המחזור ה-19 בפרמיירליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Dec 25, 2009.

  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    הכריסמס הגיע ואיתו מחזור הבוקסינג דיי המסורתי. באופן חריג, שני משחקים לא ייערכו ב-26 בדצמבר אלא ב-27, ויחד עם צמצום מספר המחזורים ל-2, יש הרגשה שחגיגת חג המולד היא כבר לא מה שהייתה.

    אבל זה לא מונע מאיתנו להתכונן למחזור מרתק-ארסנל ואסטון וילה ייפגשו בקרב חשוב במאבק על הטופ 4, הבכורה של רוברטו מנצ'יני במנצ'סטר סיטי נגד סטוק, דרבי לונדוני מסקרן בין פולהאם וטוטנהאם, צ'לסי ומנצ'סטר יונייטד ינסו להתאושש מאכזבות המחזורים האחרונים אצל ברמינגהאם והאל.

    ברמינגהאם-צ'לסי, שבת, 14:45, סנט אנדרוז
    פולהאם-טוטנהאם, שבת, 15:00, קרייבן קוטג'
    ווסטהאם-פורטסמות', שבת, 15:00, אפטון פארק
    ברנלי-בולטון, שבת, 16:00, טרף מור
    סנדרלנד-אברטון, שבת, 17:00, אצטדיון האור
    וויגאן-בלקבורן, שבת, 17:00, אצטדיון DW
    ליברפול-וולבס, שבת, 19:30, אנפילד

    ארסנל-אסטון וילה, ראשון, 15:30, אמירייטס
    האל-מנצ'סטר יונייטד, ראשון, 18:00, אצטדיון KC

    מחזור מהנה, מי שמעוניין לתרום פרוויואים מוזמן לפנות למנהלים.
     
  2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    אולי זה טיפה קטנוני, אבל למה ארסנל "נאבקת" על מקום בטופ 4, כשהיא משחק חסר מלעבור את יונייטד בטבלה, ולהגיע למרחק שלוש נקודות מהמקום הראשון?

    ברור שיש לנו את הבעיות שלנו (וזה נראה מפחיד לקראת רצף המשחקים המטורף שמצפה לנו), אבל עדיין אני לא מבין איך אפשר לקבוע דבר כזה.
     
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    לא אמרתי את זה, אלא שקרב ביניכם לבין וילה הוא משחק צמרת עם השפעה של המאבק על ליגת האלופות. אין ספק שאתם תהיו בטופ 4 בסיום העונה.
     
  4. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    אין תקופה שאני אוהב יותר בשנה מהכריסמס והבוקסינג דיי. אמנם החגיגה מתקלקלת מעט עם צמצום מספר המחזורים לשניים, אבל מי אנחנו שנתלונן?
    פותחים את השבת עם דרבי לונדוני מסקרן - שתי קבוצות מלהיבות וסימפטיות, טוטנהאם בכושר טוב עם סטט' לא מרשימה בקרייבן קוטג'. משחק שצפוי להיות אטרקטיבי. מיד לאחר מכן אחלה משחק בצפון-מזרח אנגליה. סנדרלנד שאחרי פתיחה נהדרת נכנסת לרגרסיה ואברטון בתהליך ההפוך לחלוטין. ובראשון הפינאלה.

    לשבת על הכורסא עם בירה ביד ובמשך ארבעה ימים לראות כדורגל אנגלי נון-סטופ. Couldn't be better. מרי כריסמס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    http://news.bbc.co.uk/weather/hi/gallery
     
    Last edited: Dec 25, 2009
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אגב, לדעתי זה דווקא מבורך הצמצום הזה. חג או לא חג-שחקנים לא יכולים לשחק ארבעה מחזורים בשבוע, ובד"כ המחזורים השלישי והרביעי של הכריסמס היו ירודים וברמה נמוכה יחסית לפרמיירליג. מחזור בוקסינג דיי, עוד מחזור באמצע השבוע-זה די והותר לדעתי.
     
  6. שלו Guest

    חגיגה של משחקים.
    אנחנו הכי לא צפויים שיכול להיות, 1-0 קטן מול הוולבס יספק אותי.
     
  7. Tony Adams Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    5,889
    Likes Received:
    0
    לצערי הבירה לא תהיה לי ביד במשחק בראשון בגלל הצום, אבל אם ננצח, היא בהחלט תהיה אחרי.

    שיהיה מחזור מהנה!
     
    Last edited: Dec 25, 2009
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,316
    Likes Received:
    10,479
    אורי שכחת את המשחק של מנ. סיטי-סטוק ברשימת המשחקים.
    אם אני לא טועה במקום מחזור הליגה יהיה לנו משחקי גביע כך שעדיין לא נורא, בכל מקרה השחקנים הם לא רובוטים ולשחק בכמות כזאת בקור הזה ועוד בעונת פציעות שכזאת זה באמת לא הכרחי.
     
  9. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    בחג המולד צמים?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    זה שהבוקסינג דיי נפל על שבת גורם לכל העסק להרגיש קצת פחות מיוחד. זה שיש רק שני מחזורים קצת פחות מפריע לי, למרות שמאוד אהבתי את חג המולד 2007 למשל.
     
    Last edited: Dec 25, 2009
  10. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    צום י' בטבת,שמעת עליו?
    יש גם יהודים כשרים פה.
     
  11. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    אוף, אני צריך ללמוד איך להשתמש בסרקזם כמו שצריך...
     
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/46984000/Xxx/_46984218_hullcity_manutd.Xxx
    האל-מנצ'סטר יונייטד
    ראשון, 18:00, אצטדיון KC
    שופט: אלן ויילי

    האל סיטי סומנה בתחילת העונה כמועמדת בטוחה לירידה, לאחר שבעונה שעברה ניצלה במחזור האחרון ובקיץ לא הצליחה להתחזק. בינתיים פיל ראון וקבוצתו מחזיקים את עצמם עם הראש מעל למים-הם ממוקמים במקום ה-17. עם זאת, לבולטון שמתחתם יש שני משחקים חסרים, ואם הטורטרס ינצחו בהם הנמרים ירדו לאזור המסוכן. אחרי הפסד בשבוע שעבר לארסנל במשחק שכלל תגרה אלימה והחמצת פנדל של האל, הקבוצה מיורקשייר תתמודד מול קבוצה גדולה נוספת, מנצ'סטר יונייטד, ותנסה לנצל את מכת הפציעות של יונייטד בכדי להפתיע. היא תעשה זאת ללא אשבי וג'יימי בולארד הפצועים, ואולי גם ללא ניק בארמבי (שבתחילת העשור היה מטרת רכש מבוקשת של אלכס פרגוסון) הנמצא בספק.
    http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01245/jimmy_bullard_1245905c.Xxx
    ג'יימי בולארד פצוע, חיסרון משמעותי להאל

    מנצ'סטר יונייטד הפסידה בשבוע שעבר 3-0 צורם לפולהאם, ומגיעה לעיר הגרועה ביותר בבריטניה במטרה להתאושש. למזלם של השדים האדומים, גם צ'לסי מגמגמת בשבועות האחרונים והפער ממנה עומד בסה"כ על 4 נקודות. מכת הפציעות בהגנת יונייטד עדיין חמורה, אבל מעט התרככה עם חזרתם לכשירות של נמניה ויידיץ' והאחים דה סילבה, ואולי גם ווס בראון הנמצא בספק. איתם, ייתכן ופרגוסון יוכל להעמיד חוליית הגנה ראויה ולהחזיר את קאריק ופלטצ'ר לקישור. גם ראיין גיגס בספק. אם כך, רשימת הפצועים היוקרתית ביותר בעולם כוללת נכון לעכשיו את ואן דר סאר, נוויל, פרדיננד (שייתכן וגמר את העונה), אושיי, אוואנס, הארגריבס, נאני מאקדה והמצטרף הטרי דימיטאר ברבאטוב, שייעדר שלושה חודשים. זאת בהנחה שאף אחד לא ייפצע עד מחר.
    http://www.setanta.com/Global/Images/sport/football/2008-2009/premier_league/man-utd/fabio_rafael.Xxx
    האחים דה סילבה חוזרים-חדשות טובות למנצ'סטר יונייטד
     
    Last edited: Dec 26, 2009
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    תודה על הסיקור,עשה לי קצת סדר בכל מכת הפציעות שיש לנו,כבר איבדתי את הסדר מי יכול לשחק מי לא וכו...
     
  14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    נו יופי. השופט פוסל לבירמינגהאם שער חוקי. פשוט לא יאומן.
     
  15. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    לא יאמן. שער נהדר של ספרס (עדיין סולם קירק?) נפסל בעקבות שריקה טיפשית של השופט ואי מימוש חוק היתרון.
    קראנצ'ר נהדר כהרגלו. איזה שחקן חכם וטכני. לא הייתי מתנגד לקרואטי ב-OT על חשבון נאני.

    יופי של אווירה בקרייבן קוטג'.
     
    Last edited: Dec 26, 2009