רק בשביל שאני אבין - במשך שבועות התקשורת מפמפמת על הזובור שרפאלוב עושה לבכר, ואיך רפאלוב פשוט רוצה לקבוע הכל במכבי חיפה ואיזה בושה ואיזה ואיזה ואיזה, לעומת זאת מהללים את אלמוג כהן ואברמוב על הניהול בבית"ר, ועכשיו אנחנו מתבשרים שאלמוג כהן הופך למאמן ויצחקי בחוץ במהלך הכי ישראלי\שכונה שיש? יפה, נחמד שיש מועדון אחר שהוא יותר קרקס ממכבי חיפה לשם שינוי.
אלמוג כהן מוכיח שהוא עוד חלטוריסט ישראלי. לא רצה להתמקצע בתור מנהל מקצועי רציני ו"אירופאי"? כבר היה ממנה מאמן בובה למראית עין. אכזבה עצומה.
בית"ר, אברמוב, אלמוג כהן ויצחקי זכו למחמאות בצדק ועכשיו יקבלו את הזובור. ברשתות לא ראיתי שום תמיכה למהלך ההזוי הזה. וכן חיפה ובית"ר במקום אחר לגמרי מבחינת מועדון. הקרקס בחיפה הרבה יותר גדול ביחס לתקציבים המושקעים.
התכוונתי לעניין היחס של התקשורת להתנהלות המנהל המקצועי. כתשו את רפאלוב ומכבי חיפה על זה שרפאלוב כאילו רוצה לקבוע הכל ועושה לבכר זובור ובסוף מתברר שמי שעשה זובור למאמן שלו זה המנהל המקצועי המהולל אלמוג כהן. אגב, מה שמצחיק זה שאני נזכר שבזמנו את אותו חרא זרקו בתקשורת גם על אלברמן כשהיה המאמן המקצועי (הוא רוצה לקבוע הכל, הוא רוצה להיות מאמן על הקווים). בשני המקרים התברר שזה סתם חרא שהתקשורת ניסתה לעשות בלגן במכבי חיפה וזה אשכרה קורה עכשיו אצל המנהל המקצועי המהולל אלמוג.
מעניין מאוד. השנקל שלי- אני חושב שאלמוג ואברמוב חשבו שניתן להוציא כדורגל יותר טוב ממה שיצחקי הוציא מהסגל הזה. מפתיע שאלמוג כהן לא התעקש שמשה אוחיון יהיה בובה על הקווים והחליט לזרוק את עצמו לקווים.
אבירם ברוכיאן נשמע כמו עוזר עם ערך מוסף, זה לא רק מסדר קונוסים הוא יכול להוסיף עם הניסיון שלו במועדון, סגנון משחק יצירתי שהיה לו וכו'
בכל מקרה יצחקי עוזב בצורה טובה, איזה מאמן עזב בצורה יותר טובה את הקבוצה במילניום הזה, אפילו אלו שלקחו אליפות זה לא נגמר משהו
לדעתי מהר מאוד הוא יעלה ליציע ומשה אוחיון יהיה המאמן. האם זה טוב או רע נגלה בהמשך, מה שבטוח יש לזה ריח מסריח, בטח עכשיו עם כל ה"פרסומים" על זה שיצחקי עשה את הכל הטעויות שפגעו בעונה בעוד אלמוג כהן היה האיש ש"אם היו מקשיבים לו אולי הכל היה שונה"
הוא לא ישאר מובטל עוד הרבה זמן. אני מהמר עוד העונה הוא יאמן את אחת המכביות. אם לא יקבל הצעה ממכבי ת"א כבר עכשיו.
אחרי הראיון של אברמוב בוואן אני די מתהפך בתחושות שלי. נראה שיצחקי הוביל לפרידה. כנראה לא רצה להמשיך תחת אלמוג כהן.
בסופו של דבר הכל זה כסף. אברמוב הציע לשלם ליצחקי 65 אלף לחודש אבל יצחקי רוצה 100 כמו בכר וקוזוך. כמו שאמרת הוא בונה על זה שתתפנה משרה באחת המכביות ששם יוכלו לשלם לו את מה שהוא רוצה. בסופו של דבר שני הצדדים לקחו הימור מהצד שלהם.