ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. alexshw Member

הליגה חזקה רק כשהקבוצה האהודה עליך זוכה. כשליברפול ניצחו את הכל חוץ ממשחק אחד ב - 2019, אז כל הקבוצות היו ברמה אלוהית.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Ori8 Member

מעביר את זה לפה כי זה לא רלוונטי לשם....

אני לא חושב שזה עד כדי כך הזוי.
    בהנחה והתיאוריה היא כמו זו שאני מקווה שהיא, גם פה אני מוצא הגיון מסוים ואני לא חושב שמדובר בתיאוריה הזויה.
    הביא אליפות, אי אפשר להתכחש לזה. דברים נראו אחרת לגמרי בעונה שעברה.
    אולי הם (יוז ואדוארדס) מרגישים שהם הפילו עליו יותר מדי שינויים בקיץ אחד ובאיזה שהו אופן דפקו אותו במבחן הזה.
    אולי הוא רצה דברים אחרים והם ׳דחקו׳ אותו לפינה עם ההחלטות שלהם ועכשיו הם מרגישים אחראים לסיטואציה יותר ממנו וזה כתב ההגנה שלו מולם וזה מה שהעניק לו את החסינות עד הקיץ? אני לא יודע, אני סתם זורק השערות.

גם אם החליטו שהוא לא האיש המתאים, הגיוני שהם לא יודעים עדיין מי כן.
    סבבה, המצב השתנה אולי כי לפני יומיים אלונסו פוטר ואולי זו באמת הזדמנות, אבל עד אז - זה לא שהשוק מפוצץ באופציות מרגשות.

יביאו עכשיו את ג׳רארד. הקבוצה פתאום תתן אחלה רצף ותחזור לשחק כדורגל חיובי.
    נותנים חוזה לעונה הבאה? יהיה הרבה לחץ כדי שדבר כזה יקרה. לשחרר אותו ממשרת מאמן אחרי חצי עונה טובה יכולה לבוא רע מאוד לקהל.

בקיצור יש כאן הרבה מאוד שיקולים לכאן או לכאן ואם אני מתנתק מהעצבים על איך שהקבוצה נראית ומנסה לחשוב בבהירות, אני לא רואה את זה כחולשה שהוא לא פוטר כבר. לא להיות צ׳לסי זו גם אמירה של מועדון, וכלפיי מי שיגיע אחריו.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יש דבר אחד שאני ממש, אבל ממש לא אסלח עליו לסלוט, זה שאנפילד הפך להיות בית קברות תחתיו. לא רק במובן האהדה אלא בעיקר על המגרש. 0 גאווה, 0 לחימה ו-0 הבנה אמיתית של המשמעות של המגרש שאתה מאמן בו. התוצאות שלנו העונה באנפילד פשוט מבישות. מעניין אם ב30 שנה האחרונות סיימנו חצי עונה עם רקורד כל כך חרא בבית, עד כדי כך.

לא מתקבל על הדעת. קבוצות באות אלינו הביתה ומחרבנות בסלון ואנחנו עוברים על זה לסדר היום.

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/26
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. cheddar Member

לא יודע אם חצי עונה אבל בעונת 11/12 סיימת מקום 12 בטבלת הבית והיום אתה 8, לא נורא כ"כ. וזה בטח יעלה עוד כמה מקומות עד סוף העונה

5. k_700 Member

זה הזוי כי אתה מנסה להחיות גופה.

עונה רעה גם היה לקלופ לפני העונה האחרונה שלו, גם לפרגוסון היו עונות רעות אחרי עונות אליפות, קורה. קלופ עשה המון טעויות אבל עדיין הרגשת נשמה, לחימה, רצון גם אם טקטית הוא טעה(עד שמצא שיפצור עם טרנט בקישור לחצי עונה).
    פה זה קבוצה שלמה מתה שמחכה שהמסע קבורה הלא נגמר הזה פשוט יגמר.
    פגיעה מנטלית ברמות היונייטדיות האלה שגם במשחק טוב, פאנצ׳ר הכי קטן והאוויר יוצא מהמפרשים.
    המנהלים שלך לא טיפשים הם מבינים את זה, גם הסגל שלך מבין את זה.
    הם לא רוצים להיות חתומים על הכשלון החרוץ הזה כשאחרי השקעה פומפוזית ואוהדים שדמיינו שהקיץ של הקבוצה שלהם הוא 10 או רק 9 או ״הכי טוב בפער שאי פעם יצא לי לראות כאוהד ואני אוהד 25 שנה״ העונה דה פקטו נגמרה איפשהו בסוף אוקטובר. מאז מחשבים שניות לסוף.

המקום הרביעי לא בסכנה אז יקוו להסוות את זה טוב עד לקיץ כמו שסקאוזרים אוהבים(לתת תחושה שלא שולפים דברים ״בלחץ״ כמו בכל קבוצה נורמלית למעשה שמבינה שהעסק התחרבן לגמרי). אין לו באמת תקומה מהמצב הנוכחי וגם סלוט מבין את זה, השאלה היא רק כמה מגוחכים תראו עד שהפיטורים האלה יגיעו וההימור שלי ממזמן היה שזה יקרה בקיץ כי יש גבול גם כמה הסגל הזה יכול לחרבן מקום 4 בעונה כזאת של הליגה.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל כמו שאמרת העונה עוד לא נגמרה, שנית באמת מדובר בעונה של פאקינג הודג׳סון. אם היינו צריכים להגיע עד לשם כדי להראות שהמצב עכשיו לא כזה גרוע זה אומר הכל.

7. k_700 Member

איך אפשר להשוות בכלל בין הסגלים?

זה סגל שגם אם ראנגניק או אברם גראנט יאמן אותו לא יסיים פחות מ5-6.
    בלתי אפשרי.

8. Esomech Member

בגלל שאתה כלכך אוהב סטטיסטיקות ונתונים רק בשביל לזרוק אותם פה כאילו זה מדד לאיכות והצלחה.

הנה אחת בשבילך, תבדוק לי באיזה עונה בפעם האחרונה, לא ניצחנו באנפילד את כל שלושת העולות החדשות.
    אני ממתין.

9. k_700 Member

לא יודע ואיך זה רלוונטי בכלל? זה סתם נתון סתמי.
    יש עונות שהעולות החדשות הן בררה ברמה שברור שהן יורדות בטוחות מday1 ויש עונות שלפחות 2(לידס וסנדרלנד) הן קבוצות מרכז טבלה יציבות עם סגלים חזקים מאוד יחסית לעולות.
    להגיד לי שלא נצחת את סנדרלנד ולידס זה כמו להגיד לי שהקבוצה במקום הרביעי זרקה נק׳ מול פולהאם וברייטון.
    אתה לא צריך לשכנע אותי שאתה ממש גרוע השנה כי לא ניצחת 3 עולות חדשות באנפילד.
    הכל בסדר, ראיתי אותך ממש עלוב מול מנצ׳סטר יונייטד באנפילד(אחרי עשור שלא הפסדת שם).

רוצה לעשות את זה מעניין?
    תבדוק את התוצאות של קבוצות במקום ה4-5 היסטורית(קח 6-10 שנים אחרונות) מול קבוצות מרכז- bottom ותחזור אליי.
    מבטיח לך שלא תגלה שם ישועות.

אני יודע דבר אחד, ב2011 היה להודג׳סון(מאמן עלוב) סגל הרבה הרבה הרבה פחות חזק מהסגל הנוכחי.
    בתסריט הכי הזוי שהיה אפשר לכתוב בסוף אוגוסוט אף אחד לא הכניס אתכם לדיונים על מקום 4.
    התסריט הכי קודר דיבר על מאבק אליפות ולסיים 3 צמוד.
    ב2011 מי בכלל ספר אותך לאליפות עם הודג׳סון? תכיר לי את הבן אדם הזה.

10. cheddar Member

זה קרה לפני הפריימיר ליג ב81'
    קבוצה של בוב פייזלי שלקחה ליגת אלופות וגביע ליגה מקום 5 בליגה

11. Esomech Member

K700 דיברתי לצדר בכלל שהשתמש בנתון עם המאזן בית הזה כאילו להגיד שהכל סבבה

12. alexshw Member

אז ששוב אסטון וילה תיקח אליפות.

13. הקופ בישראל Member

"אני לא אוהב את זה": וירג'יל ואן דייק מגיב לשריקות הבוז באנפילד

קפטן ליברפול, וירג'יל ואן דייק, לא הצליח להסתיר את התסכול שלו לאחר תיקו מאכזב 1-1 בפרמיירליג מול ברנלי בשבת אחר הצהריים.

ואן דייק לא התמהמה. בעוד אחרוני האוהדים עדיין משתרכים החוצה מאנפילד, בקושי עשר דקות אחרי שריקת הסיום של עוד אחר צהריים מתסכל, כזה שהוביל גם לגל של שריקות בוז מהיציעים הביתיים, קפטן ליברפול כבר היה אחרי מקלחת, לבוש ומוכן לענות לשאלות התקשורת שנאספה סביבו.

והתגובה המיידית הזו של הקהל לתיקו המאכזב מול ברנלי המתקשה עמדה בראש מעייניו.

"אני לא אוהב שריקות בוז מהאוהדים שלי", השיב ואן דייק כשנשאל האם הקריאות שנשמעו פגעו בו.

אבל האם ליברפול בוחנת כעת את סבלנות הקהל באנפילד אחרי תיקו ביתי שלישי בחמישה משחקים, שכולם היו נמנעים?

"מה אני יכול להגיד?" אמר קפטן ליברפול. "אנחנו חייבים להמשיך."

'I don't like it' - Virgil van Dijk responds to Liverpool boos and transfer setback - Liverpool Echo

14. Esomech Member

אני כבר מאוד קהה לדברים שהוא אומר במסיבות עיתונאים ובתקשורת.

אבל בקטע הבא הוא שוב הצליח לעצבן אותי מאוד.

https://x.com/footballontnt/status/2013975108948209898?s=46&t=1ddTHjHALuluUIFjZiPAKw

נכון המועדון זכה פעמיים באליפות ב30 שנה האחרונות, שהוא זכה באחת מהן.

אבל הדרך שהציג את זה, כאילו למשל ב10 שלפני שהגיע לפה, לא היינו קבוצה טופ 2/3 באירופה, הפסדנו 2 אליפויות על נקודה מזורגגת, אחת בגלל 10 מילימטר ואחת בצורה שוברת לב במחזור האחרון אחרי שסיטי הפכו 2-0 ל3-2, וזה בזמן שהתחרנו מול פריים סיטי של פפ, לא הגרסא החיוורות של ה2 עונות האחרונות. והגענו 3 פעמים לגמר ליגת האלופות, פעם אחת הפסדנו בצדק, אחת זכינו, ועוד אחת שהפסדנו בגלל תצוגת עילית של שוער.
    וזה בלי לדבר על השקעה מינימלית ברכש, מה שנכנס זה מה שיוצא, ולא תקציבי עתק.
    במשפט הזה הוא מקטין את כל מה שקלופ עשה פה בעשור האחרון. לקחת מועדון שנמצא בתהום של 20+ שנים של בינוניות ודשדוש ולהחזיר אותו לגדולתו. מה שקלופ בנה פה והשאיר פה אחריו, נתן לו את הכלים לקחת את האליפות בעונה שעברה ולהצליח.

בדרך כלל שאוהדי קבוצות יריבות משתמשים בזה כבאנטר כדי להקטין את ההצלחה של הקבוצה ושל קלופ, זה די משעשע אותי, אני זוכר בדיוק איפה היינו לפני ואיפה אנחנו היום, אז אני לא מתרגש מזה אף פעם.
    אבל מהמאמן של הקבוצה שאומר את זה לא ״כעקיצה״ אלא כעוד ניסיון לפאר את עצמו שהוא שוב מראה שהוא לא יודע לקבל ביקורות ואחריות על כמה נוראי הקבוצה נראת תחתיו, מבחינת תוצאות, יכולות ואובדן זהות.
    אז לבוא ולפאר את עצמך עם נתון כזה כאילו הוא מספר את התמונה המלאה, ומייצר עקיצה לזה שבנה את הכל, ואתה החלפת באופן ישיר. זה מרתיח אותי. זה זלזול באגדת מועדון, זה זלזול בקבוצה שהייתה פה בזמן שחלק מהשחקנים שהיו חלק ממנה, משחקים תחתיו היום וסחבו אותו לאליפות גם בעונה שעברה, כאילו הם לא היו מספיק טובים בשביל לזכות ביותר מאליפות אחת.
    מרתיח אותי.

זהו פרקתי, תודה.

15. k_700 Member

תגובה די לגטימית וצפויה של מאמן במצבו.
    מפאר את ההשגים שלו והם לא מעטים מלפני שנה כשהוא סוג של מנסה להנשים פגר.
    לא משהו שלא ראיתי או לא נראה עוד אלף פעם עם מאמנים במצבו.