זו לא הנקודה, הכוונה היא שהוא עובר למועדון גדול ולא לאיזו קטנה לסיים קריירה. הוא בן 31, זה טמטום לא רגיל למכור אותו. פשוט טמטום. אלא אם כן בחדרי חדרים הוא באמת מסרב לקבל את המציאות הנוכחית ולא מוכן להישאר במועדון אם הוא לא שחקן 11 קבוע, אבל זה שחקן שצריך להשאיר. ממש מדוכא מזה
מועדון גדול במה? איך טוטנהאם של השנים האחרונות בכלל מפריעה לך? קבוצה שסיימה 17 בעונה שעברה ונמצאת 14 העונה כשהמנהל המקצועי בדיוק סיים את הג׳וב שלו והם קרובים לפטר מאמן נוסף תוך פחות משנה. מועדון עם אצטדיון גדול ויריבות מול ארסנל, ביג דיל. מבחינתו זו החלטה מפגרת. זה מועדון שמחליף שחקנים כמו גרביים, גם אם ישלמו לו קצת יותר. תוך שנה הם מסוגלים כבר להביא לו 2 שחקנים נוספים על העמדה שלו וההגנה שלהם היא קרקס הוא יחשף שם. אם הדאגה שלך זה שהוא לא יסיים אצל מתחרה דה פקטו אז הייתי דואג יותר אם היה עובר לוילה או ניוקאסל(למרות ששם הול מדהים).
לא חושב שהבנת את הכוונה שלי. אני לא חושש שרוברטסון יקח לי אליפות על הראש, אבל טוטנהאם זה מועדון גדול, גם אם לא גדול כמונו, ומבחינתי זה מעבר שעובר פחות חלק בגרון מאשר היה עובר עכשיו לברנטפורד, לדוגמא. ברמה המקצועית אני חולק על אחרים וחושב שבגיל 31 יש לו עוד הרבה מה לתת, גם אם כשחקן סגל עם המון ניסיון ומהתרשמות שלי מדובר גם בדמות מאוד חיובית וחזקה בחדר הלבשה. יכול מאוד להיות שהוא ממש דוחף למעבר הזה כי הבטיחו לו להיות שחקן הרכב והוא לא מוכן לקבל את המעמד הנוכחי שלו, אבל אם לא - זו העברה שלי אישית קשה לקבל. ברמה המקצועית אני באמת חושב שזה מעבר לא נכון שלו ואני לא רואה אותו מקבל שם קביעות בהרכב ומתחבר לדברים שכתבת, אבל כנראה אלו דברים שהובטחו לו. מניח שהוא לא היה עובר רק בשביל להחליף ספסל בספסל.
אלא אם הוא מקבל הרבה כסף, קצת מוזר לי שהוא כל כך רוצה לעזוב עכשיו. מה בוער לו לעזוב בינואר ולא בקיץ (לעזוב בצורה מסודרת עם פרידה כמו שמגיעה לו, אולי אפילו לקחת איזה גביע בטעות)? קצת כמו הזבל ההוא שבינואר שעבר היה נואש לעזוב אפילו שהיינו בעמדה אדירה לאליפות. לגבי ג'וש אבה מהנוער - לא הפתעה גדולה, החלאות האלה גם הזמינו אותו לברנבאו לפני איזה חודש להצטלם עם ויניסיוס. לא מעט מהאקדמיה אצלנו חתומים עם החרא זה (אגב, גם רוברטסון). אנחנו בדרך לאבד כמה מהכשרונות הכי גדולים באקדמיה שלנו. כל ההערכות הן שאבה כמעט חסר סיכוי שיישאר והערב יש עוד שמועות שגם וינסנט ג'וזף ביקר באולד טוילט בפעם השניה בשבועות האחרונים. אותו אפילו לא העלו ל-U18, כנראה שממזמן איבדו תקווה שיישאר. מחלקת נוער מביכה. לא רק שלא מתחרים על הכשרונות הכי גדולים אלא אפילו לא מסוגלים להשאיר את הכשרונות הכי גדולים שגדלו אצלנו מגיל אפס.
כבר נתתם לרוברטסון לנהל מומ פתוח עם אתלטיקו בקיץ ככה שברור לו שכבר מהקיץ האחרון הוא יכול למצוא לעצמו קבוצה. טוטנהאם לחוצים אז הם הציעו לו הרכב לחצי עונה בתקווה שיביא נסיון וזה בכל זאת לונדון עם משכורת לפחות שווה למה שהוא אצלכם(על יותר שנים). זה לא צריך להגיע בהפתעה. אין פה שום הפסד מקצועי. נכון, גיל 31 בד״כ זה לא סוף הסיפור, בטח לא לשחקני הגנה אבל רוברטסון היה מטוס שחורש את האגף והוא איבד את הצעד הראשון והמהירות. ולאבד את זה באנגליה כשזה הפרופיל שלך, הנפילה היא כמו נפילה מצוק.
רובו עוד חודש+ בן 32 ורוצה להגיע לגביע העולם עם דקות משחק, נראה שזו האופציה הכי טובה לקבל חוזה אחרון בפרמיירליג, מעבר ללונדון וכו'.
הוא חושב ששם יהיה לו קל יותר לקבל דקות? לי זה נראה מוזר. חוץ מזה שמי בדיוק הבטיח לו? פראנק שבכל רגע יכול להיות מפוטר? באמת עבר יותר מדי זמן מאז שגאקפו פתח.
ברגע שהבנתי שצימיקאס חוזר אני פחות טרוד מהמעבר הפוטנציאלי של רוברטסון. הם ברמה דומה. אם עושים את הטרייד הזה אני אדיש אליו. אם רוברטסון דוחף לזה, שיילך.
מפסידים 3-2 בחוץ לבורנמות׳. זה כבר לא סימפטום אלא מחלה. אנחנו נראים קבוצה שבורה מנטלית, חלשה פיזית, חסרת רעיונות ברגעי מפתח. ניהול המשחק של סלוט והצוות המקצועי היה גרוע, שלא הצליח לשנות מומנטום או לייצר תגובה אמיתית על הדשא (השערים שלנו הגיעו ממצבים נייחים). בנוסף, המדיניות של יוז המנהל הספורטיבי לאורך העונה לא חיזקה את הסגל אלא דווקא חשפה את מגבלותיו. כשצריך עזרה מיידית כמו חיזוק ההגנה מתעלמים. זו קבוצה שמתרחקת מהזהות שעליה נבנתה, רחוקה מאוד ממה שפעם הוגדרו כמפלצות מנטליות וכדורגל הווי מטאל.
שחזור הביזיון של 20/21 בהיבטי החיזוק להגנה הוא מטורף לחלוטין בעיניי. כל הנוגעים בדבר צריכים להתבייש ולהגיש מכתב פיטורים. רואים את גהיי עובר ב20 מיליון פאונד לסיטי, איך לא היינו בתמונה בכלל? באיזה עולם? שלא לדבר על סמניו שעבר בסכום סביר לחלוטין במונחים של היום והיה יכול לעזור מאוד להתקפה התקועה הזאת. וכמובן שסלוט גמור, גם ברגעים שאתה אומר הנה אולי הוא מצליח להשתקם, הבנאדם מקבל החלטה להכניס את אנדו במינוס גול, follows through על ההחלטה הזאת כשאנחנו במינוס 2, ואז מגדיל לעשות ומכניס את אנדי פאקינג רוברטסון במחצית. זה מאמן נרקומן. אין תקומה מהחלטות כאלה. אם מביאים את אלונסו עכשיו עוד יש לי תקווה שהעונה הזאת תסתיים סביר. אבל זה צריך לקרות מחר בבוקר.
השחקן הזה נתן לכם את הקריירה שלו, אתם שנתיים מתלוננים על זה שהוא גוויה מהלכת, ועכשיו כשיש לו צ׳אנס לחוזה ומעבר אולי סמי יוקרתי אחרון בקריירה זה לא עובר לכם חלק בגרון? כמה כפויי טובה אפשר להיות?
המעבר שלו צריך להחליק נהדר בגרון, הם אפשרו לו להדחף החוצה כבר בקיץ. ואגב באופן די נדיר הוא היה הרבה יותר מורגש לטובה מקרקז במחצית השנייה. לא יודע מה זה אומר על הראשון אבל אם אתה קרקז זה צריך להדאיג מאוד.