התאוששתם מרבע גמר הצ'מפיונס ליג? אם לא אז חבל, כי ימים מרתקים של כדורגל אנגלי לפנינו. רק שישה מחזורים נותרו לסיום והכל עוד פתוח-זהות האלופה, זהות היורדות, גם זהות העולות לאירופה לא נקבעה סופית. בשבת ובראשון ייערכו משחקי חצי גמר הגביע האנגלי, ולכן המחזור הקרוב ייפרס על פני חמישה ימים, משבת עד רביעי. במוקד-ליברפול, אחרי המשחק המדהים שלא הספיק לה כדי לעלות מול צ'לסי תארח את ארסנל בשלישי בערב ותנסה שוב לעלות זמנית לפחות לראשות הטבלה. יום למחרת צ'לסי תארח את אברטון ומנצ'סטר יונייטד את פורטסמות'. באיזורים האחרים של הטבלה-ניוקאסל שנמצאת עמוק מתחת לקו האדום תצא לוייט הארט ליין ותנסה להוציא נקודות מטוטנהאם, וגם שאר המעורבות בתחתית ינסו לשפר את מצבן. אסטון וילה-ווסטהאם, שבת, 17:00, וילה פארק מידלסברו-פולהאם, שבת, 17:00, ריברסייד פורטסמות'-בולטון, שבת, 17:00, פראטון פארק סטוק-בלקבורן, שבת, 17:00, בריטניה סטאדיום סנדרלנד-האל, שבת, 17:00, אצטדיון האור טוטנהאם-ניוקאסל, ראשון, 15:30, וייט הארט ליין מנצ'סטר סיטי-ווסט ברומיץ', ראשון, 17:00, סיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום ליברפול-ארסנל, שלישי, 22:00, אנפילד צ'לסי-אברטון, רביעי, 22:00, סטמפורד ברידג' מנצ'סטר יונייטד-פורטסמות', רביעי, 22:00, אולד טראפורד למי ששואל כיצד פורטסמות' משחקת פעמיים השבוע בעוד וויגאן נחה ולא תשחק בכלל-התשובה פשוטה. יונייטד הייתה אמורה לשחק השבוע ב-JJB, המשחק כמובן נדחה עקב חצי גמר הגביע. אלא שליונייטד כבר יש משחק חסר בקנה, מול פורטסמות', משחק שהיה שייך למחזור ה-27 ונדחה עקב גמר גביע הליגה. הוחלט לקיים את המשחק מול פורטסמות' בשבוע הבא ואת המשחק בוויגאן לדחות ל-13 במאי. מחזור מהנה, מי שמעוניין לתרום פרוויואים מוזמן לפנות למנהלים.
32 30 - 43 16 8 8 32 סנדרלנד 17. 30 37 - 52 14 12 6 32 ניוקאסל 18. 30 25 - 47 16 9 7 32 מידלסבורו 19. 25 28 - 59 19 7 6 32 ווסט ברומיץ' 20 פשש, כ"כ עמוק שצריך להביא דחפור כדי להוציא אותם מהבוץ. כולה 2 נק'... אגר, לא הבנתי מה אתה רוצה... מה כ"כ טוב בלסחוב משחק ביד עד לשבוע האחרון של העונה?
שנים עופר אומר לי שאין מצב שמייק ריילי לא אוהד יונייטד. עכשיו הגיע מוייס וטוען שעיתונאים טוענים את אותו הדבר. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer
לכבוד כך שרוב סטיילס (השופט) החליט שהתלבושת חוץ של ווסטהאם דומה לביתית של אסטון וילה. כנראה שהפטישים לא הגיעו עם סט מדים שונים, ולכן וילה נאלצה לשנות את התלבושת שלה. זה הכל..
משחק טוב. כמעט ואסטון וילה יצאו לוזרים שוב. איך הם לא ניצחו את המשחק הזה? כל-כך הרבה הזדמנויות היו להם אבל אוי הסיומת. קארו צריך רק לשים את הראש מול שער ריק, הסקי עם הזדמנות מצוינת מול השוער אחרי מסירה אדירה (משהו כמו אלאנו לרוביניו בגביע אופ"א) אבל איכשהו הסקי הצליח לבעוט את זה היישר לגוף של גרין. גם ווסטהאם הגיע ללא מעט הזדמנויות, בעיקר בתחילת המחצית הראשונה. סטאניסלאס עם שתי הזדמנויות מצוינות, אך החטיא אותם. בסוף גם הגיע פנדל ברור לוילה. איך היד הזאת נעלמה מעיני השופט? מחזור חלש... רק חמישה שערים בחמישה משחקים.
אם כבר יד אז זו של קארו,אמנם זה לא נתן כזה דיפלקשן לכדור כמו הנגיעה של טומקינס אבל כן היה לפני כן מגע בין היד של קארו ובין הכדור.ווסטהאם הייתה טובה יותר לדעתי.
האל סיטי: 17 משחקים ראשונים - 27 נקודות 16 משחקים אחרונים - 7 נקודות גם בתקופת השיא שלהם אמרתי שהם מועמדים לירידה, נכון לעכשיו יש להם מזל שבורו נראית כ"כ רע. מה שכן, אני מסרב להאמין שניוקאסל תרד ליגה, ולכן "יתפנה" לפחות מקום אחד לקבוצות שיפרדו מהפרמיירליג בתום העונה (יחד עם ווסט ברום שנמצאת עמוק בקבר), ויש סיכוי גבוה מאוד שחניכיו של פיל בראון "יתפסו" את המקום הזה. כמה מתח בצמרת, וכמה מתח בתחתית. תענוג!
גארת סאותגייט מזכיר קצת בניהול המשחק שלו את הצבעים בחתימה שלך אריאל, במקרה הטוב אפור. אם הוא יצליח להוריד את הסגל הזה ליגה הוא צריך ייחשב מכשף, סגל כל כך מוכשר , אחת הקבוצות עם מחלקת הנוער הטובה בליגה, פלוס זרים מצויינים כמו טונצ'אי ודיגארד, למרות שהם רחוקים מהקו האדום 3 נקודות בלבד(ומבחנת הפרש השערים- אם הם מנצחים ואחת משתי קבוצות האונס בלקבורן/האל תפסיד, הם עולים מעל הקו האדום) זו בושה שהקבוצה הזו נלחמת( טוב, לא ממש נלחמת לפי התוצאות האחרונות) על חייה ולא על מקום באירופה. יש לי הרגשה שלא משנה מי תרד ליגה אני אשמח- בין אם תהיה זו האל והמאמן החמוץ שלה ,בלקבורן של סם אלרדייס האיש שהפך את הכדורגל למשחק לא נעים לצפיה, או בורו/ניוקאסל שבמידה ותרדנה לא מעט שחקנים איכותיים יהפכו מטרות לרכש.
מסכים בהחלט. טונצ'אי זה שחקן שיכול לשחק בכל אחת מקבוצות הצמרת בפרמיירליג, דאונינג גם שחקן נהדר ופשוט לא ברור איך זה לא מתחבר למשהו יותר מוצלח. לא יצא לי לראות הרבה משחקים שלהם לאחרונה אז אני לא יכול להצביע על מה לא עובד שם, אבל אם סגל כזה יורד זאת באמת תעודת עניות למנג'ר.
למרות השיפור בחודשיים האחרונים, טונצ'אי אולי השחקן הכי מאכזב בבורו העונה. אם הוא לא מוסיף הרבה בקבוצת תחתית בליגה, הוא בטח שלא יוסיף באחת מקבוצות הצמרת. דאוניג מאז הפציעה הוא לא יותר משחקן בינוני. שאר הסגל לא שווה אפילו התייחסות (להוציא אוניל שהוא בזבוז גדול לטעמי). סאותגייט הצליח להוכיח את עצמו לאורך השנים בתור מאמן גרוע שנואש לרדת ליגה, ולא נראה לי שהעונה הוא יכשל. סטיב גיבסון, יו''ר המועדון, ידוע כאחד ששונא לפטר מאמנים והוא כנראה גם השלים עם הירידה. אני מריח מכירת חיסול מתקרבת...
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45646000/Xxx/_45646430_tott_new_0506.Xxx טוטנהאם-ניוקאסל ראשון, 15:30, וייט הארט ליין שופט: מארק הולסי טוטנהאם יכולה להשיג השנה הישג מעניין: להיות הקבוצה הראשונה שמגיעה לאירופה ממקום מכובד ובכל זאת מוכתרת פה אחד לאכזבת השנה. אחרי שרבות כבר נכתב על ההתחלה העלובה של העונה ועל האכזבה מהקבוצה שציפו ממנה להיאבק על מקום בליגת האלופות, טוטנהאם עושה את דרכה לאט לאט לגביע אופ"א. אחרי שבשבוע שעבר התרנגולים ניצחו את ווסטהאם, ואחרי שאתמול הפטישים איבדו נקודות מול אסטון וילה, אם טוטנהאם תנצח את ניוקאסל היא תהייה רחוקה רק נדוקה אחת מהמקום השביעי הנכסף. ג'רמיין דפו עשוי לשחק היום בפעם הראשונה מאז שנפצע בינואר, וגם אלן האטון החלים מפצעה. ווילסון פלאסיוס חוזר מהשעייה לאחר ההרחקה הלא מוצדקת מול בלקבורן, רומן פבליוצ'נקו וג'רמיין ג'נאס בספק למשחק. הארי רדנאפ: "אלן שירר הגיע לשמונה משחקים ואין לו מה להפסיד. אם הוא יורד ליגה-זה לא באשמתו, אם הוא מציל את ניוקאסל-הוא הופך לגיבור. אנחנו צריכים איזה שירר, אנגלי צעיר שיכול לפרוץ ולהגיע לנבחרת אנגליה. אני אשמח לראות את זה". http://images.mirror.co.uk/upl/m3/mar2007/1/4/45AAF7CE-D47B-D349-4DC477525E340108.Xxx ג'רמיין דפו חזר להתאמן ועשוי לשחק בסיום עונה הזויה שכללה ארבעה מנג'רים, אין סוף שמועות על החלפת בעלות ומעט מאוד כדורגל, ניוקאסל יונייטד, אחת מהקבוצות החזקות והבכירות בהסטוריה של הפרמיירליג, עשויה לרדת ליגה. אחרי שאלן שירר הפסיד לצ'לסי במשחק הבכורה שלו על הקווים, בשבוע שעבר הוא השיג נקודה ראשונה בתיקו 1-1 עם סטוק בחוץ. בעקבות התוצאות של אתמול ניוקאסל רחוקה 4 נק' מהקו האדום, ואם תנצח ההפרש יקטן לנק' אחת. הפסד לעומת זאת יהיה מכה קשה מאוד לסיכוייהם של המגפייז. חוזה אנריקה בספק למשחק וכמוהו גם אובפמי מרטינס שייבדק לפני שריקת הפתיחה. מארק וידוקה חוזר לאחר פציעה. אלן שירר: "אנחנו לא יכולים להפסיד משחקים. היה לנו שבוע טוב של אימונים ואנחנו ננסה להביא את זה למגרש. בשבוע שעבר הייתה לנו הופעה יפה במגרש הקשה בסטוק והוצאנו נקודה. הראנו לאוהדים ולכולם שאנחנו הולכים להילחם עד הסוף". http://www.4thegame.com/wanadoo/media/00/03/91/obafemi_martins.Xxx אובפמי מרטינס בספק למשחק החשוב
האל סיטי לדעתי תהיה בסוף העונה אחת היורדות. יש להם לוח משחקים רצחני שכולל מפגשים עם ליברפול ומנצ'סטר יונייטד,וגם את וילה בחוץ. אגב במשחק האחרון בעונה הם יארחו את מנצ'סטר יונייטד, לדעתי זה מסתמן כאחד הקרבות המעניינים, בהנחה ושתי הקבוצות יעלו עם מטרה אחת- לנצח כדי לזכות/לשרוד.
אדאבאיור ו-ואן פרסי לא ישחקו באנפילד. סאניה החלים מהוירוס בזמן למשחק ואדוארדו גם בסגל. http://www.teamtalk.com/football/preview/0...5214314,00.html