סה"כ הופעה טובה מאוד בהתחשב בנסיבות. לא היה לנו באמת סיכוי להבקיע עם הפרסונל שעלה, כן הצלחנו להחזיק בכדור ויחסית לנטרל אותם. פשוט התמסרנו בלי באמת שיש intent אמיתי לכיוון השער ולראיה 0 בעיטות למסגרת. כמובן שהיינו מדברים אחרת אם גבריאל שם את המצב בשנייה האחרונה אבל זה הכדורגל. תיקו פה בשורה תחתונה זה טוב מאוד עבורנו. קשה לי לשאוב אופטימיות כי ברור לי שזה מקרי, בעיקר מקווה שנצליח להסתדר עם כל הפציעות האלו. המטרה שלנו זה טופ 4 והיריבות שלנו החליפו מאמן בזה הרגע, אסור לנו לאבד את זה.
אין לנו כלים, זה עד כדי כך בסיסי לדעתי. ברור שסלוט הוא הבעיה הגדולה, אבל אתמול במחצית השניה השתלטנו לחלוטין על המגרש (נגד יריבה חזקה מאוד עם הזנבות למעלה) והנענו את הכדור בצורה טובה מאוד ממש עד הרחבה שלהם, כולל צירופי מסירות ומהלכים טובים. אבל בלי חלוץ ובלי שחקני אגף אין מה לעשות עם זה. אז חלוצים יש בסגל (כשיחזרו מפציעות) אבל אין לנו אגפים. גאקפו זה לא מספיק טוב בשביל הרכב בקבוצה שדואפת לתארים וסלאח ראינו איך נראה בחודשים האחרונים. פרימפונג הוא מגן שמשחק קיצוני, לא להיפך. מקיצוני אתה מצפה להכנסות כדור וניצול הרבה יותר יעיל של הפוזיציות שהוא מגיע אליהן. זה אחלה כתוספת בצורת מגן שמוסיף כח לקיצוני, לא כקיצוני (אם תרצו כמו שסאקה העסיק את ההגנה שלנו במחצית הראשונה וטימבר ניצל את השטח שמתפנה). מבאס בנוגע לבראדלי. אין לו מזל, הפציעה אתמול יכולה לקרות לכל שחקן. אפריל נשמע לי אופטימי מדי, סלוט אמר שהם חוששים שמדובר בפציעה קשה. נראה לי שיחזור אולי בקיץ לקראת העונה הבאה. מה עושים הלאה? אנחנו עכשיו עם גומז כגיבוי היחיד גם לעמדת המגן הימני וגם לעמדת הבלם וזה עד סוף העונה. גומז, שסלוט פחות או יותר כבר אמר לנו שלא יכול לשחק 90 דקות. וזה כשאתמול במהלך המשחק הם עושים חילוף כפול של אזה ומאדווקה ורק אז בכלל נזכרתי שאפילו הם בסגל שלהם (אחרי חילוף כפול של מרטינלי וג'סוס). הסגל שלהם כל כך יותר עמוק משלנו שזה מרתיח.
כצפוי בראדלי בחוץ עד סוף העונה. אחלה גיבוי לטעמי אבל פציע יותר מדי, אם כי במקרה הזה אין כאן אשמה פיזיולוגית שלו או משהו. אז יש את פרימפונג שמחלטר גם כקיצוני ואת גומז שלא כשיר ל90 דקות (אז למה צריך אותו?). אני אפילו לא מדמיין שנעשה מהלך בינואר. למרות שאם המטרה שלנו זה טופ 4, זאת השקעה עם ROI ממש מיידי.
תגדיר אשמה פיזיולוגית? לדעתי בכל פציעה, כולל פציעות contact למיניהן, יש מימד של הפיזיולוגיה של השחקן. לא סתם יש שחקנים כאלה שלא נפצעים אף פעם (ראה ערך סלאח). בראדלי בהחלט פציע לדעתי וצריך לקחת את זה בחשבון אם בונים עליו לעתיד. הוא ופרימפונג אגב זה אחלה של רוטציה בעמדה הזאת בעיניי גם עם האספקט הזה. מה שאני שואל, זה כמה להיעדר רוטציה של סלוט יש אשמה בדבר. אולי אני כבר סתם מחפש אותו אבל מרגיש לי שזה שהוא לא עשה חילוף אחד במשך 95 דקות זה גם תוצאה של לחץ שלו להפסיד ולפגוע עוד במעמד שלו. קרטיס, ריו ואפילו גומז לגמרי היו יכולים להיכנס בשלבים מוקדמים יותר במשחק לצורך העניין. זה היה משחק בתנאים קשים אחרי ששיחקנו ביום ראשון.
הפציעה של בראדלי זה לא פציעת מאמץ, זה פציעה מתנועה לא נכונה עם גוף שביר מאוד. גם אם סלוט היה עושה את החילוף, באותה מידה זה יכל לקרות לו גם דקה חמישית במשחק הבא או באימון. בראדלי שביר מאוד, ואי אפשר לסמוך עליו, הוא פותח תחרות עם גומז על מה הכי פחות אפשר לסמוך מבחינת כשירות. לא צופה לחיזוק להגנה בגלל זה, או בכלל בחלון הנוכחי. דרך אגב, עוד שבוע סאלח חוזר מהאליפות אפריקה, ומה יהיה אז? שקט מידי סביב כל הדבר הזה. לא חושב לרגע שהוא יחזור וכאילו הכל נשכח, מכל צד. מניח שיעלה הרכב חזק היום, אולי שיתוף מינימלי של אחד הצעירים. מה יקרה אם נודח היום? לא מופרך בעיניי, אבל לא יודע אם ישנה משהו מבחינת העסקתו של סלוט. מצד שני, ניצחון גדול וכל גנבי הדעת בתקשורת וברשתות יצאו מהחורים, על השינוי ההתקפי שעשה. אפילו שמדובר ביריבה מתחתית ליג וואן.
אם כל הספסל שהיה בחמישי לא פותח היום בהרכב זאת שערורייה בגדול. מאמארדשווילי, רוברטסון, קונאטה, גומז, ראמזי, ג׳ונס, ניוני, מאק אליסטר, קייזה, ריו, גאקפו. גאקפו ומאק אליסטר פותחים רק כי הם לא צריכים להיות קרובים אפילו להרכב במשחק הבא בליגה בעיניי.
אלונסו מחוץ לריאל, לדעתי זה פרמטר שיכול להשפיע על פיטורי סלוט - אם יחכו עד הקיץ, ייתכן והוא לא יהיה זמין כבר.
אם סלוט לא חוזר לחטוף בבית מאלוהים יודע מי, אז כנראה יסיים עונה. אבל גם אלונסו יכול לחכות אם ידע שיקבל את הג'וב.
יש לכם מאמן קבוע ולא ידעתי? אם מחר פפ מודיע על עזיבה בסיום העונה, רוסניור מתגלה כפלופ, מישהו מבטיח שאלונסו לא ילך לשם?