לא נענש על כך ושיחק בלי סוף אצל הסוכן/מנטור שלו. בהתקפה... לא מסר, לא ראה שחקנים פנויים, זרק זריקות הזויות, הלך לבד, היה ביזיון. מאמין שאצלכם לא יעשה את זה וגם לא יראה דקות יותר מידי, שחקן ביזיון, מאחל לו רק רע.
הארפר - הובר זר - קאדין קארינגטון זר - זוסמן הוא יהיה עמוק עמוק בספסל, ייקבל קצת יותר דקות בליגה. לא הייתי מתרגש יותר מדי מהרכש הזה. המחליף של אורקו ברוטציה. מאמין שמהר מאוד זה לא החוג בנתניה שמקבלים דקות ללא קשר ליכולת.
הלחץ עובד. ירושלים מוסיפה את היוצר המשני שהיה כל כך חסר, קסיוס ווינסטון. שחקן נחמד שגם מכיר את ווילי. יהיו בעיות בשילוב עם הארפר בגלל הסייז וההגנה החלשה אבל מרוצה בסה"כ. מכבי מחתימה את לוני ווקר שהיה טוב בז'לגיריס עד שברח שוב ל-NBA בחוזה עתיק עבורו 2.2 מיליון יורו לעונה! האוהדים כבר מתלהבים, אני אצנן טיפה כי הוא סקורר נפלא אבל ממש לא קרוב להיות בין הגארדים הכי טובים באירופה, אולי בפוטנציאל. החתמות מצוינות, עדיין רחוקים מאוד מהפועל תל אביב.
2 מיליון דולר לעונה זה שכר רגיל ביורוליג. מביך שמועדון ענק כמו מכבי מסוגל להביא שחקן אחד כזה. ההחתמה לכשעצמה היא מצוינת אם כי העדפתי את אדוארדס כגו טו גאי של הקבוצה. אני גם די בטוח ששאר ההחתמות יהיו החתמות קלאסיות של שחקנים בשקל וכך יסגר הסגל - ווקר וסביבו סגל זרים בשקל וחצי ומלא סימני שאלה ו0 ניסיון יורוליג. עד שבעלי הבית לא ישחררו מכבי תמשיך להתדרדר. אחרי העזיבה של אלבה, מכבי המועדון עם הסגל החלש ביותר ביורוליג. המסורת והשם יקפיצו אותה אולי 2 מקומות, לא יותר.
פריז, וילרבאן, באיירן, וירטוס ובאסקוניה לא עשו שום מהלך בשביל שאאמין שהסגל שלהם טוב משל מכבי אבל יש עוד זמן. דובאי עדיין חידה למרות החתמות מרשימות על הנייר.
מזל שאנחנו לא כמוהם. הדורסנים שמביאים מיציץ במיליונים בלי שום זהות אלפיים זרים איכותיים אנחנו מרגשים עם גיל בני, כוסאומו תארים כמה רגש. תודה דני תודה רקאנטי.
מתרגשים יותר מדי, הוא מגיע לתת מספר חד ספרתי של דקות בליגה ולהיות שחקן אימונים ביורוליג. אם יגיע גארד וסנטר, מכבי עשו חלון לא רע בהתחשב בנסיבות. מאמין שיגיע רק סנטר ואז יש בעיה בקו האחורי. X - דאוטין - בלאט - קלארק ווקר - דיבר' בריסט - טריפונוביץ' - ריימן הורד - ליף - לביא X - סורקין - סנטוס השוואה להפועל תל אביב לא רלוונטית, הפועל צריכים לעשות פלייאוף בשביל להרוויח עוד עונה ביורוליג ואולי שיריון ל-3\5 שנים נוספות. גם חלק מהזרים של הפועל תל אביב לא יגיעו לארץ, הלכו בגישה אחרת וכנראה נכונה במצבם.