ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. הקופ בישראל Member

לא אהבתי את התשובה של סלוט במסיבת עיתונאים שעלינו עם אותו הרכב שכלל שחקנים עם כושר משחק חלקי ודקות משחק ידועות מראש (קרקז, פרימפונג, מקה וכו') ל45+ דקות ושהם לא בשיא הכושר שלהם בגלל הקצב משחק של הסגל הקצר שהוא מריץ. אם כך היה צריך לפתוח עם רובו, ג'ונס, ריו ולשלב את השאר בהמשך.

הריי הסגל קצר והצוות המקצועי מודע לזה כמו כולנו, אז למה לא מחזקים נקודתית או מקדמים מישהו מהאקדמיה לפחות לתקופת משבר?
    בייחוד שיודעים שקונאטה גם עוזב בסיום העונה וגומז לא כשיר ליותר ממשחק. מעבר לזה גם שוחקים את ואן דייק שבגיל 34 משחק 90 דקות בכל משחק שלנו, דבר שיכול בעצמו לפצוע אותו והוא מופקר מקדימה לא מעט בשיטת המשחק הנוכחית.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. Scouser Member

גם סלוט וגם וירג׳יל עם שלל תירוצים. פציעות, הרוח הקשתה וכל מיני סיפורי מעשיות.
    שיקחו אחריות וזהו.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה בין זה לבין מה שנכתב פה? לא הבנתי מישהו ביקר את רוברטסון על המעבר? בדיוק ההיפך, יש פה הסכמה שאם הוא דוחף ורוצה לעבור אז המהלך הגיוני.

יש פה נקודה חשובה לגבי סלוט וצוות האימון שלא מספיק מדוברת. אנחנו כל הזמן נראים גמורים פיזית. בעונה שעברה זה היה כבר במרץ, העונה בינואר, שחקנים נראים כאילו הם שופכים לאגר בדקה 70 כל משחק. זה לא הגיוני בשום צורה. מילא אם זה היה חוסך פציעות, מילא אם היינו משחקים באינטנסיביות מאוד גבוהה, אבל לא זה ולא זה. הסגל צעיר, שחקנים כמו חראפנברח, פרימפונג, מאק אליסטר, וירץ, אקיטיקה, גאקפו - אין שום סיבה שיהיו כל כך גמורים בשלב כל כך מוקדם של העונה. משהו פה לא מסתדר.

יש פה גם השפעה של ההפקרה של עמדות מסוימות בסגל אבל זה נראה לי גם מעבר.

הקופ בישראל, oranfu ו-Esomech אוהבים את זה.
  4. Esomech Member

אני לא חושב שהיה שלב אחד בעונה שהשחקנים היו נראים טוב פיזית.
    מתחילת העונה המון שחקנים היו שופכים אצלנו לאגר בדקה 70 כבר.

טייק איט או ליב איט, לפי הכתב הכי מקרוב לריאל מדריד, והעורך הראשי של האס, חורחה פליקס דיאז.
    כבר פנינו לאלונסו, ואפילו שהוא בחופשה, התגובה הייתה חיובית.
    לא הצלחתי להבין באופן מלא אם זה לעונה הבאה או אולי אפילו לגבי העונה הנוכחית.
    בכל מקרה, הוא אמור להיות אמין

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

איך יכול להיות שאנחנו גם משחקים בקצב כל כך נמוך, גם עושים רוטציות (בין מעט שחקנים אמנם) בשביל למנוע פציעות וגם סובלים מפציעות?
    גם בזה הוא עושה עבודה מחורבנת לחלוטין.

השטויות שהוא אומר במסיבות עיתונאים פשוט מביכות אותו, באמת.
    עכשיו גם העלו מהעבר ציטוט שלו שהוא אוהב שקבוצות מתגוננות נגדינו כי זה אומר שיש לנו יותר את הכדור וזה גם רחוק מהשער שלנו.
    את זה הוא אמר בתחילת העונה שעברה.
    העונה הוא מזיין תמח על זה שמתגוננים נגדינו כל משחק.
    אתמול גם הבקענו 2 גולים במצבים נייחים וגם שיחקנו נגד קבוצה שלא הסתגרה (2 התלונות הקבועות שלו) ובכל זאת הפסדנו.
    מה הוא אמר? שבורנמות' קבוצה מאוד אינטנסיבית אז קשה לשחק נגדם וגם שיחקנו יומיים לפני באירופה.
    קשה לשחק נגדם??? הוא גרועים, הם עם מכת פציעות ובלי השחקנים המובילים ועדיין ניצחו אותנו בצדק מוחלט.

וכמו שנאמר, אם חייבים חילופים כי יש עומס, למה לעזאזל הוא לא עושה חילופים אפילו במשחקים כמו נגד מארסיי? נגד פאקינג בארנסלי בבית לפני שבוע הוא עלה בהרכב מלא!

לא יודע אם אלונסו זה הפיתרון, אבל אי אפשר להמשיך ככה. הוא מחריב את כל מה שקלופ בנה. אנחנו גם בבירור לא נהיה באלופות בעונה הבאה אם הוא נשאר והכסף של זה קריטי לנו.
    די, עם כל הצער שבדבר, חייבים להיפטר ממנו עכשיו. פאקינג 5 נצחונות ב-18 משחקי הליגה האחרונים, מה זה?

אף אחד לא בא בטענות לרוברטסון. אני לא מבין כל כך מה דחוף לו לעזוב בינואר, אבל שיהיה. מקצועית אני לא רואה בזה שום אבידה.
    הטענות שלי הן שבמקום לחזק את הסגל בינואר, כשאנחנו כל כך נואשים לחיזוק, הם כרגיל מחפשים איך לחסוך כמה פאונדים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Esomech Member

אל תדאג, סאלח יעזוב, אליסון יימכר (לצערנו הרב, איזה מכה זאת הולכת להיות) מקאליסטר יימכר כנראה גם כי יש עניין עם חידוש החוזה שלו ככל הנראה, אולי אפילו גאקפו. ובלי לדבר על זה שקונאטה יעזוב גם.

שלא נדבר על בונוסים במשכורות ששחקנים לא יקבלו, פלוס כמובן התירוץ שאובדן ההכנסה הכספית פוגע בתוכניות לקיץ + מחייב אותם למכור אחרי הקיץ שעבר (מי זוכר עוד שהכתבלבים אמרו שיש מספיק מרחב תמרון מבחינת PSR, גם אחרי הבזבוזים בקיץ האחרון)

לא חושב שאובדן מלהיות בליגת האלופות כזה קריטי להם, אם כבר לסיים בטופ 8, אמור להניב להם המון כסף כבר עכשיו, בהנחה ולא נחרבן את זה מול קראבח ברביעי. מה שיכול מאוד להיות למען האמת.

חייב להגיד שהגעה לצמפיונס פחות קריטית לי כמו העובדה שאני מעדיף שסלוט לא יהיה פה בעונה הבאה. וזה כבר מעבר לעניין טקטי, אלא אישיותי, סלדתי מאוד מהצורה שהוא היה זחוח אחרי המשחק מול מארסיי כאילו הוא הוכיח משהו אחרי הבוז מול ברנלי.

אני גם לא יודע אם אלונסו הוא הפתרון, הוא הכי טוב שיש כרגע בשוק, והאמת למעט פליק (שלא פנוי ולא יהיה פנוי) אין אופציה שאני רואה כמנייה בטוחה. אבל מה שבטוח זה שסלוט הוא באופן ודאי לא הפתרון לכלום ושום דבר.

7. k_700 Member

לא רואה שום סיכוי שאתם מסיימים מתחת לטופ 5.
    אין לכם באמת תחרות על השתי מקומות האחרונים לצ'מפיונס.

8. Scouser Member

איזה חוסר חיבור למציאות. שום סיבה שיונייטד לא תעבור אותנו ואנחנו כבר רואים את וילה עם משקפת בלבד. צ׳לסי בוודאי שתהיה מעלינו.

אנחנו כבר 3 חודשים דורכים בחרא. אם לא יתעשתו בהנהלה נראה את הצ׳מפיונס מהבית.

חטפנו אגב כבר 5 שערים ממש בסיום המשחק בחודשים האחרונים. הקבוצה מרוסקת מקצועית ומנטלית.

Esomech, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. הקופ בישראל Member

עם קצב צבירת הנקודות ברצף המשחקים שעברנו ומה שלפנינו, כל דבר בין מקום 5 ל11 כבר לא יפתיע. בליגה אנחנו בין הקבוצות הכי משעממות, החזקה בכדור וכדורגל אנמי לא מביא לכלום. יש לנו ב10 ימים את ניוקאסל-סיטי-סנדרלנד בחוץ וזה עוד לפני כל המפגשים היריבות, שנמצאות בדיוק איתנו ראש בראש על כל המקומות האלה.

10. k_700 Member

חוסר חיבור למציאות ואחרי יותר מחצי עונה אתה כמעט חודש בטופ 4(כמה ימים מהעונה הזאת יונייטד הייתה שם?).

@הקופ בישראל, נכון, הכדורגל משעמם, המאמן גמור אבל הסגל הזה חזק ועמוק מדי(ביחס למתחרות על 4 ו5) כדי להשמיט את זה.
    עם כל הכבוד למלטדאון ולקיץ המעפן שעשיתם.

11. oranfu Member

כמעט חצי מהנקודות שלנו הן מהחודש הראשון של העונה ואנחנו בסוף ינואר. חד משמעית ובלי ספק אנחנו לא נסיים בטופ5 אלא אם יהיה זעזוע בקרוב.
    אני כבר לא בספק לגבי זה אלא משוכנע.
    אלה לא רק התוצאות, באמת שפשוט צריך לראות את המשחקים, הקבוצה הזאת מרוסקת מנטאלית וגמורה פיזית. עד אתמול חגגו אצלנו את זה שלא הפסידו ברצף משחקים נגד קבוצות התחתית.
    קצב צבירת הנקודות שלנו (מאז המחזור השישי) הוא של קבוצה ששורדת בקושי בליגה.
    ב-5 המחזורים האחרונים (לא בדיוק נגד אריות אירופה) צברנו פחות נקודות מוולבס, לידס, פורסט ו-ווסטהאם.
    וילה כאמור תקח את המקום השלישי, הם כבר רחוקים מאיתנו.
    להגיד שאין לנו תחרות על 2 המקומות הנוספים כשגם צ'לסי וגם יונייטד מעלינו בטבלה (וניוקאסל צמודים אלינו גם, אגב) זה גניבת דעת.

ועל מי בונים אצלנו שירים אותנו עכשיו? על סלאח, שחקן שכבר לא פגע כמעט שנה...

סלאח יימכר בקיץ, אולי גם אליסון ואולי גם מקאליסטר. אני לא אופתע לראות אף שחקן נמכר (שנזכיר שגם גראבנבראח וסובוסלאי מתקרבים לסיום חוזה ומי יודע מה יהיה שם?).
    אבל אלה שחקנים שנצטרך להחליף, כשמלכתחילה אנחנו קצרים וצריכים עוד כמה שחקנים. במקרה הטוב נעשה ראש בראש וזה לא מספיק, אנחנו רק נגדיל את הפער שהיינו צריכים לסגור בקיץ שעבר.
    נכון שיהיו פחות בונוסים לשחם לשחקנים, אבל זה גם יפגע בהכנסות מחסויות, ואלה כספים משמעותיים שגם מצטברים עם הזמן (עם המדד הזה של אופא שככל שאתה יותר באלופות ומסיים יותר גבוה אז אתה מקבל יותר כסף, וזה מצרפי).
    להיות באלופות זה חשוב מאוד עבורי, גם כי מבאס לא להיות באלופות וגם כי הכסף של זה הוא פשוט קריטי עבורנו. זה יפגע בנו שנים קדימה כי הם לא צריכים יותר מדי תירוצים בשביל לא לעשות רכש.
    אני גם בכל מקרה לא מאמין שסלוט יהיה פה בעונה הבאה.

12. k_700 Member

חיכית לשער של דורגו כדי לשלוח את ההודעה הזאת?
    ומדבר על גניבות דעת.
    אם ננצח פה וזה אם גדול זה נצחון 3 שלנו ב10 משחקים בערך.
    גם לא שוס גדול.

בסוף יש לכם יותר עומק ויותר איכות בסגל ואתם תעשו טופ 5.
    צ׳לסי היא בעצמה קרוסלה גדולה של חוסר יציבות ורוטציות הזויות.

13. oranfu Member

לא טורח לראות אתכם ואני לא מחכה לאיזה גול מקרי כזה או אחר בכדי לגבש דעה.
    אני מעריך גם שבסוף תפסידו (אם אתם מובילים כרגע).

יש לנו יותר עומק? יש לנו גם יותר משחקים.
    ואין לנו יותר עומק.

צ'לסי לא יציבים? אוקיי, אנחנו יציבים אבל יציבים בחרא.
    יותר מחצי עונה עברה, אנחנו לא בטופ5 וכמעט חצי מהנקודות שלנו הן עוד מספטמבר, על מה לעזאזל אתה מדבר איתי? הכיוןן שלנו ברור לחלוטין.
    קצב צבירת הנקודות שלנו מאז ספטמבר הוא של הישרדות בליגה.

14. k_700 Member

נצחונות סופר מי שרוצה להאבק על אליפות בליגה הזאת(וגם פה תספיק כנראה עונה של 79-80 נק׳).
    זה לא מעניין.
    כדי לסיים מקום 5 העונה אתה רק צריך לעשות הרבה תוצאות תיקו, מהפכים וכו ואת זה אתם עושים.
    אם אני לא טועה בדיוק סיימת רצף לפני יממה.

הסגל שלך הרבה יותר עמוק ואיכותי משלנו.המאמן שלך גמור ועדיין אתה בקושי מפסיד כי יש רצפה לסגל שלך והרצפה היא מקום 5.
    תהיה רגוע הוא שלך.

15. Scouser Member

התיישן נפלא. יונייטד מעלינו אחרי ניצחונות על סיטי וארסנל.
    אנחנו לחלוטין אנדרדוג מולכם ומול צ׳לסי. אבל זה כן יהיה צמוד.