הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama Guest

רב"ש נכשל רק במכבי ת"א. חוץ מהם לטעמי הוא הצליח בכל השאר (כולל קפריסין) אבל זה סובייקטיבי.

אני חושב שצריך ביצים. יואב כץ כל שנה מביא "מאמן מוכח" אחר וכולם נכשלים פעם אחר פעם. הוא לא "מגדל" מאמן ולא שום דבר דומה.
    הפועל ת"א 15/16 זה לא ''סרט מלחמה'' אז תפסיק. במידה ואופיר חיים היה מאמן כיום את הנוער זה היה מחדל עצום אם הוא לא היה עולה לבוגרים לפני באדיר. עם באדיר זה כישלון צפוי מראש, הוא כביכול "סמל" או דמות אהודה בהפועל ת"א (פפחחחחח) אז נתנו לו צ'אנס אבל הוא לא באמת אימן מימיו. אבל אם מאמן אימן את הנוער שנה ונתן עבודה טובה וצריך מאמן כרגע אז אין סיבה למה לא לתת לו צ'אנס. גם במצב כמו של היום. הטבלה סופר צפופה, מה אתה בא לגנוב את הדעת עם ה"מתחת לקו האדום" ? הרי הטבלה לא התייצבה בכלל וצפויים שינויים רבים.
    את המחזורים שבאדיר אימן היו צריכים לתת למאמן שמכיר את המערכת ומכיר חלק מהשחקנים והוא הביא (יחסית) תוצאות. אם הוא היה טוב, אחלה, הרוויחו מאמן. לא היה טוב ? תחזור לנוער/תהיה ע.מאמן לעוד תקופה ותשפר את עצמך. זה הכל.

ולסיום - הפועל תל אביב לא תרד. בחייך, אתה מאמין לזה ? כמה שהייתי מאושר אם זה יקרה לצערי אני לא רואה את זה.

2. סמואל אטו Member

יכול להיות שאופיר חיים מאמן מצויין, אבל
    הוא עלול ללכת לאיבוד במערכת המבולבלת של הפועל.
    צריך מאמן חזק שלא סופר אף אחד, ככה אלי כהן בא לבית״ר והצליח להפוך חבורה של שחקנים בכושר רצפה ליחידה חזקה שרצה גבוה בצמרת.

ברק בכר זה מאמן שנכנס לתוך מערכת מסודרת בק״ש, לא הייתי נותן את זה כדוגמא.

3. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא.
    זה פשוט חבר של ברקוביץ' שהלך איתו לראשון עוד לפני שכבירי השתלט על המועדון בכלל.

4. Raulito Madridista

קשטן היה בסדר גמור בתקופתו בהפועל, בהחלט יכול להיות שאם היה נשאר על הקווים(אני מדבר כמובן על הפרק האחרון - 2012) - אז הפועל הייתה רצה עם ק"ש ראש בראש במאבק האליפות. הוא קיבל את הקבוצה בשלב שאחרי כל שחקני המפתח ובנה תלכיד סביר. כמובן שגם טביב היה מעורב אבל קשטן לחץ לצרף את עומר דמארי למשל, הוא הביא את איגבור, גם אורמוש היה זר סביר. הפועל הוליכה את הטבלה עד למשחק החוץ ההוא בק"ש. הבחירה של טביב לפטר אותו הייתה פזיזה, בגלל רצף של כמה תוצאות תיקו. את בית"ר ניצחנו, גם בדרבי, את מכבי חיפה פירקנו. ברור שקשטן מפגין סימני חולשה אבל במצב המאמנים היום אני לא יודע עד כמה זה נורא, מה גם שהוא בא לעבוד ולא רק בא לעבודה, המבין יבין.

במשך כל היום חיכיתי לעידכונים על הפועל ונכנסתי לאינטרנט מהלפ-טופ במכללה, התאכזבתי ששום דבר לא זז. חיים סיבלס מועמד בכיר נכון לעכשיו והוא די מתלבט. גם הוא סימן שאלה כמובן, אין לדעת כיצד יעשה את המעבר מקבוצה נטולת ציפיות לקבוצה שחושבת שהיא קבוצה גדולה אבל תקועה עמוק בבינוניות ובכל-זאת יש ממנה ציפיות. מה גם שהיריבה הבאה של הפועל ת"א היא...הפועל רעננה. אני בכל-זאת הייתי לוקח אותו כמובן בהתחשב בכך שאלישע לא מועמד משום מה.

אני מבקש, מספיק עם המנטרה הזו של 'רב"ש לא נכשל בהפועל'. הוא כן. הוא קיבל סמכות בלעדית עליונה וחופש כמו שלא היה מעולם בקבוצה - לא לרס"ר קשטן ולא לגוטמן ולא לשניהם ביחד. הוא הביא זרים כושלים כמו איליץ' ובעיקר קולין, העדיף את דני עמוס על קליימן, וכאן אני מדבר רק מבחינת בניית קבוצה לא מספיק טובה בסכום עתק. הוא לא ניצח אף קבוצת צמרת עד לפלייאוף! הודח מהגביע על-ידי קבוצת ליגה לאומית ברמה לפחות כמו הפועל חיפה ועוד בבית; הודח מאירופה כבר ע"י פנדורי. הפסיד בטדי, הפסיד בחיפה, קיבל בראש בסכנין. בלי לזרוק סיסמאות, בבקשה. ברור שלא היה צריך לפטר אותו, אבל הפועל פתחה את העונה ככזו שרוצה להיאבק על אליפות ובפועל חגגה את המקום הרביעי המביך.

5. Fabio Junior Member

העונה האחרונה תחת קשטן התאפיינה בכדורגל יעיל מבחינת תוצאות (בערך) עד המשחק נגד ק"ש, אבל משעמם להחריד..פשוט להעיף את הכדור קדימה ולקוות לטוב.. פוטר על ידי טביב כי הוא לא סמרטוט.
    יחד עם זאת הוא מועמד טוב מרוב המועמדים האחרים לטעמי.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

אני לא באמת חושב שזה משנה. הפועל ת"א לא התאפיינה לאורך השנים בכדורגל עוצר נשימה, עונת הדאבל וזו שאחריה היו די יוצאות דופן. וזו בדיוק הירושה שקשטן קיבל - הפועל בעידן שאחרי - ללא ורמוט ושכטר, ללא ערן זהבי, אפילו דדי בן-דיין שתמך המון בהתקפה בצד שמאל והיה עוזר לפצח בונקרים - היה הרחק-הרחק משיאו. אני דווקא זוכר משחקים לא רעים בכלל ואני מוריד מהרשימה ניצחונות על קבוצות פח כמו ראשון לציון או הפועל פ"ת שנגדן גם אלרואי כהן נראה מראדונה - במשחק הפתיחה איגבור הוצב בכנף נגד מכבי פ"ת והפועל נראתה נהדר; פירקנו 3:0 את מכבי חיפה ללא רחמים; שלישייה בדרבי על מכבי(3:1). עדיין היה מדובר בקבוצה שלא פשוט להכניע אותה.

אלישע לוי גם נשמע אופצייה טובה מאוד בינתיים, רק שימנו כבר מישהו, באמת. או שמחכים להתפתחות עם מוריניו וצ'לסי. זו כבר ממש בדיחה.

7. Fabio Junior Member

זה היה מעבר ל"נפרק אותם 1:0" של עלי מוהר, זה היה כדורגל באמת משעמם בטירוף.. אבל סך הכול אני מסכים

8. DRORIKO Member

אני לא יודע עד כמה נכונים כל הפרסומים בתקשורת,אבל אם בהפועל באמת רוצים את רן בן שמעון אז זה סופית המועדון הכי הזוי שנתקלתי בו. לא כי רן מאמן גרוע,ממש ממש לא. אבל לתת הצעה למי שזרקת בבושת פנים לפני שנה וחצי, מי שלטענתו המועדון עדיין חייב לו כסף זה סופית לרדת מהפסים.

oFiRzZz, orimor2212 ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הם כבר עברו את שלב השרלילה בפרסום הזה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  10. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא מדובר באותה הנהלה

חייל שוקולד ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

נו באמת,הרי אתה יודע טוב מאד שאותם אנשים שהיו שם אז נמצאים שם גם היום.

12. Fabio Junior Member

פשוט לא נכון..

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

אשכרה בודק סביב השעון מה קרה בפגישה בין רב"ש שנכשל טוטאלית בהפועל, לאבי לוזון ויתר הקומונה במכבי פ"ת. עוד אחד מרגעי השפל של העונה הזו, 2015/16 ועברנו רק רבע ממנה. הפויעל מציגה רף חדש - המאמן הזמני הקבוע ביותר. כל ההתנהלות מעצימה עכשיו עוד יותר את הבחירה ההזויה במנדיונדו בקיץ, בדקו עליו בויקיפדיה וזהו? על סמך זה הוא קיבל את הפועל? יש עליו ערך באנגלית בכלל? באדיר יאמן גם נגד רעננה, אין ספק. והדבר השני הכי הזוי בימים האחרונים - הפועל רוצה חלוץ בינואר, ינסו לצרף את איתי שכטר( בפעם ה-900 בערך), טוטו תמוז או עומר דמארי. אחד שחקן גמור, השניים האחרים לא בלבל שלנו מבחינת השכר והם לא יחזרו לשחק בארץ.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

מי שרב איתו זה חג'ג' והוא לא נמצא

15. סמואל אטו Member

כמה זמן הפארסה הזאת עוד תימשך?

מצב נושא:
הנושא נעול.