גמר הגביע העולמי - מקום הצפייה הכי מוזר?

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by RealStretford, Jul 18, 2007.

  1. RealStretford Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    0
    היום ה18.7. בדיוק לפני 13 שנה ברזיל ניצחה בגמר הגביע העולמי של 1994. אם תסתכלו בספרים תגלו ש'רסמי' הזכייה רשומה ב 17/7/1994. אני ואשתי היינו בפיג'י ונסענו 350 קילומטר מאי נידח לעיר הבירה סובה כדי שנוכל לראות את הגמר, נסיעה סיוטית של 18 שעות!!. בגלל קירבתה של פיג'י לקו הזמן הבן לאומי היה אצלנו כבר יום חדש, משהו כמו שבע/שמונה בבוקר. מצאנו את הבית מלון הכי מפואר בעיר כי זה היה בערך המקום היחיד עם טלוויזיה!! אספנו קבוצת מטיילים מן המלון שלנו והגענו למלון היקר. בקבלה אמרו לנו שבלי "הזמנת מוצרים" אי אפשר לראות, ואז אשתי אמרה משפט החרוט לי בזכרון - "כוס קפה וגביע העולמי בבקשה". לבסוף ישבו איתנו כמעט כל דיירי המלון!

    יצא לי לראות גמרי גבע במגוון רחב של מקומות שונים. את גמר 82 ראיתי בבית מלון באתונה, את 90 בזמן שירות צבאי בקורס בצאלים (את סיפור המטורף של חצי הגמר אנגליה - גרמניה אספר פעם איך יצא שקןורס שלם חיכה שעות לתרגיל סיום בגלל אנגלי מטורף!)

    נשאר משאלה אחד - שפעם אהיה נוכח בגמר הגביע העולמי כשאנגליה תזכה בתואר. זה יקרה בעוד.......................................................................................??

    ולעצם הדיון.

    איפה המקום הכי מוזר (או נחמד) שיצא לך לראות גמר גביע עולמי?

    :aaa12:
     
  2. ENGLAND Member

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    684
    Likes Received:
    0
    את גמר 90 ואת החצי גמר "ראיתי" מתוך הרחם של אמא שלי,
    עכשיו רצינות, את כולם ראיתי בבית, אבל חבר שלי בגמר האחרון הוא עבד בלונה פארק ולא ראה את הגמר .חחח
     
  3. Waters Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    את הגמר האחרון ראיתי מוקרן על קיר ענק.... איזו חוויה.

    דווקא את גמר היורו האחרון ראיתי בחו"ל וזה היה דווקא בסיני בבית מלון בשארם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx






    תיקון קטן - בכותרת - "מקום הצפייה הכי מוזר?" ולא "מוזרה".
    עריכה:*תוקן
     
    Last edited by a moderator: Jul 18, 2007
  4. spurs229 Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    0
    גמר היורו גם נחשב?
    אז בגמר היורו האחרון הייתי בניו-יורק, אני ואבא שלי חרשנו את כל העיר בניסיון למצו מקום שמשדרים בו את המשחק, אבל חוץ מכמה פאבים איריים שלא יכולתי להיכנס אליהם, לא מצאנו כלום. היינו נורא מאוכזבים, ואז עלה רעיון מבריק. לקחנו רכבת ונסענו לאסטוריה, הרובע היווני בקווינס; גם שם הסתובבנו בכל הרחובות, שהיו די שוממים, אבל בשום מקום לא שידרו את במשחק, כל בעל עסק אמר לנו לשאול את השכן שלו... המשכנו ללכת, כמעט מיואשים, עד שאחד מבעלי החנויות אמר לנו שבמסעדה קרובה משדרים את המשחק. המסעדה הזו מכילה בדרך כלל 50-70 איש, באותו יום היו שם בערך פי 5. לא היה מקום לנשום, וכל תזוזה הייתה כרוכה בהתכווצות בין אנשים אחרים. תפסנו מקום כמעט מתחת לטלוויזיה, ואז התחיל המשחק. לא היה משחק גדול בכלל, אבל איזו אווירה הייתה. באותן שעתיים היינו אוהדי יוון לכל דבר ועניין, למרות שבעברית, בלי שהיוונים מבינים ירדנו על צורת המשחק שלהם וקיווינו שכל אחד מהצדדים יבקיע. ואז, בדקה ה-57 זה הגיע, אנגלוס חריסטאס שם את הכדור בין הקורות. 300 איש באוויר, רעש של מטוס סילון. חצי השעה הנותרת במשחק הייתה מיותרת לחלוטין ובאמת היה אפשר לחתוך את המתח בסכין. עם שריקת הסיום שוב הייתה התפרצות של שמחה, רחובות אסטוריה שבניו יורק נראו כמו לא פחות מאתונה. הכל כל לבן, כולם צוהלים. המכוניות נוסעות ברחובות עם דגלי יוון והנהגים לא מפסיקים לצפצף. אני ואבי חזרנו למנהטן, טסנו לארץ, אבל את המשחק הזה כנראה לא נשכח הרבה שנים.

    את התואר הרציני האחרון של טוטנהאם (הגביע ב-1991), ראיתי מהעריסה כשהייתי בן חודשיים.
    מאז לא זכיתי לראות את הקבוצה שאני אוהד זוכה בתארים, מלבד הוורת'ינגטון קאפ ב-1999, שהוא תואר די שולי.
     
    Last edited: Jul 18, 2007
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    דיון מעולה,מקווה שפיטר ונדב מהפורום הגרמני יכתבו פה יותר.

    אני אישית די צעיר אז לא היו חוויות כדורגל מחו"ל כמעט. בפעם הראשונה שהייתי בחו"ל זה היה בבירת צרפת בביקור אצל הקרובים ממש חודשיים לפני המונדיאל שהמדינה אירחה. זה היה אפריל,חגגנו את פסח כבר שמה, אבל את האווירה הרגישו מהסיפורים ששמעתי רק בקיץ. למעשה אפשר להגיד שאת אהבתי לכדורגל הגיעה מהגלויה שאבא שלי קנה לי בכמה פראנקים, שעליה מצויר את הקמע הרשמי עם מפה של צרפת ובו כל הערים שמארחות את המשחקים.
    http://www.aldaver.com/Images/Wc/wc1998ms.Xxx

     
  6. The-Gunner Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    3,207
    Likes Received:
    0
    את גמר המונדיאל האחרון ראיתי בטורקיה, על גבי מסך ענק. חוויה אמיתית, במיוחד שישבנו ביחד עם איטלקים (ואני אוהד של האזורי), וחגגנו אח"כ את הזכייה.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

    גם ראינו את פורטוגל-גרמניה, המשחק על מקומות 3-4. והיו הרבה גרמנים במלון, זה היה מפחיד, עם שמיעת ההמנון הגרמני, הם קפצו על הרגליים ועמדו דום. אבל פגשנו גרמני נחמד, כל היום שתה.
     
  7. Maor321 Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    756
    Likes Received:
    0
    זה לא גמר אבל משו נחמד..

    ביורו האחרון ראיתי משחק של הולנד (אם אני לא טועה זה היה המשחק נגד פורטוגל) במלון בתורכיה. המעניין היה שהמלון היה מוצף בהולנדים שהסתובבו כל הזמן עם חולצות האורנג', ואת המשחק יצא לי לראות עם כולם ביחד באווירה הולנדית מדהימה.
     
  8. itzik zohar #20 Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,078
    Likes Received:
    0
    את כל המונדיאלים אני רואה עם חברים, שנה שעברה היו גם אטרקציות כי לפני 5 שנים הייתי עוד בן 12 ככה שלשתות אי אפשר. שום נסיעה שבעולם לא שווה כמה בירות, פיצוחים עם כמה חברים באיזה סלון של מישהו.
     
  9. Maor321 Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    756
    Likes Received:
    0
    מסכים איתך ללא ספק

    כל המונדיאלים, היורו, הקופה, ליגת האלופות.. כל המשחקים

    אין כמו בית ריק עם חברים פיצות, שתייה.. החוויה הכי טובה שיש
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    90, 94, 98, 02, 06 = בבית.
     
  11. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    את המונדיאל האחרון ראיתי כשהייתי במלון בטורקיה.ראיתי במסך ענק בלובי.היה נחמד הרבה טורקים משוגעים קופצים מכל שטות.
    אבל תאמינו לי אין כמו בבית.
     
  12. Ampelmann Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    3,844
    Likes Received:
    0
    היו כמה יוצאי-דופן.

    יורו 2000, החצי גמר, מסעדה-פיצריה שנחשבת למעוז האיטלקי בלונדון (ל'רטיסטה, מי שמכיר). אני, חבר ועוד 100 איטלקים יושבים וצורחים את נשמתינו (את נשמותיהם) בפנדלים.

    מונדיאל 2006. רמאללה.
    גדוד שלם תקוע דרומית לעיר הערבית, צופה במשחק מגרמניה. הערבים, כידוע, לא מתים על האיטלקים (יואב, איפה זה שם אותך?) ומעדיפים את הצרפתים שמוכרים להם נפט. איטליה מנצחת והדבר היחיד שטוב בזה הוא שאם הצרפתים היו מנצחים, הערבים עוד היו יורים יריות שימחה שהיו מקפיצות את כולנו לשמירה ביום הכי קדוש לכדורגל.

    יורו 2008. לא יודע מה איתכם, אבל אני אהיה מרחק נסיעה מהטורניר והבעיה הכי גדולה שאני רואה כרגע בנושא הזה הוא מציאת הכותרת לדיון שאני אפתח ברגע שאחזור. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
     
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    חכה חכה,גם לנו הולך להיות מתאזרח טריפוליטאי.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
     
  14. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    את גמר היורו ב2004 ראיתי במחשב, הייתי בדיוק אצל דודים שלי והטלוויזיה הייתה מקולקלת וכל הערוצים דפוקים, גם ערוץ 1, והיה להם מחשב עם אינטרנט די דפוק אבל לפחו תעבד. היה איזה ערב כזה שהם עשו והייתה ארוחה ואמרתי להורים שלי שאני לא בא אבל הם הכריחו אותי והאמת שהיה כיף, וגם ככה לא הפסדתי כי יוון הצליחה להרוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx את ההתחלה ראיתי בבית אבל אחרי זה הגענו אליהם ואת המחצית השניה ראיתי כבר אצלם במחשב, זאת אומרת ראיתי תמונות.
    היה את המשחק של חיפה נגד ליבורנו ובדיוק אני וחברים שלי שיחקנו כדורגל מ1 בצהריים עד שעת המשחק וחשבנו שנספיק להגיע בדיוק בזמן אבל הבנו שנאחר, אז היה איזה בניין שבונים באיזור ולפועלים שם היה בקתה כזו עם טלוויזיה וערוץ 10 אז ראינו איתם, במחצית כבר הלכנו מהר הביתה וכמובן פספסנו בערך 10 דקות מהמחצית השניה.
     
  15. ניז Member

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    לא יאמן אבל את כל הגמרים94, 98, 02, 06 = בבית