נראה שרודרי יעזוב הקיץ לריאל. מכה קשה לסיטי, בכלל קשה לי להאמין שמארסקה ירים אותם העונה. אליפות על הרצפה עבור ארסנל.
קבוצות צריכות לעשות התאמות למצבים הנייחים סביר להניח שעובדים על זה ולמדו כמה דברים, כמה החלטות שיפוט גבוליות יכולות לא להיות איתו, אולי הליגה תבחר לפתח קו עלילה אחר הפעם שלא יהיה משעמם, וזה כבר המון נקודות שיכולות להרחיק את ארטטה מפעם שנייה.
כמה נשאר מרודרי? אנשים שוכחים שהוא היה פצוע מלא זמן וחזר בינוני מאוד- עד גרוע מהפציעה ההיא. הפריימרליג זה לא המונדיאל, דיפרנט אנימל. אם סיטי חולבים שם עסקה בסדר גודל של מה שריאל חלבו עלינו על קאסמירו זו עסקה טובה. קשה לי להאמין שבטנק של רודרי נשאר יותר מדי. וכמובן שלא צריך לדאוג להם. פרט לאנדרסון וכנראה בואבי הם יביאו עוד קשר יקר אחד לפחות.
סיטי החלה להראות טוב יותר כש… רודרי חזר מהפציעה בשנה שעברה. צריך גם לראות כמה זמן הוא יעדר בגלל הניתוח בגב, אבל בגיל 30 ואחרי ההופעה במונדיאל וכשהוא בשנת חוזה (?) זה אמור לייצג עסקה בסכום לא גבוה בהשוואה למעבר שלו לפני שנה או שנתיים.
סיטי לא באמת נראתה טוב באף שלב בעונה האחרונה. צריך להפסיק להמציא לנו סיפורים. זה שהיא כמעט לקחה לארסנל אליפות זו תעודת עניות לארסנל ולליגה כולה. קצת יותר תוצאות טובות מהרגע שהשיגו את סאמניו בינואר(נו חוכמה גדולה). רודרי עצמו נראה רע, כבד, איטי וגם תוך כדי משחקים יכול היה להתחיל טוב ואיבד קצב תוך כדי המשחק. לפני הפציעה הוא היה מכונה. מונדיאל טוב יכול להיות פיקציה גדולה. גם מרכוס רוחו נתן מונדיאל טוב. בספרד עם הקצב האיטי אולי הוא יאריך בקצת את ההזדקנות. באנגליה הוא הימור גדול לנפילה מצוק בעתיד הלא רחוק. בדיוק כמו שהיה עם קאסמירו. אם ריאל מדריד מציעה לו חוזה ענק+60-70 מליון לסיטי זו עסקה חכמה מאוד לסיטי. אוהדי כדורגל שלא באמת מושקעים ב100 אחוז בליגה גם מפארים את העונה של קאסמירו, החצי עונה של קובי מאיינו והם נשבעים גם שריאל מדריד קנתה את ברנרדו סילבה הוורלד קלאס(אני לא חשוד כשונא פורטוגלים וזה חתול בשק, עונה מזעזעת. ממש בקנה מידה של חוואן מאטה של הסוף). אותה קולקציה בטוחה שרודרי מודל 2026 הוא פריים בוסקטס.
הכשירות שלו כבר בעייתית וכנראה עדיף לו ללכת לליגה פחות אינטנסיבית. סיטי לא נוטה להתקע עם שחקנים מעבר לשיא.
קודם כל, לשלם 60 מיליון על רודרי בשנת חוזה במציאות היום שבו אדרסון כמעט עבר אלינו ב-45 מיליון בשנת חוזה, זה לא מחיר מוגזם, בטח אם רודרי ישמור על כשירות ואז ריאל יכולה להרוויח קשר טופ לכמה שנים טובות במחיר שאתה מקבל היום ואן הקה או קיבלת בקיץ הקודם אלנגה. דבר שני, הליגה הספרדית זה לא הפריימר לייג. מודריץ הוא דוגמא מצוינת לקשר שגם עמוק בשנות ה-30 עדין היה פקטור משמעותי בריאל, אותו הדבר קרוס (שרודרי מזכיר אותו בהרבה מובנים), ככה שרודרי בריא בגיל 30 יכול לשמור על דומיננטיות בליגה הספרדית ואז המחיר יראה מציאה. דבר שלישי, רודרי הוא ספרדי, קפטן נבחרת ספרד, ככה שהוא גם אמור להוסיף מנהיגות לחדר ההלבשה במדריד שהיה סופר רקוב בשנה שעברה, וזה עוד נקודה חשובה במעבר שלו.
לא הבנתי, אם כמעט עשית עסקה עלובה על אדרסון בשנת חוזה(שחקן ששווה 20 מליון פאונד) זה אמור להלבין עסקאות אחרות? לקחת החלטה מטומטמת ובשנייה האחרונה ביטלת אותה. רודרי בן 30, אחרי פציעה קשה מאוד של שנה שממנה לא חזר טוב. זה לא דיעה, זו עובדה. מה זה אומר יכול לתת להם כמה שנים טובות? כמה שנים? גם קאסמירו הגיע בגילו ואחרי שנה אדירה חשבנו שנו הוא יכול לתת כמה שנים טובות ובזמן הזה נבנה בינתיים קישור ונעשה התקדמות. ואז הגיעה ההתרסקות בבת אחת. אתה שוכח שבריאל מדריד הכל ממש בינארי. הצלחה זה לזכות בהכל, כשלון זה לראות את הגב של ברצלונה ולקבל בראש בצ'מפיונס. אולי יתן להם עונה-2 שקטות. אולי. באנגליה זה לא היה קורה כבר כי הדרישות הפיזיות פה אחרות ולכן בסכומים כאלה(כולל חוזה כמובן שריאל תשלם לו חוזה גבוה יותר עם מענק חתימה) זו עסקה טובה לסיטי. מה הקשר מודריץ' בכלל? קשר 50-50 שהצליח לשחק בגילאים מאוחרים כשהדרישה ממנו הייתה- להיות יצירתי ולנהל את ההתקפה. אתה שוכח גם שריפדו את מודריץ' בשתי אגדות בפריים שלהם מסביב(כשגם קרוס זה שחקן שנותן המון להגנה). בסיטי ירפדו אותו בברנרדו סילבה, ראיתי איך הדבר הזה נראה באנגליה בשנה האחרונה. עכשיו גם רצות שמועות ממקורות ששווה להקשיב להם שאם רודרי מגיע הם ימכרו את טשומאני למרות שסיכמו איתו על הארכת חוזה.
לא זכור לי שראיתי אותו. היה משחק אחד של וולבס שאני זוכר שנכנס שחקן התקפה מאוד פיזי ואתלטי, אולי זה הוא. אם כן אז לפחות מבחינה פיזית הוא מרשים. אבל סה"כ 3 שערים בעונה, עבור חלוץ... אם זה מי שאני חושב עליו אז אולי באייאקס מקווים שהאיכויות האתלטיות שלו יתנו לו יתרון משמעותי בליגה ההולנדית.