רוב החבר'ה פה לא זכו לראות אותו, ההקשר שלי אליו זה שהוא בעצם הג׳רארד של אבא שלי, השחקן שבגללו הוא התאהב במועדון בתכלס. אגדה אמיתית. לדירוג המטופש שפרסמו באתר אין צורך להתייחס, כל אדם שקצת מתעניין יודע שקיגאן הוא מהגדולים שבגדולים. בהחלט עצוב.
מזכיר לך שגם בינואר הם הודיעו שהם כבר לא בקטע של קונאטה. ושבוע מרגע ההודעה שהוא לא ממשיך הוא כבר סגור בריאל. וגם רודרי אולי יעזוב בקיץ הנוכחי, מה שיצריך דמי העברה. וגם עוד מלפני הפציעה שלו השם שלו היה מאוד חזק על הכוונת של ריאל. לא הייתי לוקח ברצינות את החוסר עניין שלהם. —————- יש שמועות על קונצרן בראשות אנשי עסקים הודים, בדרך לקנות אחוזים במועדון. לפי זה ישים את הערכת השווי של המועדון באזור ה6 מיליארד
לפי הדיווחים הם לא בעניין של רודרי, שמאוד רוצה לעבור. זה לא שמועות, אלה דיווחים רציניים שמשפחת מיטל נכנסת\רוצה להיכנס כמשקיעה במועדון (אבל לא במניות רוב). אם זה נכון, ואכן משפחת מיטל נכנסת אלה חדשות מאוד מעניינות\מבטיחות. מדובר באחת המשפחות הכי עשירות בעולם.
זה קטע פסיכי שסקאנתורפ הקטנה גילתה תוך שנים ספורות את קיגאן וקלמנס וליברפול שמה על שניהם את ידה. עצוב מאוד מה שקרה לקיגאן. RIP.
איראולה אומר שליאוני לא רחוק מחזרה לאימונים אבל בראדלי ואקיטיקה רחוקים עוד חודשים מחזרה. אומר שאנחנו קצרים מאוד בעמדות המגן הימני והבלם וצריכים לעשות שם רכש. אומר שהוא לא רוצה למכור את מקאליסטר (ובכלל לאבד שחקנים) אלא רוצה להוסיף שחקנים לקבוצה. הוא נשאל על הדברים האלה ולא העלה אותם ביוזמתו, אבל בכל זאת אנחנו חודש לתחילת העונה והמאמן החדש כבר נאלץ לדבר על זה שאנחנו חייבים לחזק את הסגל בכמה שחקנים.
מה האינטרס של משפחה כזו רק להצטרף בתור משקיעה למועדון ולא לרכוש את כולו? היו כלכך הרבה סיפורים כאלה במהלך השנים שאני מניח שזה עוד אחד שעוד כמה ימים יישכח.
בימים האחרונים סמואל מרטינז הקולומביאני בן ה17 חתם וגם וודמן האריך חוזה. לואיס סטיל אמר היום שלהבנתו במועדון מתרכזים כרגע בעסקה אפשרית על בארקולה, ושבמועדון עדיין שוקלים את האופציה של זאברני שהוצע למועדון לפני כמה שבועות. אין שום דבר חדש חוץ מזה. יודע שיש מקומות דלילים עד לא קיימים בסגל. אבל אריאולה משרה עליי אווירה אופטימית. ואני חושב שהוא הולך לעשות דברים יפים מאוד עם הסגל, לא יודע אם ניהיה רלוונטים על אליפות בעונה הבאה, אבל כן יש תחושה מאוד חזקה שאנחנו נהנה שוב מהכדורגל.
מדובר על השאלהה של זבראני לפי מה שהבנתי. ושהציעו לנו את זה, לא שאנחנו מנסים. אופטימיות? לא יודע על סמך מה חוץ מזה שיש מאמן שלא קוראים לו סלוט. הסגל הזה לא ערוך לעונה בשום צורה, וכרגע לא נראה שבכלל יש עבודה רצינית על לחזק אותו. לא שזה אומר משהו, אבל אין אפילו שמועות על שחקנים שאולי רוצים.
איפה רשום על מחיר בכלל? או על העברה. השם שלו עלה בכלל בהשאלה. לא יודע לגביי נכשל לגמרי בפסז. כשזה עלה לכותרות לפני המונדיאל, נאמר שזה להפריד בינו לבין סטאפנוב השוער הרוסי שלהם. שברקע המלחמה מאוד לא מסתדרים. אם יגיע בהשאלה, כבלם שלישי/רביעי מנוסה שמכיר את אריאולה יהיה אחלה בשיטה שלו, בזמן שהוא נותן רשת ביטחון לז׳אקט ולאוני. זה לא עסקה רעה. — באייטציץ חזר לאימונים אחרי יותר משנה בחוץ. מי שזוכר, נפצע אצלנו במרץ-אפריל 23, היה בחוץ כמעט שנה. שיחק קצת בזלצבורג, ואז יותר בלאס פאלמס, עד שנפצע שם. ומאז היה פצוע עד היום. לא יודע אם נשאר משהו שמיש בגוף הזה שיכול לתפקד ברמות הדרושות, מאמין שיחפשו למכור אותו כבר הקיץ, כי החוזה שלו נגמר בקיץ הבא. אבל חבל, היה נהדר עם פוטנציאל בשמיים. הלוואי שהיה איזה סיכוי שעוד יצא מזה משהו אצלנו, אבל אני בספק אם נשאר שם משהו שיהיה יכול לתפקד בליגות מדרג ב אפילו.
קראתי השבוע שהם מחפשים לקבל את הסכום הזה. נכשל מאוד בפסז׳. לא נתן שם שם רצף של שלושה משחקים שיכולים לגרום להם שאפשר לבנות עליו לעתיד. כן בסדר, בגלל השוער הרוסי שלהם הם מעיפים אותו שנה אחרי שבזבזו עליו 60 מליון פאונד. אני מרשה לעצמי לנחש שאם היה שחקן לאף אחד לא היה אכפת גם אם אבא שלו היה מח״ט במשמרות המהפכה. מראש לדעתי הוא בכלל לא מתאים לכדורגל של פריז. משחק רגל של בלם משנות ה90 באנגליה, איטי מאוד, אין ניתור. גם בבורנמות׳ הוא היה אוברייטד גדול. אבל יש עליו הייפ שנבנה עוד מגילאי נוער אז הוא מחליף מועדונים. בורנמות׳ התחזקה עם היל שתפס את העמדה שלו(ואם כבר בלם ששווה להסתכל עליו..).
אנחנו הולכים לפתוח את העונה עם סובוסלאי כפיתרון שלנו לעמדת הקיצוני, הא? איראולה יצטרך לעשות קסמים כי נראה שהולכים להפקיר אותו כמו שהפקירו את קלופ כל השנים.
שמח שחוזרים ועם מאמן חדש, זה מרגיש כאילו לא שיחקנו שנתיים בגלל התסכולים מהעונה האחרונה. מבאס כמובן שאין קצת יותר רכש, בהתקפה אנחנו ממש דלילים ובחלקים אחרים זה נראה שחסרה איכות. מדאיג כי הולך ונגמר הזמן וקבוצות גם סוגרות עם השחקנים היותר טובים שפנויים אז מה כבר נשאר? מרגיש לי כאילו נעביר את העונה הזאת עם הסגל הנוכחי+קיצוני כלשהוא.