גם פלג מדבר על השידור הבזיוני של אלג׳יריה-אוסטריה https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=122155599542420496&id=61562614899395&locale=he_IL
שאלה שעלתה לי בראש ואולי אנשים כאן שבקיאים בנושא יוכלו לענות. יכול להיות שלא כל חברי המשלחת ממומנים על ידי התאגיד? או ממומנים באופן חלקי? כי אני עוקב אחרי הסטורי של אורי לוי(באבאגול) והוא מספר שהוא התכוון לטוס למונטריי במקסיקו וטס בטעות למונטריי בקליפורניה ואז לקח כמה טיסות בשביל להגיע למונטריי המקורית. אין סרט שהתאגיד שלח אותו לטיסה לא נכונה, מה גם שהוא היה לבד ולא עם שאר המשלחת. לדעתי התאגיד משלם לו רק על ה-5 דקות שהוא מדבר, הטיסות והמלונות זה עליו.
כותרת בוואן "בתקשורת העולמית גינו בחריפות את הנפת דגל ישראל" בתוך הכתבה מביאים כלי תקשורת ממצרים וירדן
רוצה לפרגן לתכנית של עמרי אסנהיים. האיש מראיין בחסד. שואל שאלות ענייניות, עושה תחקיר מעמיק, ויודע להוציא מזה שמולו צדדים שהצופה לא מכיר. ברק אברמוב מתגלה כאיש מאד חד ולא קונבנציונלי, מה שמסביר איך הוא עשה המון כסף. אצל רן קוז'וך למשל גילינו שיש לו אוטיזם רגשי שהוא מודע לו ומנסה להתמודד איתו. אצל ניר קלינגר קיבלנו את הסיפור על החברות שלו עם אבי רן ועל איך המוות של אבי השפיע עליו. באמת יופי של תכנית, ואני לא אחד שנוהג לפרגן לתכניות של הערוץ.
יצא לי להיות לפני כמה ימים באי שכן שבו רואים את גביע העולם ב-ITV וב-BBC. לא יודע כמה אנשים שתי הרשתות שלחו יחד, אבל לא ראיתי התעסקות רבה באוהדים מחוץ לאיצטדיון ולא שלישיית שדרים/פרשנים מדברים מהדשא ומסתחבקים עם כל מיני סלבריטאים. ו-וואלה, זה לא בדיוק היה חסר לי. אפשר לעשות את זה אחרת, וניחוש: גם חסכוני יותר. אני נורא רוצה לפרגן לכאן 11, אבל חוסר היכולת שלהם לתת לכדורגל לבדו לדבר במהלך הטורניר מקשה על זה.
אולי זה מאניה דיפרסיה של המדינה הזאת רוצים לחפש תירוץ לעשות פסטיבל ולהרים את המורל והרבה תוכן אווירה כי הם מרגישים שהקהל שלהם צריך את זה
בישראל תמיד צריכים להתחכם ואף פעם לא סומכים על הספורט שיספיק לקהל. הרי בטורניר עבר היו מביאים לאולפנים כל מיני ליצנים/בדרנים/קומיקאים.