אם כבר מגן שלא נתן עונה טובה אבל שיש לו בהחלט אפסייד גבוה מאוד, אז פרימפונג. אתלטית הוא נראה כמעט תמיד צעד אחד לפני המגן שלו, נראה שהוא גם נהיה באלקי יותר בקיץ הזה ונגיעה ראשונה של קיצוני תמיד הייתה לו כמו חוש התמצאות טוב ברחבה של היריב. אם יהיה כשיר הוא יכול לתת טרן אראונד מרשים העונה.
משחקים יותר כדורגל מבעונה שעברה, לא שזה מדד למשהו. ריו, ניוני וסובוסלאי בפער הכי טובים על הדשא. זה לא מפתיע בנוגע לסובוסלאי, אבל ריו וניוני לדעתי לגמרי נראים כמו שחקנים ששווים סגל לאורך העונה. כרגע ספק אם יש לנו אופציה יותר טובה מהם בסגל בכל מקרה. אבל קשה להתלהב כי המצב של הסגל גרוע ולא נראה שדחוף למישהו במועדון לשנות את זה. אני לא רואה שיהיה לנו סגל תחרותי העונה, המקסימום יהיה תקווה לעונה בלי יותר מדי פציעות ושעבודה טובה של איראולה תוביל אותנו למקום 5.
English Players Abroad on X: " Sheyi Ojo has signed for Aktobe. The 29-year-old has spent the last two seasons with Slovenian side Maribor, making 61 appearances. The former Liverpool winger now heads to the Kazakhstan top-flight where he will play alongside a 39-year-old Nani. https://t.co/YTrgLhokjo" / X סגר את המעגל עבור @oranfu
החליטו לזרוק את העונה לפח הא? ככל שהזמן עובר נראה לי שהם פיטרו את סלוט לא כי הם התחלחלו מהיכולת והתוצאות אלא כי לפטר אותו ולהביא איראולה זה זול יותר מבחינת התדמית שלהם מאשר להשאיר את סלוט ולחזק את הקבוצה. במחנה האימונים אחד העוזרים של איראולה תפקד כבלם בגלל מחסור בשחקנים. איראולה אמר שאנחנו צריכים רכש בעמדת המגן הימני והבלם (חוץ מעמדת הקיצוני) כי אנחנו קצרים מאוד בגלל הפציעות. על גיבוי לאיזק (שהרי יחסיר משחקים בגלל פציעות) בכלל לא נרמז. אני מצטער, אבל זה סגל פשוט לא תחרותי. אולי בארקולה יגיע, אולי לא (כרגע הדיווחים הם על פערים גדולים מאוד בין המועדונים) אבל גם אם כן - זה הסגל אולי הכי חלש שהלכנו איתו לעונה מאז שקלופ הגיע למועדון נראה לי.
צריך לזכור שזה לא רק מה אתה רואה בקיץ על הנייר, אלא העבודה של מאמן תשפיע אם העונה תזרק או לא, בעונה הקודמת זה היה נראה נוצץ ונזרק
אין למאמן עם מה לעבוד. בעונה הקודמת היה סגל קצר וחרא של עבודת מאמן. העונה הסגל עוד קצר יותר. אין מועדון שמנוהל יותר גרוע באנגליה, מחפשים מתחת לבלטות תירוצים לא לחזק את הסגל. פאקינג קיץ אחד התנהלו כמו שאר המועדונים הגדולים בליגה וזה עכשיו יהווה תירוץ לעוד עשור שיחרבנו לנו על הראש. אף אחד לא מבקש נומץ (למרות שאין שום סיבה שלא יהיה כשמדובר באחד המועדונים הכי גדולים ועשירים בעולם) אלא פשוט לחזק את הקבוצה בצורה סטנדרטית כשיש כאלה חוסרים שצורחים לשמיים בסגל. אבל לא, יספרו לנו שהנה הנה אנדו חוזר מפציעה של חצי שנה והוא יהיה מגן או בלם במידת הצורך, ואסור לשכוח שעוד איזה 4-5 חודשים אפילו בראדלי ואולי אקיטיקה יחזרו, שלא לדבר על זה שקייזה ממש רעב להוכיח שהיה שווה להשקיע בו 12 מיליון לפני שנתיים.
למה, כי סלוט היה דורש רכש ורצו מאמן שלא יבקש ולא ידרוש? מי הוא בכלל? אני חושב שפיטרו אותו כי שחקנים בכירים ביקשו והיה ברור שאי אפשר להמשיך איתו. היה שם מצב קיצון ביחסים. דווקא איראולה אומר ומבקש את זה בצורה חד משמעית ואני אוהב את זה, אבל אין בכלל ספק - גמרו את העונה הזאת עוד לפני שהתחילה והכשילו אותו לחלוטין. אין לו עם מה לעבוד וזה לחלוטין הסגל הכי גרוע של המועדון מאז שקלופ התחיל לקבל קצת שחקנים. כרגע יש 6 קבוצות עם סגלים הרבה יותר עמוקים וטובים משלנו, אין על זה בכלל עוררין. צריך לקרות נס כדי להשיג מקום בצ׳מפיונס עונה הבאה, וכל שנותר זה שוב לאחל למועדון הזה להיכשל כישלון צורם ועמוק ולהתפלל שמתישהו נראה בעלים אחרים.
לא כי סלוט היה דורש, כי היה צריך לעשות משהו, לזרוק איזה עצם לאוהדים. ואגב, יכול להיות שסלוט היה דורש כי הוא כבר היה אחרי עונה כושלת לחלוטין, לא היה לו מה להפסיד אם היה בא בדרישות פומביות. אגב, יכול להיות גם שהם ראו עד כמה סלוט כושל וחשבו שבשביל שאיכשהו יסיים טופ5 העונה הם יצטרכו לחזק את הסגל משמעותית, ועם איראולה הם מקווים שהוא יעשה ניסים כמו קלופ גם בלי חיזוקים כאלה.
אז אחרי כל הדיונים - ריאל מדריד, סעודיה, פ.ס.ז׳.. סאלח הולך לחתום בטרבזונספור. אחרי העונה האחרונה זה לא מפתיע במו בעבר, אבל עדיין.. טרבזונספור..
עכשיו בתקשורת הצרפתית מדברים על זה שאנחנו רוצים את אמבייה בן 18 של פסז. ההוא שההורים שלו עושים המון בעיות עם סוכנים והחליפו איזה 4 בשנים האחרונות. פסז רוצים עליו בערך 40 מיליון, לברקוזן כבר הציעו 35. אלטרנטיבה לבארקולה בגלל המחיר הגבוה? או מישהו במקום גאקפו? בכל מקרה, אני חושב שזה לא עניין של חוסר רצון לחזק את הסגל, ומחשבה שיותר קל להחליף את סלוט מאשר להביא שחקנים. אני חושב שזה פשוט התנהלות חובבנית של יוז. אדווארדס הביא את הבאדי שלו, שאמור לעבור לסעודיה עוד מעט גם ככה. והוא לא ממש מתפקד ויודע מה לעשות, בכל ה3 קיצים שניהל. ואין לו מושג מי להביא ועל מי ללכת ואיזה פרופיל דרוש. רצו ללכת אול-אין על דיומנדה. אבל הוא דפק להם ברז. רצו ללכת על בארקולה במקום, אבל הסכומים בשוק גבוהים. למה אבל אי אפשר לנסות לסגור מטרות אחרות בטווח הזה, חוץ מההוא מהבביסי אתמול כן זוכר שבתחילת הקיץ אמרו שינסו ללכת על בלם ומגן ימני. למה אי אפשר לנסות למצוא כמה מטרות במקביל, למה אי אפשר לנסות לסגור כמה מטרות במקביל. אזלות יד מביכה. יאללה, זורם איתם שכל עוד אין עזיבה בקישור, ורוצים לקדם את ניוני, אז לא רוצים להביא קשר. אבל מגן ימני ובלם זה חובה, והם מחפשים, לא סתם לא הפסיקו להגיד שאנחנו עדיין שוקלים את זאברני. למה אי אפשר לקדם את זה ביחד, זה לא נראה שהוא יודע למקבל או לעשות כמה דברים במקביל. גם בקיץ שעבר, עסקה עסקה. עד שוירץ לא סגור, לא יגיש הצעה על קרקז, ועד שלא קיבל דחייה על איזק, לא הגיש הצעה על אקיטקה, ועד שלא סיים עם איזק לא הגיש הצעה על גאהי. כאילו במשרד יש רק מחשב אחד לכל הצוות. קיצוני להרכב, מגן ימין ובלם שיכנסו לרוטציה. זה המינימום של המינימום. ומתמקדים רק בחזית אחת. כי המחליף לסאלח זה הכותרת של הקיץ. זה מה שיביא את ההייפ בשבילהם.
מדהים אותי (לא באמת) איך כל הפיד שלי בהלם שסלאח הולך בסה"כ לטורקיה ולא לאיזה אימפריה אחרת. הם לא מבינים למה הוא מוצא את עצמו שם, הם באמת חסרי המושג הכי גדולים בעולם. הם כל הזמן מזיינים במח שהוא עדיין מהשחקנים הכי טובים באירופה. אני לא מתיימר להיות יותר מדי בקיא במה שקורה בכדורגל הטורקי, אבל זה אפילו לא גלטסראי או נגיד פנרבחצ'ה\בשיקטאש. לא מהמועדונים הגדולים שם, לא בליגת האלופות... הדיווחים מצרפת אומרים שהוא כביכול לא אלטרנטיבה לבארקולה. אבל מי יודע. הייתי זורם על התנהלות חובבנית של יוז אם לא הייתי רואה את החרא התנהלות שלנו בכל השנים של FSG. בסוף בסוף הדג מסריח מהראש (וזה לא סותר שאולי גם יוז חובבן\שם זין). חוץ מזה שעם כל הכבוד, מה זה "רצו ללכת אול אין על X אבל הסכומים בשוק גבוהים"? הם גבוהים לכל המועדונים, למה רק אצלנו זאת מניעה לעשות רכש? למה אי אפשר כמה מטרות במקביל? אולי כי הכסף כל כך מצומצם ואי אפשר להתקדם עם מגן\בלם כי עדיין לא יודעים כמה נאלץ להוציא על שחקן התקפה? אולי כי הכסף למגן\בלם תלוי במכירה של ג'ונס?
זה אומר שהעסקה יכולה להיות ארוכה עד שיגיעו לסיכום ואם יגיעו בכלל. אז בזמן הזה תטפל בעמדות אחרות. ואם אתה לא יכול לטפל בעמדות אחרות כי אתה לא יודע כמה כסף ישאר לך. אז כנראה שזה לא הכי חכם ללכת על מטרה שגומרת לך את כל התקציב.
ג'ויס לא לגמרי ברור בהתייחסות שלו למבאייה, אבל משתמע מהדברים שהסנגלי אלטרנטיבה לבארקולה (כי הפער בין מה שאנחנו מוכנים לשלם למה שפריז רוצים עליו גדול מאוד).
אז אראוחו בהשאלה מבארסה? יכול לשחק מגן ימין, יכול לשחק בלם. פציע וכבר שנתיים נראה רע מאוד מריח כמו ארתור מלו