ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

בסה"כ עוד אמירות מעצבנות שלו מתוך שורה ארוכה של אמירות כאלה לאורך כל העונה.
    אין כמעט פעם שהוא פתח את הפה העונה שלא עיצבנה אותי.

מילא אם הקבוצה לא היתה נראית כמו אשפה...

Liverpool-Forever, LFC-Gerrard1 ו-Esomech אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

פרימפונג לקח אותו לטיול

3. oranfu Member

מחצית ראשונה כאילו סבירה, מחצית שניה טובה.
    חושב שזה היה בסה"כ אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה וזה במשחק שרוב השחקנים בהתקפה נראו לא משהו בכלל.

התלהבו מהחזרה של סלאח אבל הוא כל כך חלש. הוא מקבל כדורים לבד מול שוער ויש אפס ציפייה שאשכרה יבקיע.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Esomech Member

אם לא החופשית של סובו, מחצית ראשונה אפילו פלות מזה.
    מחצית שניה הם יצאו קדימה והשאירו שטחים וניצלנו את זה יחסית טוב, ממש לא נפלתי מהכיסא ולא חושב שהיה פה איזה הופעת על שלנו.

גם מול פרנקפורט נתנו בראש בחוץ וחזרנו להתבזות.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

בגלל זה אמרתי "כאילו סבירה".
    יצרנו הרבה הזדמנויות ליצירת מצב הבקעה, אבל כל הזמן המסירה האחרונה היתה מחורבנת.

כן במחצית השניה הם יצאו יותר קדימה, אבל היו לנו התקפות טובות שלא ראיתי כמעט העונה. הנעת הכדור בהחמצה של אקיטיקה ובהחמצה של וירץ היהת מצוינת וגם בגול השלישי. ממש בילד-אפ מהחלק האחורי שבהנעת כדור (שנראית) מתוכננת הביאה אותנו לאחד על אחד מול שוער.

ברור שלא הופעת על, אבל הסטנדרט שלנו העונה נמוך מאוד והיום היתה יכולת דיי טובה לדעתי.

Liverpool-Forever ו-Esomech אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפלא ופלא, שחקנים משחקים בעמדות ובעיקר באיזורים שהם אמורים לשחק בהם ונתנו הופעה סבירה לגמרי. פרימפונג וקרקז נראים כמו שחקני כדורגל, וירץ ממשיך בהתקדמות, סלאח לא מנסה לעשות 1 על 1ים באגף (משחק רע שלו), סובוסלאי מעולה. מקווה שנמשיך בשיטה הזאת גם בשבת אם כי הקצב שבו שיחקנו רוב המשחק לא יספיק לפרמיירליג.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

לא מצליח להתלהב מקרקז אצלכם.
    בהתקפה הוא עדיין מרגיש לי כבד ומגושם ולא מזכיר את הקלילות של המגן משנה שעברה.
    פרימפונג מצוין ובכלל הופעה טובה שהיא כמובן לא נק׳ בוחן כי אף קבוצה בליגה לא תעמוד מופקר משחק שלם כמו קבוצה של דה זרבי.

8. Ori8 Member

אתה מקווה שהוא ימשיך ככה כדי שמה יקרה?
    תוצאה רעה מאוד אתמול ואם זה חלילה יימשך והקבוצה תיכנס לתקופה טובה המאמן הזה ממשיך איתנו לעוד עונה ואת אלונסו נאלץ לראות אצל סיטי/טוטנהאם אנערף.

9. Esomech Member

קרקז אני חושב שהוא אולי אחד השחקנים הכי פחות ״חכמים״ שיש לנו בסגל, ולא אומר את זה לרעתו. הוא מאוד אינטנס ומאוד ישיר, אבל זה די ניכר שהוא אבוד מאוד הבנתית בקשר לדברים שהוא אמור לעשות בהתקפה. וזה בא מאוד ליד ביטוי שאין לנו תוכניות התקפה מסודרות אלא נשענים מאוד על יכולת אישי וטעויות של יריבה.
    וכמובן שהוא גם בלי הרבה ניסיון באמת בשביל לפצות על זה.

מבחינה הגנתית הוא השתפר מאוד, מתחילת עונה לא יציבה הוא באמת הצליח לפתח קצת יציבות באספקט הזה.

כמובן שבקבוצה גדולה צריך יכולת טובה מאוד בשני האספקטים (רובו בתקופתו) או להיות עילוי באחת מהם בשביל שזה יהיה שווה את ההקרבה של חולשה באספקט השני (טרנט מ22 ואילך, שהתחיל להזניח בהגנה)

עם קבוצה שתרוץ טוב יותר כיחידה אחת, עם יותר סדר וזהות במגרש, יש לקרקז לאיפה להשתפר עוד. לא יודע אם זה יגיע לרמת פריים רובו, אבל זה לא לרעתו, כי פריים רובו זה הרמות הכי גבוהות בכדורגל.

פרימפונג נהדר, אולי לא הכי חזק בצד ההגנתי, אבל המהירות שלו בהחלט עוזרת לו לפצות על זה, וההצטרפות שלו בהתקפה שהיא גם טובה בפני עצמה, משתדרגת אפילו יותר בזכות המהירות שלו.

ספציפי לגביי אתמול, העמידה כן עזרה ללא מעט שחקנים, אולי זה גם זה שגאקפו לא שיחק, בשמאל וזה נתן לאקיטקה מרווח לנדוד קצת יותר שמאלה, כי גאקפו לא עמד שם כמו גולם. מצד שני גם סאלח היה הרבה יותר קרוב לרחבה. ולא חיכה בצד כמו רוב הזמן.

אבל, וזה באמת אבל גדול. השאירו לנו המון שטחים, ושחקנים עם האיכות שיש לנו מקדימה (על הנייר) כן אמורה לנצל אותם.

שונא את קראגר, באמת. הוא ניהיה כזה מאוס ולעוס.
    הקבוצה עם קצב צבירת נקודות גרוע יותר משל הודגסון, עם 21 נקודות מ51 אפשריות ב17 האחרונים, כדורגל רע ופאסיבי שאפילו ג׳יימס פירס ואיאן דוייל התחילו לבקר. קראגר? צרצרים. לא בMNF ולא ברשתות החברתיות כמו שהוא אוהב.
    אבל הקבוצה מנצחת פעם אחת בצמפיונס, פותח פה מהלל את סלוט ויוצא על המבקרים.
    פרשן לספורט 5.

גרארד מצד שני עם טייק הרבה יותר מאוזן ורציני מאשר הליצן הזה

Liverpool-Forever, oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שהוא ימשיך ככה כי היה בא לי לעקור את שתי העיניים מהכדורגל ששיחקנו בחודשים האחרונים. אני מבין את הגישה של לרצות שנפסיד בשביל תועלת עתידית, אבל אני פחות שותף לה כי אני לא ממש רואה סימנים שהולכים לפטר אותו וזה רק עניין של זמן.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  11. Ori8 Member

אני לחלוטין לא חי באשליה שהוא יפוטר העונה, אבל אני לגמרי חושב שמה שיקרה זה שהוא יגיע לקיץ מהמקום ה-4-5 וימשיך לעונה נוספת.

12. oranfu Member

אני רוצה שהקבוצה תשחק טוב ותנצח.
    אני חושב שאתמול היה אחלה.

אם הקבוצה תחזור לשחק טוב ולנצח אז אין לי שום בעיה שסלוט יישאר (וגם אמרתי פה כבר שהתרחיש המועדף עליי זה שהקבוצה תחזור להיראות טוב ולנצח תחתיו מאשר לחפש מאמן חדש).
    אם נראה עכשיו התקדמות מבחינת התצוגות והתוצאות, נרוץ יפה באירופה ונסיים 2-4 אז אני לא נחרץ ברצון לשינוי.
    אבל חייבים לראות חזרה לכדורגל טוב ואטרקטיבי, להבין שאנחנו כן בונים משהו במבט קדימה.

אתמול, לדעתי, היה צעד בכיוון הנכון גם מבחינת התוצאה (פחות חשוב) ובעיקר מבחינת התחושה שיש איזה בסיס טקטי לבנות עליו.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. Ori8 Member

הייתי שותף לתחושה הזו במציאות בה אלונסו בריאל ולא פנוי. זה הדבר היחיד כרגע שגורם לי לרצות בכישלון הקבוצה כדי שניפרד מסלוט בקיץ.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא צריך לזוז מילימטר מהשיטה שהייתה אתמול. זאת השיטה שהשחקנים שקנינו מתאימים לה, זאת השיטה שמוציאה מהם הכי טוב, זאת השיטה שתאפשר לשחק עם איזאק ואקיטיקה ביחד. זאת הדרך.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. k_700 Member

איפה בדיוק איזק נכנס פה?