ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

הם לא באו להעביר את הזמן, זה מה שהם שווים.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחמד להביס.
    יובנטוס/אתלטיקו/גאלאטסריי/קלאב ברוז' בשמינית.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. k_700 Member

אני רואה פה רק אופציות של קבוצות גרועות.
    מעניין מי תחכה ברבע.

4. Esomech Member

Arne Slot: “We are happy to be in the last 16 especially when only two years ago we were in the Europa League and lost to Atalanta.”

הוא כבר מטריל בכוונה

5. alexshw Member

עוד חזון למועד

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

We are happy to play in the Premier League, especially when only 66 years ago we were in the 2nd division

7. oranfu Member

הוא נהיה מאוד עוקצני בתקופה האחרונה. גם לפני זה הוא שלשל מהפה בראיונות, אבל בתקופה האחרונה הוא כבר עונה כמו מישהו שכועס על זה שבכלל יש כלפיו ביקורות.

8. LFC-Gerrard1 Member

מצטער, לא חשבתי שאני אי פעם אגיד את זה על מאמן שהביא לנו אליפות - אבל אני לא יכול לראות אותו יותר. הראיונות שלו הם ביזיון ויריקה בפנים של קלופ והמועדון. לא מבין איך זה עובר ככה חלק. ועוד על מה!? אנחנו נראים כמו איזה הפועל כוסילמלם מאיפה עזות המצח???
    איזה זלזול באינטליגנציה של האוהדים, כאילו אנחנו מכירים את הקבוצה הזו מאתמול. הוא פשוט מעצבן אותי, וזה כמובן מעבר לכדורגל המחפיר שאנחנו רואים למרות שקנינו שחקנים ב-9945935 מיליארד פאונד.

תביאו את אלונסו כבר!!!

Ori8, oranfu, Liverpool-Forever ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהעבודה שלו העונה לא הייתה קלה האמת. נכון שהוציאו ארגזים על רכש בקיץ, אבל לא כל ההוצאות היו חכמות ונראה גם שחלק מהן לא התאימו לאיך שהוא רוצה לשחק. תוסיף מעל זה את הטרגדיה של ג׳וטה ותקבל קבוצה במשבר מנטלי ועם הרבה שחקנים לשלב. זה לא קל.

האבינג סד דאט, הוא עשה עבודה מחפירה עד כה העונה, ולמרות שלקח אליפות - צריך לקבל את הסיטואציה הנוכחית שבה הוא לחלוטין spiraling והקבוצה בקריסה. שום שישייה מול קבוצה קיקיונית בצ׳מפיונס לא תשנה את זה.

להוסיף לזה את הראיונות הבאמת מביכים שלו לאחרונה זה כבר ממש הופך את המצב לעלוב. מאמין שכבר בשבת נקבל כאפה של חזרה למציאות.

Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. Sturridge Member

אטלנטה כמובן.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

יש נסיבות מקלות למה שקורה העונה, חד משמעית. אני גם מבין מאמן שחווה תקופה פחות טובה ואני גם מבין שזאת הפעם הראשונה בקריירה שלו שהוא חווה משבר מקצועי אמיתי.
    אני מבין את הדברים האלה ויכול לקבל את זה, חד משמעית.
    אבל אני רוצה לראות משהו, איזה בסיס להאמין שהוא יודע ויכול להחזיר אותנו שוב לצמרת.
    אני פשוט לא רואה את זה. אני רואה מאמן שעושה עבודה מחפירה כבר שנה (הירידה התחילה כבר באזור מרץ בעונה שעברה, אי אפשר יותר להתעלם מזה או לתלות את זה בירידת מתח אחרי הבטחת האליפות בצורה מעשית) וכשמקשיבים לשטויות שהוא אומר במסיבות עיתונאים רק מתחזק החשש שהוא פשוט לא יודע איך לצאת מהמפולת. הוא נהיה יותר מדי שלילי בגישה, עסוק בלהמציא תירוצים כל הזמן ועכשיו גם התחיל להגיד דברים שכאילו מגמדים את ההישגים שהיו לפניו.

מצד אחד אני מתבאס על כל מה שקורה איתו, זה עדיין מאמן שהביא אליפות. מצד שני באמת אני מרגיש שאני כבר לא יכול לסבול אותו וסתם מורחים את הזמן כי כל הצדדים יודעים שהוא סיים וזה רק עניין של זמן.

12. k_700 Member

הוא קצת נשמע כמו מאמן ציני שמבין שאת העונה הבאה הוא לא יפתח אבל מצד שני יודע שהמנהלים שלו לא יפטרו אותו תוך כדי העונה.
    הרי אין תחתית שפסחתם עליה העונה והוא עוד פה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. הקופ בישראל Member

14. Scouser Member

הזוי מצידנו. יש שמועות שהוא רב עם סלוט אבל בכל מקרה הסגל שלנו צר להחריד גם איתו.
    אין בראדלי ופרימפונג וגומז פצועים, סובו מגן ימני כרגע וג׳ונס המחליף שלו. ובכל מקרה הוא שחקן רוטציה משמעותי. אסור שיעזוב כרגע.

15. oranfu Member

אפילו עם התנהלות בזויה כמו שלנו, אני לא מאמין שאשכרה שוקלים משהו כזה. זה כבר מעבר לטמטום אלא כבר לפגוע בכוונה בקבוצה.

במידה ואשכרה מאשרים לו לעזוב צריך לבעוט בכל מי שחותם על זה.
    רק לפני חודש הוא אמר שהוא רוצה להיות כל הקריירה במועדון, להיות כמו ג'רארד. אם הוא רוצה לעזוב זה ברור שהיה פיצוץ עם סלוט.
    כמה יתנו למאמן העלוב הזה להחריב את כל מה שקלופ בנה?

ג'ויס אומר שלא נאשר עזיבה של אף שחקן בכיר אחרי שאינטר פנו לגבי ג'ונס.
    זה אולי מראה שהמועדון לא ירד לגמרי מהפסים עדיין, אבל עצם זה שהוא רוצה לעזוב (אם רוצה) זה רק מראה באיזה מצב חדר ההלבשה שלנו תחת סלוט.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/26

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 0)

1. Esomech
  2. oranfu