יום הזכרון לשואה ולגבורה

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by לא מצאתי כינוי, Apr 13, 2007.

1. לא מצאתי כינוי Member

לקראת יום השואה, החלטתי לעלות פה נושא מעניין שפורסם הבוקר בידיעות אחרונות. אלפים מילדים של ניצולי שואה (דור שני), שסובלים מטראומות (אנשים שמכינים מידי לילה את הנעליים ליד הדלת למקרה שיצטרכו לברוח, או אנשים שקמים בארבע בבוקר ומחפשים את אבא שלהם מתחת למיטה), כעת מגבשת קרן פישר תביעה ייצוגית נגד גרמניה הקוראת לשלם עבור בני הדור השני את הכסף עבר הטיפול הפסיכולוגי הנדרש. מה דעתכם על הנושא? בקשה צינית או משהו רציני? ראוי שגם בני השני יזכו בפיצויים?

Last edited: Apr 13, 2007
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הלוואי וזה יעבוד!

אבל בתור אחד שלומד בגרמניה וכבר נהיסה דרך הוכחות לבקש סיוע מהממשלה אני דיי פסימי בעניין.
    בכל אופן אני גם לא חושב שזה יותר אקטואלי אבל זה כבר דיון אחר.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם הם מנסים להוציא על זה כסף ממשלת גרמניה, אז הם באמת צריכים טיפול פסיכולוגי.

4. AW forever Member

כנראה שאין גבול לציניות ולרצון לחלוב עוד מהפרה הזו שנקראת הפיצויים מגרמניה. מגעיל אותי.

5. Bensh Member

מוזר שהם נזכרו רק עכשיו

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

התיזמון של הבקשה די מסריח אבל הרעיון הכללי נכון וגם יכול להיות צודק אבל מה שעשתה גרמניה בעבר שום סכום של כסף לא יוכל לעזור.

7. לא מצאתי כינוי Member

אני חושב דווקא שאומנם העיתוי והתיזמון מגיע קצת באיחור, אבל אני בטוח שכל אחד שהוא דור שלישי לניצולי שואה יוכל לספר לכם על מיני חרדות ודברים שיש להוריו. אני, כדור שלישי לניצולי שואה מצד האם יכול לספר על חרדות, היסטריה ופאניקה מיותרת של האם, אומנם לא ברמה שהוזכרה בראשית הדיון, וגם לא ברמה של צורך לטיפול פסיכולוגי, אבל בהחלט חרדות שבאו עקב הסיבה שאתה גדל בבית עם אנשים שעברו זוועות. אם הכסף ילך רק לטיפול פסיכולוגי ולא יותר, אני חושב שמדובר ברעיון מבורך. אומנם העיתוי באמת קצת מוזר, אבל זה בהחלט יכול לעזור.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

העיתוי בסדר. הדור השני נכנס לגיל הפנסיה, ההכנסה יורדת, אז מחפשים מקורות להשלמת הכנסה.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

וילדים של עולים מברית המועצות יכולים לתבוע את מוסקבה לפיצויים על הנזק הקומוניסטי?

בקשה סבירה, אבל פותחת את הדלת לעוד מיליארד מהסוג. כל העם הזה כך או אחרת נפגע שואה, הקמת מדינת ישראל היא פיצוי הולם לדעתי לדורות הבאים.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ועונש לשכנים שלנו.

בכל מקרה הסחיטה הזו כבר איבדה את כל גבול הטעם הטוב. כמה אפשר לדחוף את השואה לכל מקום שהוא מעבר לזיכרון (כמו כל דבר אחר שעבר על העם הזה). לעשות על זה עוד כסף? בטח שינסו, פרצופה של המדינה.

עוד מעט נדרוש פיצוי על גירוש יהודי ספרד.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם השכנים אז אפשר היה לפתור הכל די מהר, זה השכנים של השכנים שסיבכו את הכל.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

:aaarofl:

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מישה אין טעם להתווכח איתו ובכלל להתחיל להתווכח איתו, הוא יחלק את ירושלים כמו שהוא מחלק עוגה ל"חבר" שלוhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתנאים מסויימים גם אני אחלק, אבל לא צריך להפיל הכל עלינו. הזכויות שלנו לחיות כאן לא קטנות מאלה של הפלסטינים, "הייתי פה קודם" במקרה הזה נזיל מאוד.

סלע, אתה מנהל פה ואתה הבאת אתז ה על עצמך, תחליט לבד באיזה שלב אתה מוחק\מפריד\נועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני צריך ללכת עם החבר הגרמני שגר איתי לקניות, אז את כל תיסכולי הכיבוש אני אספר כבר לו, כי ממכם כבר נאמס לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx