וואלה שיחקו אותה הופמן ומליקסון. לתת למסי יד רגע אחרי שבירת השיא של קלוזה? שאפו dor hoffman on X: "אמרתי לעצמי אני אגיש לו את היד, ואומר ״תודה״.מרשה לעצמי להתלהב בצורה חסרת פרופורציה. https://t.co/XuZkEaVbpQ" / X
אחלה שימי ששון מהאולפן, מזכיר כמובן את מאיר איינשטיין ז"ל הגדול. עדיף בהרבה על שפיגלר. לא ברור אבל איך במשלחת כל כך גדולה יש מיליון אנשים במשחק של ארגנטינה וששון דופק עבודה מהאולפן כל לילה. תחושה של בזבוז מוגזם של כספי ציבור.
כובב ? נסחפתם . שדר סביר שמדבר בהרבה קלישאות ומנסה בכוח ליצור רגעים דרמטיים . סוג על עמיחי שפיגלר לעניים . איפה הוא ואיפה איינשטיין הגדול .. אני לא זוכר אף טורניר שהיו בו כמות מטורפת כל כך של שדרים ופרשנים, בין אם אלה שנמצאים במגרש וגם אלה שנמצאים באולפן .. גם מצחיק שנדב יעקבי למשל כבר שידר לצד 4! פרשנים - בן סהר, דקל קינן, בירם כיאל ואורי אוזן ... אגב, מישהו שם לב שרמי וייץ בכלל לא משדר במונדיאל הזה ? מכל האלף שדרים ששלחו למונדיאל, אין לו מקום ?
רמי וייץ שדר אגדי, אגב היה הפיבוריט שלי מבין שלושת הטנורים, אבל ימיו הגדולים מאחוריו. ב-10 שנים אחרונות הוא נשמע כאילו הוא עושה טובה שהוא משדר
אלף שדרנים שלחו ועדיין שדרני אולפן עושים לפעמים 2 משחקים בלילה. לדעתי הלילה שרון ניסים עשה 2 ברצף. הזוי, איפה כולם בדיוק? עוקבים אחרי מסי ורונאלדו? בושה.
אפרופו הדיון שהיה לנו על לשדר מהמגרש מול לשדר מהאולפן. אז היום במשחק של צרפת נגד נורבגיה היתה דקת דומיה לזכר ההרוגים בונצואלה. עמיחי שפיגלר חשב בטעות שזה לזכר אמא של דשאן(למה לעזזל שיהיה דקת דומיה לאמא של מאמן) העניין הוא שהכרוז הכריז בבירור שזה לזכר ההרוגים בונצואליה אבל עמיחי לא שם לזה בכלל. זאת אומרת קיבלת את היתרון היחיד בלשדר מהאצטדיון ואפילו אותו לא לקחת.
הייתה פעם אחת באמצע המשחק שהוא הצליח לדווח שכרגע מטוס מעל המגרש ואז הוא תיקן שזה מסוק, זה insight של להיות שם
שימי ששון:מה שקורה בין אוסטריה לאלג'יריה זה שחזור של חרפת חיחון. מדקה 75 הם הפסיקו לשחק(למרות שחרפת חיחון היתה מדקה 10) לירון שטראובר:מה שהם עושים כאן מבזה את הקהל ומבזה את הצופים. שניה אחרי זה אלג'יריה שמו גול