ניצח בגביע סוף סוף את ירושלים עם תקציב ב-30-35 מיליון שקל יותר גבוה אחרי שהפסיד להם 2 תארים העונה. מת שייספר את סוד הקסם שלו.
de Middenweg, מנהל משחק כמו עתמאן מנצח לנו את המשחק דו ספרתי. יונצ'וק עדיין חוטא ברוטציות שלא מתאימות למשחק על כל הקופה וחילופים חברתיים. כצפוי חיסלתם אותנו בריבאונד וכמובן בסייז בצבע. יונצ'וק הוא קטש מ-temu, אישית עדיין מתקשה להתחבר לכדורסל המופקר של שניהם. המהלך ששיגע אותי, שהמשחק בכדור לפה או לשם, הארפר נחסם מכבי במתפרצת ויש עבירה לתת אבל אף אחד לא נותן וזה נגמר בסל קל - רק קבוצה לא מאומנת סופגת סל כזה שיש עבירה לתת. בסוף ישראלים לוקחים תארים במסגרת המקומית ולמכבי יש את הישראלים הכי טובים בנוסף לגיוון והחלוקה לעמדות. קאדין וזוסמן ישראלים מצוינים, פשוט אין לנו כלום בעמדות הפנים. תחבר את זה לבנייה עקומה בקיץ וזאת התוצאה. ווינסטון שהוא שחקן נפלא אבל יש צורך צועק לסייז. שאתה קיץ אחרי קיץ מפסיד את הישראלים המובילים (בכלל ניסו להתחרות?) - ליף, גור לביא, מדר ואחרים אז הבעיה לא תיפטר, הקהל ימשיך להיות ישנוני ולא מתעניין בקבוצה וכמובן נהפוך לאחת הקבוצות הכי טובות ולא מעניינות בגרוש שהיו בכדורסל. אחלה מכבי ואחלה קטש, מי שחרץ גורל שחקנים בני 23\24 רוקיז באירופה הוא חסרי סבלנות או שלא מכיר בכך שמכבי הפכה לסוג של קבוצת פיתוח. באסקוניה סטייל, בסוף זה מתחבר לכדורסל טוב ותוצאה בשלב מאוחר במסגרת האירופאית מה שלא מספיק. מקווה שזה ישתנה עבור מכבי בקיץ עם החזרה למשחקי בית באירופה. למכבי אין מה להצהיר, היא עדיין פייבוריטית לכל התארים המקומיים בזכות הישראלים. זה אפילו לא ראש החץ, סורקין, אלא כל הריימנים שאפשר לזרוק ללא חשש לנזק בניגוד לפריצקים.
בני הרצליה עם 15 ניצחונות ב-16 משחקים גונבת את העמק במשחק משוגע . 38 דקות של שליטה של העמק ו-2 דקות מטורפות של הרצליה. אוונואקו מאסטרפייס של שחקן. יהיה חתיכת גמר.
הרצליה קבוצה חזקה נורא על הנייר, תמיד היה לה 5 זרים ותקציב גדול באופן יחסי, תמיד כיוונו גבוה ונכשלו הרבה שנים. סטיוארט הכוכב האמיתי, אחוזים טובים, חוסם, סקורר על, שחקן טופ יורוליג ואני חותם על זה !!! היידגר מלך הסלים הישראלי, אם אני לא טועה היה גם בעבר, ישראלי שתורם כמו זר בלי יח"צ. וכמובן אנוקאו, מוסר, חוסם, יעיל, סקורר, קולע באחוזים מזעזעים ואתמול דפק שלשות קשות, שחקן טופ יורוליג בעיניי. יש שחקנים שהקריירה שלהם לא ממריאה, הם דוגמא לכך. הרצליה הייתה בתחילת העונה עם 8 הפסדים רצופים בכל המסגרות (!), פתחו את הליגה ב-3:0 שלילי ומאז הם באיזה 13-1 חיובי בערך, לא זוכר בדיוק.
איטודיס. דדאס מאמן לא רע, אבל שואף להרבה יותר אבל עושה רושם שהבעלים והצוות הניהולי אוהבים להנמיך ציפיות ולהגיע כאנדרדוג. בטח שאני רואה דיווחים על טיגי קליין, לא מצינו את השחקן הזה?
אופי חרא, איך הקריירה שלו תמריא? זה אף פעם לא נפל על הכישרון שלו. לא הצליח בשום קבוצה אירופאית מלבד הרצליה. זה היה הסיפור עם בולדווין המון שנים ברמת היורוליג, תמיד עשה נפלאה עם לא מעט בעיות ו"נזרק". תחת קטש ושאראס הבעיות נעלמו ונשאר רק הטוב. ואם כל הכבוד לזרים הנפלאים של הרצליה אין להם שום ישראלי למעט היידגייר שיתאגר את הקאדר של מכבי.