זה תוכנית מעניינת על העולם אחרי שאנשים לא יהיו בו, בלי עבודות תחזוקה כל המבנים לא משנה כמה הם חזקים יפלו כמו מגדל קלפים, והטבע ישתלט. חשבתי על כך שמזל שלא כולם משפיענים ויש אנשים שקמים בבוקר ושומרים על העולם מתפקד Life After People (TV Series 2009–2025) - IMDb
אתמול בקשת 12 מפגש ״מרגש״ בין החטוף עומר שם טוב וריטה. היום באותו ערוץ מפגש ״מרגש״ נוסף בין לירי אלבג למשהו חסון הזה. הדיל ברור, החטופים שם כי זה מביא רייטינג, הזמר שם כי הסוכן דאג שהוא יופיע בפריים טיים, בעצם שידוך של אינטרסים. מרגש זה לא
https://x.com/Eretz_Nehederet/status/2029301755775705436 סרטון מעצבן מאד אבל אני אשמור על קור רוח ואסביר למה הוא תלוש מהמציאות: 1.השלטון של השאה אכן קידם חילון ומודרניות אבל היה דיקטטורי, לא שלטון שהכותבים של ארץ נהדרת היו רוצים לחיות תחתיו, הרי על עילת הסבירות הם יצאו להפגין בקפלן אז לא נראה לי שהם היו סבבה עם השאה שהם עושים לו עכשיו רומנטיזציה. 2.מי שהחלו במהפכה היו אנשי השמאל הליברלים, בוודאי לא אנשים שרוצים "לשים סוף לטרלול המערבי הזה" כמו שנאמר במערכון. כמובן שעליהם תפסו טרמפ חומייני והבחורים שלו, אבל הבסיס של ההפגנות הגיע מהאנשים שמייצגים את ה"טרלול המערבי הזה". 3.הדובר אומר שאחרי המהפכה איראן הפסיקה להשקיע במדע וטכנולוגיה. זה קשקוש מוחלט. תכנית הטילים האירנית ופרוייקט הגרעין לא היו יכולים לקום בלי כמות אדירה של מדענים ומהנדסים. 4.הדובר גם מפחיד אותנו שאם נהפוך לדיקטטורה דתית(לא יקרה) אז לא יהיה לנו יותר צבא אימתני. האם הוא שמע על טורקיה?
יש משהו שאני לא מבין. יש תכנית בשם אהבה חדשה שאני אישית לא רואה אבל היא יצרה באזז מטורף, כולם מדברים עליה. אין אחד שלא מכיר את הדמויות בתכניות. אתה מסתכל על טבלאות הרייטינג, התכנית מגרדת את ה-10 מלמטה. לעומת זאת תכניות בקשת שלא מעניינות כלב, שאפילו האמא של היוצרים לא מדברת עליהם דופקות לך 18-20 אחוז מרייטינג. משהו פה מסריח לגמרי.
בעונה הראשונה של חברים פרק 6, מישהי הייתה כאילו בצבא הישראלי, ממתי איטלקיה אקראית בניו יורק, שירתה בצה"ל, באיזה עולם זה קורה