ולנסיה 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י yakov_y, ‏16/7/11.

1. riquelme1 Member

מה בדיוק יש לה להוכיח שווילאס בואש הגיע רק העונה והם שיחקו 2 מחזורי ליגה?

צ'לסי קבוצה חזקה ביותר ופיבורטיית ברורה, ולנסיה אחרייה אבל לברקוזן יכולה לעשות לה בעיות, יש לגרמנים סגל טוב והם קבוצה סופר מסוכנת, גנק תסיים רביעית ולא יכולה לעשות יותר מדי בעיות.

2. Bensh Member

אז הסכמת איתי - כרגע צ'לסי היא בגדר סימן שאלה. אף אחד לא יודע איך היא תיראה, ואני לא רואה סיבה שולנסיה לא "תגנוב" את המקום הראשון

3. Valencia_MyLove Member

בדיוק מה שרציתי! לתת בראש לגנק זה העיקר! לנקום בכלבים האלה ששם לא בצדק לנקום על הכאב שגרמו לי!

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוח משחקי ולנסיה באלופות

13/09 גנק-ולנסיה
    28/09 ולנסיה-צ'לסי
    19/10 לברקוזן-ולנסיה
    01/11 ולנסיה-לברקוזן
    23/11 ולנסיה-גנק
    06/12 צ'לסי-ולנסיה

זוכר שלפני כמה חודשים היתה פה קהילה די נחמדה של אוהדי ולנסיה שהיו מעדכנים כל הזמן מה קורה בקבוצה...חבל שזה די נעלם

5. yakov_y YNWA

חבל לאבד את חואן מאטה אבל עם המחיר הנוכחי זה מחיר יוצא מן הכלל. חואן מאטה שחקו טוב וממש לא פלופ אבל הוא האוברטייד הכי גדול שאני מכיר, עשו ממנו שחקו ווארד קלאס.

102 מיליון יורו על חואן מאטה, דוד סילבה ודוד וייה, מחירים מעולים!

חזרה של ראול אלביול לא כזאת גרועה, אף פעם לא תפסתי ממנו אבל הוא בלם טוב ובלם שלישי בריאל מדריד ובנבחרת ספרד, הוא ייאבק על מקום בהרכב עם קוסטה ורמאי וכרגע אני מעדיף אותם על פניו. בכל מקרה, ולנסיה חייבת בלם כי הוא משחקת ב-3 מפעלים ו-4 בלמים כשאחד מהם זה דלברט זה מאוד גרוע, מגן ימיני במקום ברונו זה גם דחוף, מגן ימיני ובלם והסגל סגור ומצוין.
    אגב, מי זה השחקו החדש שמופיע באתר הרשמי, שחקו נוער שעלה לבוגרים?

Bensch
    אני לא מאמין עדיין שאתה משווה לי בין ולנסיה לצ'לסי, תספור את שחקני הווארד קלאס בכל קבוצה ותראה את הסגל של כל קבוצה ותחזור אליי עם תשובה.
    צ'לסי קבוצה הרבה יותר טובה על הנייר מולנסיה אבל ולנסיה בהחלט יכולה לעלות מהמקום הראשון בבית למרות שזה קשה מאוד.

6. Joaquin Member

צריך לעלות מהמקום השני לפחות,אבל עם מאמן הזוי כמו אמארי אני לא אופתע אם נודח ליורופה ליג.

7. Bensh Member

חשבתי שכבר למדנו ששמות לא אומרים יותר מדי... חוץ מזה, לולנסיה יש סגל מצוין. חוץ מזה #2, יש אלף ואחד משתנים בבית הזה, זה לא צ'לסי מול ולנסיה וזהו. אתה באמת לא רואה תסריט שצ'לסי מפסידה פעמיים ומוציאה עוד איזה תיקו בבית הזה? זה כדורגל יו נואו

8. Valencia_MyLove Member

בארנט פותח היום.
    מאוד הרשים במשחקי ההכנה יהיה מעניין לראות אותו היום

1-0 מהיר מאוד של סולדאדו! אמנם השער היה מטעות של השוער אבל היה מהלך מאוד יפה לפני הבעיטה של פאבלו

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/11
  9. ValenciaCF Member

בויקיפדיה רשום שגוקהאן גונול המגן הימני הטורקי של פנרבחצ'ה וויקטור רואיז הבלם הספרדי של נאפולי חתמו בולנסיה, מישהו יודע על זה משהו?

10. Valencia_MyLove Member

אוי ואבוי איזה מחשק גרוע שלנו

11. Valencianista Member

פשוט מבאס.. התקפה ראשונה שלהם במחצית הזאת והם עושים גול. מה טופאל נופל שם בכלל ולמה הוא משחק כבלם? גם אם ריקרדו קוסטה לא הכי טוב בעולם.. כרגע אני מעדיף אותו כבלם מאשר על טופאל! איזו שטת. צריך עכשיו להכניס את גונ'אס במקום מישהו, אבל באמת שאין לי מושג מי (אולי הרננדז? לא עשה יותר מדי עד עכשיו, וגם האגף שלו לא פעיל בכלל).

יששש! רמי! איזה יופי. מזל..

@ValenciaCF - כן, רויז חתום סופית (בלם צעיר וטוב, בטח שיותר מקוסטה. תמורת 8 מיליון יורו). בנוגע לגונול אני לא יודע אם חתם אבל יש הסכמה של שני הצדדים לסכום העברה של 7 מיליון יורו וכמעט בטוח שיחתום.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/11
  12. Valencia_MyLove Member

אייי ג'ונאס! זה היה צריך להיות גול

13. hai80 Member

אתם חיים בלה לה לנד חברים, אתם מנסים להשוות בין קבוצה שהיא בטופ העולמי לבין קבוצה שהיא דרג ב'. יהיה לכם מאבק לא פשוט בכלל נגד לברקוזן על העליה לשלב הבא.

14. Ben des Member

לא יודע מה אתכם..אבל כיף היה לראות שלא פחות מארבעה שחקנים בהרכב הראשון הם שחקנים שעלו מקבוצת המשנה בשנים האחרונות: גואיטה, אלבה, בארנט ופבלו (ששיחק שנה בחטאפה).

איך זה שלא פריסמו כלום במארקה, אס ואל מונדו דפורטיבו, על ההתעניינות והכמעט סגירת עסקה עם המגן הימני הטורקי וגם על הבלם הספרדי שולנסיה החתימה מנאפולי?

15. Valencia_MyLove Member

כב באמת מעניין שלא אמרו כלום.
    אבל אני מרוצה הגיעו שני שחקנים בעמדות שהיינו צריכים ורואיז אומרים שהוא מוכשר מאוד,בן 22 שהתחיל את הקריירה שלו בקבוצת הנוער של בארסה אבל עבר לקבוצת הנוער של אספניול וגם עלה לבוגרים שלהם ובינואר האחרון נאפולי רכשה אותו מאספניול תמורת 6 מיליון יורו.