מה זה לא פוסל... אנחנו פותחים עונה עם הרכב חלש מזה של העונה שעברה. לא רואה שום סיבה למה שננצח שם. וזה בלי שאני מחשיב את העובדה שאם קנגוואה ישחק זה כנראה בלי חשק. לא רואה איך מעפילים לבתים כלשהם.
אנחנו עדיין בעמדה טובה. המפגשים האפשריים זה מול האיסלנדים, תלוי איך נופיע, ואם ניפול לפלייאוף הקונפרנס נפגוש שם קבוצה לא מדורגת שאמורה להיות יחסית נוחה. יש הרבה פסימיות בימים האחרונים ונראה לי שאנחנו קצת מגזימים. נקווה להופעה טובה מחר, עם תוצאה טובה, שתחזיר קצת ביטחון.
TheAEKGuy AEK has stepped away from negotiations with Hapoel Beer Sheva for Kings Kangwa. AEK will assess other options. MONO AEK!⚫️
לחץ צפוי לקראת המשחק כדי לא לשתף אותו. כנראה הם חושבים שאנחנו להוטים למכור שחקנים הם לא מכירים אותנו יחזרו כמו גדולים לנסות להחתים אותו גם אחרי המשחק. לא רואה מצב שהוא לא עובר לשם לצערי.
סחתיין על אלונה שלא נכנעה לדרישה החצופה הזאת. שילכו לחפש מי ינענע אותם. למה קבוצה צריכה לזיין לעצמה את הסיכוי לעלות לצ׳מפיונס בגלל שהם נזכרו מאוחר שהם רוצים את הכוכב שלה? אין לי שמץ של ספק ששחר היה נכנע ומוציא אותו מהסגל.
הביאו קיצוני ברזילאי שקרע את השריר בבכורה ולא יהיה בחודש הקרוב אולי אפילו קצת יותר. בצד השני מקווה שבמועדון יודעים מתי דן חוזר, כי אם הוא לא חוזר בקרוב צריך עוד קיצוני עם כל הכבוד לאבו רומי שהיה רענון בינואר.
תגיע מוכן לאירופה לא תראה ככה מול קבוצה ברמה הזאת. בוכים שנים על המגבלות של הישראלים שלנו באירופה, ואנחנו מבחירה בכל פעם עולים עם שלושה זרים בהרכב באירופה. לופס לא כאן מבחירה כלומר ידענו מזמן שהוא לא ממשיך, למה אין מגן שמאלי? ידענו מינואר שבלוריאן עוזב בקיץ, למה אין עדין בלם במקומו? וגם אחד כמו איסט שכן נמצא בסגל מחמם את הספסל בשביל הישראלים הבינוניים. אפילו אחמד נכנס לפניו. אז אולי במקום לחפש תירוצים למה אנחנו נראים ככה מול קבוצה ברמה הזאת, נגיע לאירופה פעם אחת מוכנים? בלי 8 ישראלים בהרכב?
הגעת לאירופה כמו שלקחת אליפות בליגה. רק מראה כמה היא חלשה מזכיר את האליפויות של איביץ שהשתפכו עליהם ואז גילו שלא ברמה של כלום באירופה