דיון שאר הקבוצות 2025/26 :: נאפולי, אטאלנטה, לאציו, פיורנטינה ומה שמתחתיהן.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י SerieA, ‏1/8/18.

1. טל. Member

מפתיע.
    אבל אם הליגה תישאר פח גם עונה הבאה - טדסקו יכול להפתיע לטובה.
    כולם יכולים להפתיע לטובה.
    אותו דבר אני חושב גם על גאטוסו בלאציו. כולם יכולים להפתיע ולהצליח שנה הבאה...
    כי ברגע שהליגה ברמה כזו נמוכה: כל מה שדרוש מהמאמן זה שידע להנחיל לשחקנים שלו סדר/משמעת - ובעיקר מוטיבציה.
    מוריניו למשל - אם היה עכשיו ברומא ולא בתקופה ההיא כשעוד היתה רמה בליגה: היה עכשיו לוקח סגנות.

מילאן שמרו על סדר ומשמעת ואמונה ומוטיבציה: שמרו על מקום 2 כמעט כל העונה.
    ברגע שהתרופפה המשמעת ואבדה המוטיבציה - הכל התמוטט.
    אותו דבר יובה, ורומא בכיוון ההופכי.
    מחזור 32 (?) רומא איבדה נקודות מול אטאלנטה. כולם (כולל אני) היו בטוחים שזהו העונה נגמרה.
    גם יובה היו בטוחים שהעונה נגמרה ושהמקום הרביעי כבר בכיס. כולם היו בטוחים שם, ההנהלה והשחקנים והתקשורת והאוהדים. כולם. -אז התרופפה המשמעת. והמוטיבציה ירדה. והרעב ירד - והופ הכל התמוטט.

רומא לעומת זאת המשיכה להילחם... -בכלל לא על מקום 4. אלא על מקום 5 כדי להבטיח שמאלן יישאר (היה יכול להיות תרחיש שלא אינטר לוקחת גביע ואז מקום 6 לא יספיק לליגה האירופאית ומאלן יעזוב) רומא מאידך המשיכה להילחם, והמשיכה עם מוטיבציה ורעב - והופ לא רק שלקחה מקום 5 אלא אף לקחה טופ-4.

הליגה האיטלקית איננה כמו לפני כמה שנים... כשאין בליגה רמה ואין יכולת גבוהה - וואלה דברים בסיסים כמו סדר משמעת ורעב (פשוט מוטיבציה ורעב) יכולים לקחת אותך רחוק מאוד.

2. Don Joan Roman Member

"כולם", כל מי שראה את יובנטוס בשנים האחרונות ידע בוודאות של 100% שהיא תבקבק את זה אם האחרות יפעילו טיפה לחץ.

3. טל. Member

עזוב נו.
    תרשה לי להזכיר לך.
    5 משחקים נותרו לסיום העונה יובה ניצחו את בולוניה. ורומא וקומו שתיהן הפסידו נקודות. אחרי שכבר ממילא היו בגל מתמשך של הפסדי נקודות לכל מיני קבוצות קטנות כמו ססאולו וגנואה ומה לא.
    הפער מיובה היה 5 נקודות, שזה בעצם 6 נקודות בגלל יתרון במשחקונים הפנימיים.
    וואלה לא היה אדם אחד איטליה ובכל הפורום הזה וגם לא היה אדם אחד בכל יובה (כולל האוהדים) שלא האמין שהעסק גמור העונה הזו.

נכון יובה שיחקו לא טוב. נכון שיש והיו בעיות. -אבל זו לא פעם ראשונה… וקרה הרבה פעמים בעונות האחרונות שיובה שיחקה לא טוב במהלך העונה, והיו בעיות / טענות עם שחקנים ועם רכש ועם מאמן ועם הרבה דברים - אבל עדיין יובה השיגו את הטופ-4. וכולם חשבו שגם העונה הזו זה יהיה ככה.

(לטענתי זו בדיוק היתה הבעיה. כי ברגע שירד הרעב והלחץ, והיה נראה שהעסק גמור - הכל התמוטט. אותו סיפור כמו מילאן)

4. Don Joan Roman Member

יש לך רק פה 2 הוכחות חיות לאנשים שידעו שיובה תבקבק את זה, לא היה ברור מזה בכל השנים האחרונות.

5. טל. Member

לא ברור מה זה בכל השנים האחרונות? -יובנטוס משחקת הרבה מתחת לרמה הרגילה שלה, עם בעיות ברכש ובסגל ובעמדת המאמן כבר כמה שנים טובות. ומוציאה (מה שבסטנדרטים שלה זה מספר נמוך) של 70 נקודות בעונה בערך כל עונה.
    פק"ל.
    הטענה היא שלמעט העונה של הפחתת הנקודות (שאז מלאכותית המספר ירד מסביבות 70 ל-60) איכשהו בסוף זה תמיד הספיק לטופ-4.

כבר שנים זה ככה... -מה אני מחדש פה משהו?

ואחרי שרומא וקומו מעדו. 5 מחזורים לסיום העונה עם פער של 5 (שהוא בעצם פער של 6 נקודות) כולם היו בטוחים שהסיפור גמור, גם הפעם...

SerieA אוהב/ת את זה.
  6. Don Joan Roman Member

ממש לא נכון, כאמור יש לך פה 2 דוגמאות לאנשים שהאמינו שיובה תבקבק את זה גם בתרחיש שתיארת, זה שאתה לא האמנת בזה, לא אומר שאף אחד אחר לא האמין. אם כבר מי שקצת ראה את יובנטוס בשנים האחרונות הבין, האמין וראה מבעוד מועד שברגע שתהיה מישהי שתדע לקחת (במקרה הזה שניים) אז יובה תסיים מחוץ לטופ 4.

7. uri מנהלים

*/aa1 פיורנטינה שלי רשמית נפרדה מואנולי (באמת תודה מקרב לב). הודעה רשמית על הגעתו של גרוסו צפויה בימים הקרובים, אולי אפילו מחר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/26
  8. uri מנהלים

פאביו גרוסו זה רשמי.

Cup of Tea ו-Roma אוהבים את זה.
  9. טל. Member

טוב לך?

ניסו להחזיר את איטלינו לפרק ב’? ניסו שמות אחרים גם? או שמהתחלה היו נעולים על גרוסו..?
    חייב לומר שאני לא מורשם.

מה התוכניות רכש של פיורנטינה לקיץ?

10. uri מנהלים

מהתחלה היו נעולים על גרוסו.

אם זה טוב לי נראה לפי הכדורגל והתוצאות. בכל מקרה, זה נראה לי מהלך די טבעי, מאמן שהצליח להראות כדורגל ותוצאות בסאסואולו מתקדם לפיורנטינה.

התוכנית רכש היחידה כרגע זה להתאים את הסגל ל 4-3-3 של גרוסו. וכן, לראות מה עושים עם קן, האיסלנדי והמושאלים.

11. uri מנהלים

רשמי:
    */aa1 אלברטו אקווילאני הוא מאמנה החדש של סאסואולו.
    */aa1 אינאציו אבאטה הוא מאמנה החדש של טורינו.

דור חדש של מאמנים בסרייה A.

SerieA אוהב/ת את זה.
  12. uri מנהלים

*/aa1 רשמי: מאוריציו סארי הוא מאמנה החדש של אטאלנטה.

13. Roma מנהלים

דור חדש שגורם לי להבין כמה אני מבוגר. עוד זוכר את הדיכאון על זה שאקווילאני חתם בליברפול ואבאטה היה מגן טיל במנג'ר.

מתי סטפנו אוקאקה הופך למאמן? אם לא החלוץ הבא של הכדורגל האיטלקי לפחות נראה אותו על הקווים.

SerieA, Cup of Tea ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  14. Don Joan Roman Member

מי זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/26 ב- 21:47