ותמיד התגובה הזאת של ואן דייק על קארא מחזירה הכל לפרופורציה https://x.com/LFCShay7/status/1998121045019037874
סלאח הראה חוסר כבוד למועדון ולמאמן והתנהג כמו תינוק. כל ביקורת שהוא מקבל במקומה. יש לנו משחק חשוב נגד אינטר ומתעסקים בו במקום במשחק. זה שאתה דופק 300 גולים לא נותן לך זכות לצאת נגד הקבוצה והמאמן שלה בתקשורת, על מה אנחנו מדברים פה? מה הקשר למה שהוא נתן למועדון?
האליפות הקודמות ממש לא הייתה על הנדרסון כמו שהיא לא הייתה על סאלח. האליפות הקודמת הייתה של כל הקבוצה, אף אחד לא תרם יותר מהשני, היו לא מעט משחקים שפירמינו ניצח לנו, לא מעט שמאנה ולא מעט שסאלח. ארנולד/רוברטסון/פאביניו/ואן דייק/אליסון לכל אחד מהם היה קייס ללמה הוא הכי חשוב לקבוצה. כל הקבוצה הייתה בשיא, כולל גיני, הנדו ומילנר. האליפות הקודמת הייתה כמעט כל כולה של סאלח, לא הראשונה, כמו שגם הזכייה בליגת האלופות לא הייתה על סאלח. ובקשר לקראגר, לא צריך להתרגש ממה שהוא אמר, לא סתם סאלח גם התייחס אליו ספציפית שהוא אמר שהוא יודע שקראגר יבקר אותו על זה.. הוא אוהב להיות ויראלי וכאילו נוקב וביקורתי, אבל הכל אצלו זה בשביל לייקים. הוא יילך לאיפה שהלייקים יקחו אותו
מצחיק לדבר על זה עכשיו, קונאטה העונה בעונה מזעזעת יחסית לכל בלם בהיסטוריה של ליברפול. גם ואן דייק די חלש. איפה הם ואיפה קאררגר?
בסדר, הראיון הזה לא משלשום הוא מלפני כמה עונות. אתה מעדיף את קונאטה בשיא שלו בכדורגל של קלופ לצד ואן דייק ולא בלם צב בקו הגנה גבוה ובקבוצה שמשחקת על 180 קמ״ש.
חכה אולי זה עוד הפיך. אני מקווה לפיתרון בנושא. למרות שלגיטימי לשאול האם אדוורדס והמחשבון שלו בכלל רוצים רזולוציה חיובית פה.
ההתרשמות שלי מהתשובות של אליסון היא שהוא היה יותר חיובי כלפי סלוט מהמינימום שנדרש. הוא גם העביר ביקורת על מה שסלאח עשה. רוב מה שקראגר אמר מדויק ולעניין לדעתי. סלאח עשה פאול ענק. יחד עם זאת, אני חושב שסה"כ במועדון לא בוכים על ההתפתחות הזאת. היו מעדיפים שזה לא יתנהל בצורה הזאת, אבל אני חושב שבמועדון מעדיפים למכור את סלאח.
היה ברור לגמרי מהדברים שלו שהוא לא מחק את סלאח. חיפש פיתרונות אז עבר ליהלום, זה עבד אז המשיך ככה משחק הבא, במשחק הבא פחות עבד אז הכניס אותו במחצית, וכו וכו.. בשום שלב אני לא רואה איזו מחיקה מתוכננת (שבעיני אם קוראת היא לא לגיטימית בכל מקרה, אבל זה קורה בכדורגל) שמצריכה לבוא עם הקדמה כלשהי לסלאח. כאילו מה הוא כבר יכול להיה להגיד לו? אתה משחק כרגע חרא אז אני מחפש גם פיתרונות בלעדיך?
בכללי אני לא מבין ממה סלוט נפגע כל כך. אם זה ממשהו שנאמר ביינהם אז בסדר אנחנו לא יודעים. אבל אם זה בגלל הדברים שסלאח אמר בראיון זה ממש מוגזם לדעתי. לא הרגשתי שהוא יצא נגד המועדון או משהו כזה. בסהכ הביע את האכזבה שלו בתיקשורת וחבל שעשה את זה בתיקשורת ולא ב4 עיניים אבל לא שום דבר מעבר לזה.