טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/4/11.

1. DRORIKO Member

בינתיים האח הגדול של דרוקר נזרק מנבחרת הנשים אחרי עוד כשלון לאוסף. בהצלחה לשירה העליון, אחלה מאמנת.

2. DRORIKO Member

https://www.creativecommunityforpeace.com/blog/2025/09/24/filmopenletter/

אז הנה הגיעה תגובת הנגד לעצומה נגד ישראל בדמות מאות אנשים טלוויזיה וקולנוע פרו ישראל שמתנגדים. השם שאישית הכי הפתיע אותי בעצומה זה ג׳רי אוקונל, כוכב סליידרס, אחת הסדרות שהכי אהבתי בילדות.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

Black Rabbit בנטפליקס
    כבר תקופה ארוכה שנטפליקס בעיקר משמש כברירת מחדל לכיבוי מוח בעזרת סדרות בינוניות שעוזרות רגע להוריד את היום בעיקר כי הן שיט טלוויזיוני גרוע או פשוט משהו קליל ואיכותי כמו ברוקלין 99.

בלאק ראביט מפתיעה ממש לטובה, סיפור טוב, משחק טוב, צילום טוב - 8 פרקים ונגמר, אין עונות נוספות. נטפליקס ידועה בטלויזיה בינונית-גרועה ומאסות, פה הפתיעו במשהו איכותי. ממליץ

4. DRORIKO Member

טוב אחרי שנתיים של מלחמה בקשת חזרו לשדר תכניות אוכל

5. Roma מנהלים

מישהו ראה את רשת מרגלים שיצא לאחרונה ב-YES? הסדרה עוסקת בטבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן ומבצעים לחיסול המחבלים. קאסט שחקנים ישראלים מצוין.

Band of Spies (TV Series 2025– ) - IMDb

6. DRORIKO Member

לא מסוגל לראות את אור ראשון. לא בגלל סיפורי הזוועה אלא כי זה מלא בסלבס אז זה קצת דופק את האמינות. זה די מוזר לראות שניה אחת את רותם אבוהב עושה סטנד אפ על הנודים של בעלה ושניה אחרי זה מתחבאת בשיחים עם הילדים שלה מאימת הנוחבות. אבל אולי על האמריקאים זה יעבוד כי הם לא יודעים מי זאת רותם אבוהב.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אפילו האמריקאים יודעים מי זאת רותם סלע כי לא משנה איפה אתה בעולם, אי אפשר לברוח ממנה.

8. DRORIKO Member

מאיפה הם יודעים מי זאת רותם סלע

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לי שתי בעיות עם הסדרה הזאת:
    א. לא היו צריכים להראות אותה כרגע לדעתי כשעוד יש מלחמה, כשעוד חיילים נהרגים, כשהמשפחות עוד נמצאות שם. תסתכלו על התגובות לסדרה הזאת. גם אלה שאומרים שהיא עשויה מצויין, אומרים שלא מסוגלים לצפות בה כי עדיין הכל טרי.
    ב'. יש לי קצת בעיה בתור מי שידע מה היה שם באמת, שמצד אחד הסדרה מבוססת על הסיפור האמיתי, מצד שני היא מסירה את הדברים הבאמת קשים שהתרחשו שם.

Roma אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

איך רואים שלאבי ניר נגמר מעיין היצירתיות? קשת מעלים בפריים טיים תכנית של "סלבס" שמשחקים אחד עם השני אמת או שקר כאילו אנחנו בתכנית שישי עם אמנון לוי מ-1998

11. הרצליה Member

מתי הייתה שם יצירתיות? זה ערוץ ששידר 5 פעמים בשבוע תכנית כמו המטבח המנצח.

אז עכשיו פעמיים בשבוע יש הכוכב הבא, עוד פעמיים מאסטר שף ועוד איזה פינה לארץ נהדרת וסגרת שבוע. "הפריים טיים" שמתחיל אחרי השעה 21:30 ובימי שישי אחרי השעה 22:00 הוא כבר מזמן לא מה שהיה בעבר, כנ"ל רשת שמשדרת 4 פעמים בשבוע האח הגדול או הישרדות.

כשמדברים כל כך הרבה על לסגור את כאן 11 צריך לקחת בחשבון את כמות התוכן והיצירה הישראלית שהם מייצרים, כמעט בכל שבועיים עולה שם סדרה חדשה ורובן המוחלט גם טובות מאוד.

מבחינת נתוני צפייה כל זה לא משנה, שים בערוץ 12 מישהו מסתכל על צבע טרי מתייבש ותגיע לאחוז ריטיינג דו ספרתי.

שי אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כמה פעמים בשבוע משדרים את הכוכב הבא? שמונה, תשע?

14. DRORIKO Member

יש איזה שעשועון ב-13 בשם ״לעוף על המיליון״ עם אברי גלעד. מגיעים שני מתמודדים מעוטף עזה אז אברי שואל אותם ״איך בעוטף״ אז הם עונים לו ״מצויין, ממליצים לכולם להגיע״. התכנית צולמה לפני ה-7 באוקטובר

15. DRORIKO Member

אם יש משהו שמביא לי את הסעיף בראיונות, ממש ברמה של התמוטטות עצבים, זה שלפני שמתחיל הראיון דופקים לך פתיחה של 20 דקות שמגלים מה הולך להיות בראיון. אז למה שאני אשאר לראיון אם גילית לי הכל? זה מה שהיה בראיון אתמול עם רומי גונן, עוד לפני שהתחיל הראיון העברתי לניקס-קליבלנד. שם לפחות לא גילו לי ברבע הראשון מי תנצח את המשחק.