ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

אני יכול רק לשער... הוא נשלח הביתה מהמחנה ב-26 ביולי עקב בעיות התנהגותיות. קלופ והקבוצה לא חזרו עד ברצלונה/מיינץ. מאז עברו שבועיים בהם אני מניח שקלופ רצה לראות אם העונש שנתן לסאקו עזר, נתן לזה קצת זמן, ראה שלא עזר וכתוצאה החליט להיפרד ממנו.
    יכול להיות שמאז שנשלח הביתה במקביל התחלנו "לרחרח" (או כמו שבעיתונות אוהבים לכתוב monitoring) אחרי בלם שיחליף אותו אבל רק עכשיו, בשבוע האחרון לחלון, ייצא מזה משהו. כך או כך, אני מסרב להאמין שנמכור או נשאיל את סאקו מבלי שיגיע בלם במקומו. הוא לא באלוטלי או מרקוביץ' שנוכחותו אינה משפיעה על הסגל.

2. Coutinho10 Member

אוקיי, אני בטוח שלא צפית בו יותר מאשר אוהדי שאלקה או אנשים שבאמת מעורים בליגה הגרמנית.
    ושם אני יכול לומר לך בוודאות שהוא כן מוערך.

אין לכם פורפורציות אוהדים יקרים, הפסדנו משחק לברנלי ומבחינתכם הקבוצה קורסת, לא מתפקדת ומנוהלת בצורה בזיונית.

מותר ואפשר להפסיד ועדיין לקחת אליפות, מהטעויות האלה לומדים וכמו שקלאבן ולוברן נראו רע מול ברנלי, מול ברצלונה הם עמדו יפה מאוד על המגרש.
    מאטיפ עוד לא התחיל לשחק ואתם מכתירים אותו ככישלון, למה לעזאזל.

למסקנות מגיעים בסוף העונה ולא אחרי שני מחזורים. שנה שעברה פתחנו מעולה את העונה ומה קרה אחרי זה אתם יודעים.

אני גם לא אוהב את הכמה פעולות האחרונות של קלופ, אני גם לא מבין את המחדל באי הבאת מגן שמאלי, ואת ההעזבה של סאקו אבל באמת אי אפשר לשלוף אותו מהפריזר באמצע העונה כשצריך אותו, ואני בטוח שלהיות בלם רביעי לא ידרבן אותו לעבוד קשה יותר.

אם קלופ מאמין באימונים מאשר רכש מפוצץ אני איתו, אני לא חושב שרכש זה העיקר ואני גם כן חושב שיש עם מה לעבוד (אבל לא עם מורנו).
    ברגע שצ׳אן יחזור אין ספק בכלל שהוא יהיה הקשר האחורי ובצדק.
    ווינאלדום לא מראה חלקיק ממה שהוא יודע, הוא מהסס ומפחד ולא עשה דריבל אחד מאז שעבר אלינו, זה הערך המוסף שהוא צריך להביא וראיתי אותו עובר שחקנים כמו מים הרבה פעמים בקריירה, זה לא שהוא איבד את התכונה. לאט לאט, לא כולם מתחברים לקבוצה כמו מאנה ומפציצים מהמשחק הראשון (למרות שבפרי סיזן גם הוא היה נראה חלש והשתפר לאט לאט).

תיזכרו איזו ביקורת הייתה על פירמינו בתחילת העונה ואיך הוא היום.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוטיניו, האמת היא שהביקורות שלנו מאוד מדוייקות הפעם. אין קשר לברנלי. אין מגן שמאלי חוץ ממורנו בסגל...אם סאקו הולך יש חור גדול בעמדת הבלם. אתה רשמת שהוא בלם רביעי, אני חושב שקלאבן הוא הבלם הרביעי לפי מוניטין אם כבר. סאקו הוא הבלם ה-3 נניח אחרי לוברן ומאטיפ. זה מחדל לרוץ עם לוקאס בלם רביעי ומילנר מגן שמאלי שני/ראשון, פשוט ככה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Rushie Member

זה נראה לי נטו משמעתי כי אין סיכוי שקלופ לא מבין את החור שמהלך כזה ייצור. מצד שני אני כותב את זה ואולי שוב מפרגן לו יותר מדי כי הוא כבר עשה הקיץ הזה כמה וכמה דברים לא ברורים.
    אם זה היה קורה לפני חודש ועם מחליף נורמלי לצד זה הייתי מברך. לעשות דבר כזה בשלב כזה זה בושה. לא רק שההגנה לא מתחזקת מספיק הקיץ היא אפילו נחלשת. לפחות עכשיו אני מבין למה התעקשו להשאיר את לוקאס.

5. Ori8 Member

כל תחילת עונה בסביבות המחזור ה-3-4-5, אחרי שאנחנו מתחילים לצבור קצת הפסדים וכולם מבינים לאן העונה של ליברפול הולכת, מגיע האוהד שמבקש לקחת את הדברים בפרופורציות ולהרגיע. "העונה לא נגמרה כי הפסדנו בברנלי/כל קבוצת פח אחרת" זה הרי משפט מוכר. לא שאני חלילה מזלזל במה שאתה אומר @owen11111, אבל זה שחוזרים על זה כל עונה כנראה אומר מספיק. כולנו יודעים לאן הולכת העונה של הקבוצה הזאת עם הסגל הזה.

לא כל כך ברור לי למה אתם משוכנעים שבעיני קלופ מדובר בכזה חור גדול. ההנחה שקלאבן הוא הבלם הרביעי היא הנחה שלנו בלבד. למה? כי הוא הגיע בכסף קטן, כי אף אחד לא הכיר אותו והוא מבוגר יחסית אז הוא חייב להגיע למשבצת של טורה? אין לנו מושג איך קלופ מעריך אותו ובנתיים הוא שחקן הרכב. במקרה הרע ביותר הוא כרגע הבלם המחליף הראשון. אולי במקום סאקו יגיע עכשיו הבלם הרביעי? (ואם לא, אז לוקאס)

6. owen11111 Member

זה בהחלט נשמע כמו משהו שמתאים לי להגיד, אבל אני לא ממש בטוח למה אני מתוייג במקרה הספציפי הזה. :blink:

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. itay2789 Member

לא מבין איך נשארים עם לוקאס כבלם רביעי. במקום שלוקאס יעזוב וסאקו יישאר, זה הפוך.
    הכל הפוך במועדון הזה. אין מילים. פשוט אין מילים.

גם אם קלופ לא מרוצה מסאקו, שיביא בלם אחר. לוקאס זה לא פיתרון. במיוחד שמאטיפ לא יהיה בינואר וכולנו זוכרים את הפציעות החוזרות נשנות של הבלמים עונה קודמת. שערורייה העניין הזה.

ובלי קשר לזה שמילנר מבחינת קלופ הוא המגן השמאלי כי הוא מנסה איכשהוא להכניס אותו להרכב (כי כבר אין לו למילנר מקום בהרכב הפותח בעמדה שלו), וזה בגלל שמילנר ולאלאנה הם השחקנים הכי אהובים של קלופ.
    הוא לא מביא מגן שמאלי כי התכנון זה שמילנר ומורנו הם המגנים השמאליים לעונה הזו (הריי מילנר חייב לשחק) ואז הוא לא יביא מגן שמאלי שלישי.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעו בדיחה - באלוטלי לאברטון.
    שמעו בדיחה יותר גדולה - זאת אפילו לא בדיחה ונראה שבאמת יש בזה משהו.

*/aaarofl*/aaarofl
    אוי, אם יש שחקן אחד שלא הייתה לי בעיה למכור להם...

9. Coutinho10 Member

אז זהו, שאנחנו לא במחזור ה 5, ה 4 ואפילו לא השלישי, וגם לא צברנו הפסדים אלא רק אחד בודד, וניצחון באמירויות.
    אם זה היה הפוך ? והיינו מפסידים באמירויות ומפרקים את ברנלי ? גם אז היית קובר את הקבוצה ?

ואגב גם אחרי 5 מחזורים אף אחד לא יודע לאן תלך העונה, וגם אז צריך להיות בפורפורציות.

אני גם לא מסכים עם הצורה שבה קלופ רואה את ההגנה, אבל החלון עוד לא נגמר והוא יכול לפלוט אינספור שטויות ועדיין להביא מגן שמאלי, בלם וקשר אחורי. אף אחד לא יודע מה יהיה.
    להפך, אם הוא יגיד בתקשורת כמה שהוא מחפש לקנות שחקנים יהיה לו קשה יותר להביא שחקנים כי כולם ידעו על הכוונות שלו ויסחטו במחיר.
    כרגע גם אנחנו מאמינים בזה שהוא לא מתכוון להביא רכש, אם בסוף כן יגיע רכש למרות כל מה שהוא אמר אז הוא עשה בצפר לכולם וגם לנו באייסוקר.

10. oranfu Member

לא רוצה את סאקו? אוקיי. אני לא מסכים כי לדעתי הוא הבלם הכי טוב שלנו, אבל שיהיה.
    מה זה השאלה? תמכור.
    ואין כזה דבר שלא מביאים בלם בכיר במקום, פשוט אין.

לוקאס נשאר זה הביזיון הכי גדול. שערוריה שאין כדוגמתה.

אני לא יכול להגיד שמאטיפ בלם רע, אבל אני ראיתי אותו כמה וכמה פעמים במדי שאלקה (לא בשנתיים האחרונות) והוא לא להיט גדול.

קלופ עושה טעויות גדולות. איך אנחנו מגיעים למצב שאלה הבלמים שלנו (שסאקו עוזב), יש רק מגן שמאלי אחד בסגל (אין אפילו מגן שמאלי בנוער לצורך העניין)? שלא לדבר על זה שהיינו צריכים קשר ברמה לפני הקיץ ואנחנו צריכים קשר ברמה בסיומו.
    כל זה מתוך תכנון ולא ברירת מחדל עקב פציעות\השעיות או לא יודע מה.

ערן, ווילסון חזר כבר לפני איזה 4 משחקים והפציץ משהו כמו 7 שערים כבר.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. Ori8 Member

סליחה @owen11111, הכוונה הייתה לתייג את @Coutinho10, בהתייחסות למה שהוא כתב. התבלבלתי.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב.
    מאוד קל להגיד שזאת רק ברטון אלביון ומי אלה בכלל, אבל בשנים האחרונות אנחנו מסתבכים המון במשחקי הגביע האלה, בעונה שעברה היינו צריכים פנדלים כדי לעבור את קרלייל באנפילד. צריך גם לדעת לבוא למגרשים כאלה, לעשות עבודה מקצועית וללכת, וזה מה שעשינו.

מקווה שאוריגי בסדר, בשבת זאת אופרה אחרת לגמרי ואנחנו נצטרך אותו כדי שיהיה איזהשהוא כלי התקפי על הספסל.

בהמשך לדיון פה, ככל שאני חושב על זה יותר אני מתחיל יותר לשכנע את עצמי שאנחנו נעשה עוד כמה מהלכים עד הדדליין, זה נראה לי אבסורדי שסאקו ילך והסגל הזה פשוט יישאר כמו שהוא. לא מתיישב עם ההגיון בשום צורה.

13. oranfu Member

חבל שעלינו בכזה הרכב חזק. מי יודע לכמה זמן איבדנו את אמרה ואוריגי.

מאנה, אם ימשיך ככה, יהיה מהרכישות הטובות ביותר שהמועדון עשה מאז שאני אוהד. מדהים אותי כמה שהוא קבוצתי. זה כל כך נדיר עבור שחקן בסגנון הזה.

לאלאנה זה פח.
    הנדרסון איבד את הדינאמיות, מה שאומר שלא נשאר שם כלום. זוועה.
    הגיע הזמן ש- hes a good honest lad לא יהיה תנאי מספיק על מנת לשחק במועדון הזה.

למה אנחנו לא יכולים לבוא לקיץ, לגיד "צריך קשר מנהל משחק, בלם וקשר התקפי" ולשים על כל אחד כזה 30 מיליון? למה?
    תראו מה עושה קשר התקפי ברמה כשמביאים כזה? אז למה לא לעשות את זה בשאר העמדות שצריך במקום לחפש מציאות באותו כסף אבל על יותר שחקנים?

סטארידג' חלוץ. לא קשר, חלוץ. בבקשה להפנים אדון קלופ.

14. alexshw Member

לא מבין את הפטיש של קלופ לגביע הליגה. ההרכבים שהוא מעלה חזקים מדי לטעמי.
    מילא גמר אבל הוא עושה זאת לאורך כל הטורניר.

15. Coutinho10 Member

אתה יודע שקוטיניו היה פוטנציאל ענק בגיל 16-17, עבר לאינטר ודשדש שם ובאספניול במשך 3 שנים לפני שהגיע אלינו ?
    כדורגל זה משחק של סיטואציה, כמו שלפני שנתיים הארי קיין היה חלוץ אפור והיום הוא כוכב.
    אוריגי כבש 2 שערים בעונה שלמה בליל (תקנו אותי אם הנתון לא נכון) ואצלנו ב 15 משחקים כבש 10.
    כל לסטר זה סיטואציה, וגם מאטיפ יכול להצליח כאן כי פוטנציאל יש וגם ניסיון לא חסר.

אני סומך על העיניים שלי כרגע ולא על אוהדי ליברפול שטוענים שראו את ג׳ואל מאטיפ משחק על בסיס קבוע ולא פעם בעונה מול באיירן מינכן.
    בסוף העונה אני אגיע למסקנות, וכך גם ממליץ לכם לעשות.

מצב נושא:
הנושא נעול.