הזר הגרוע ביותר שהיה בישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Spanish Weapon, Nov 14, 2006.

1. Spanish Weapon Member

מצעד האיוולת של אייסוקר :
    זה האשכול לתת בו שמות של זרים הזכורים לכם לרעה , להעלות קצת זכרונות
    לא לזרוק סתם שמות של שחקנים גרועים אלא לתת כאלה של גרועים במיוחד, כאלה ששלמה שרף ביסס עליהם את האמרה שלו "בשביל מה מביאים את השמאיץ' וראזיץ' האלה כשיש בנוער עוד 100 כאלה"

אני אתחיל :
    הרווג סונרה, שוער קרואטי צעיר, הגיע לב"ש לפני 3 עונות, גוטמן שאל אותו אם הוא חושב שהוא יכול לשחק באותו יום שבת נגד בני סכנין , השוער ענה בחיוב.
    סכנין ניצחה 4-3 כשהשוער מציג יכולת מכפירה ומקבל שערים ביזאריים אחד אחרי השני , תוך יום הוא הספיק לעוף ולזכות בצ'ק שמן של 70 אלף דולר מהנהלת הקבוצה.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יז'י וורה-ביזיון מהלך על שתיים שבאחת העונות התחפש לשחקן כדורגל ושיחק בחיפה.

אדגרדו אדינולפי-הבחור בא אחרי שהוא היה שחקן של נבחרת אורגוואי,בא בקול תרועה ואיכזב בגדול,
    לא עשה כלום כמה מחזורי ליגה ושוחרר מהר מאוד.

3. Igi Member

כן אני זוכר את סונרה.. איזה מצחיק זה היה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

האמת? מספר הזרים שנכשלו פה פשוט עצום לעומת הזרים שהצליחו.. ותהיו בטוחים שזה לא תמיד קשור ברמת השחקן. הדוגמא הראשונה הבולטת שעלתה לי בראש הוא ישמעאל אדו... היה אמור להיות ההבטחה הגדולה הבאה, נתן עונה גדולה בנתניה, נתן עוד עונה בנתניה אבל חלשה, ואז בא למכבי ומשם התוצאה כבר צפויה מראש. תוסיפו לכך את רפאל דאנטה לופז...

שאלת על זרים באמת חלשים? רזיץ', מאוגבונה אף פעם לא התלהבתי..שחקן שרק בגלל הנתונים הפיזיים שלו הצליח איכשהו פה, האפס ההוא שהיא בחיפה שנה שעברה,לורפיסה... ועוד כל כך הרבה.

4. The-Gunner Member

זלואטן פולופ מנצרת עילית בעונה שעברה, והכח עמידר ר"ג בעונה הנוכחית (איך, לעזאזל?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ).

ראיתי הרבה משחקים של נצרת עילית (משחק במחלקת נוער המאוחדת עם נצרת עילית). אני ואבא שלי תמיד היינו צוחקים שהוא קצב. הבחורה בשנות ה-25+ לחייו, מקריח בצורה לא יאומנת, עם כרס בירה, ומשחק כמו בן 50.

בכלל נצרת עילית גרועה בהבאת שחקנים זרים, וכל הזרים של העונה שעברה שלהם יכולים להיכלל בקטגוריה הזאת.

אגב, יאמר לזכותו שהוא לפחות משקיע את המקסימום שלו. זה מקסימום? ויי זמיר..
    http://images.one.co.il/images/d/gg76529.Xxx

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא לורפיסה לא מתאים לדיון,הוא שחקן לא רע בכלל-הוא אולי לא שחקן שמתאים לחיפה אבל הוא יכול
    לשחק בהמון קבוצות אחרות בליגת העל ושנתנו לו צ'אנס לשחק הוא שיחק לא רע בכלל.

6. הרצליה Member

רק בליגת העל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .
    כמה זרים מצחיקים יצא לי לראות במהלך השנים בליגה הלאומית כמו גוז'ף קול,אדרסון גומס ויאן ננה ששיחק בהרצליה בתחילת העונה שעברה במשחקי גביע הטוטו והיה השחקן הגרוע ביותר שיצא לי לראות בישראל.

7. אלסנדרו דל פיירו Member

עמית מה עם אולג נדודה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אולג נדודה זכור לי כשחקן מצויין.

9. ReL Member

אני באמת זוכר את המשחק המדובר עם השוער הקרואטי , אחד המצחיקים , איך הוא השמיט כדורים בלי סוף.

אבל איך אפשר לשכוח את טוני טוקלומטי מהמדינה בנין , לא רק שהיה גרוע ביותר גם כל הקטע עם הגיל שלו שגילו שהוא בן 31 ולא 19 . וכמובן גם ניקולאס טאובר השוער , למרות שהוא יהודי מארגנטינה , איזה שוער חלש הוא היה.

10. הרצליה Member

אולג נדודה היה שחקן ענק!!!, רק קצת חולה בראש.
    הוא שיחק לא מעט בהרצליה עד עונת הירידה ב-2000, הוא נבחן באיזה קבוצה בלאומית עונה אחרי זה ונעלם.

11. ReL Member

וואי איזה נוסטלגיות של סופר גול

12. FelaKaT Member

דנטה פרג'ה(או משהו כזה), השחקן הכי גרוע בתולדות הארץ. איך אוחנה הביא אותו?!?!?!

13. Mehmet Member

אם אודינולפי פה, אז כמובן שמהו קודרו צריך להיות...

נראה לי שהדיון הזה לא כל כך מיועד לשחקנים בעלי שם שהגיעו לארץ ואיכזבו, אלא לזרים בשקל שצריך להיות ממש טמבל כדי להחתים אותם...

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב לי הלב כשאני שומע את השם שלו. מדהים איך קריירות הולכות לאיבוד.

זולטאן פולופ הגיע לכאן בגיל ובמצב פיזי שבאמת מעמיד אותו גבוה מאוד ברשימה של השחקנים הזרים הגרועים ביותר ששיחקו אי פעם בליגת העל. אני לא ממהר להגיד את השם שלו, כי הוא הגיע לכאן כשהוא היה ממש מבוגר, דווקא היה לו כדורגל, אבל הוא פשוט היה איטי ומבוגר מידי מכדי לשחק את המשחק.

בעונה שעברה הפועל פתח תקווה הביאה לכאן איזשהו זר שאני לא זוכר את שמו, הוא באמת היה גרוע. אני ממש לא אוהב להגיד את המשפטים הטחונים האלה, אבל במקרה שלו, באמת היה קשה לראות מה הקשר שלו לכדורגל.

15. burning soil Member

הנרי מאקינאווה!!! החלוץ שטון קאנן הביא אך ורק כדי לחמם את הספסל...
    ובכלל אפשר לצרף אליו גם את באג'ירי האלבני שהיה רע מאוד..

גם מאוריציו ארוס הגיע לפה כהבטחה בעונת 02\03 עם רזומה של מונדיאל עם צ'ילה,
    והופעות בפינורד ואינטר. זכורות לי הטעויות הנוראיות שלו מול הפועל באר שבע ומכבי חיפה
    בבלומפילד שהובילו להפסדים.