אשכול ההמלצות של יום ראשון!

Discussion in 'פורום המלצות ווינר וטוטו' started by כחול לנצח!, May 9, 2010.

1. כחול לנצח! Member

2. MOTTY22 Member

אסף רציתי לשים את זה בטופס שלי אבל אני חושב שסמפדוריה יכולים להוציא איקס הם בכושר טוב בזמן האחרון...קבוצה שמנצחת את רומא באולימפיקו בזמן שזה משחק כל כך חשוב לרומא לא הייתי שם עלייה הרבה כסף שתפסיד את המקום שלה בליגת אלופות גם אם המשחק בבית של פאלרמו שהוא מאוד קשה
    מה אתה אומר על השערים שם אסף כמה היית שם?

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מצחיק שאפשר להמר על מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי רק בפלוס 1, אבל גם מאוד הגיוני מאידך. לא רואה את סטוק ו-וויגאן מצליחות לעשות משהו, כמוני חושבים גם האחראים במועצה שנתנו להן יחס גבוה.

• משחק 24 | בולטון - בירמינגהאם: כמו שנהוג להגיד בכדורגל, משחק לפרוטוקול בלבד, שתי הקבוצות כבר סיימו את העונה. בירמינגהאם ככל הנראה תסיים, עם המון מזל וכדורגל משעמם, במקום התשיעי (כי אני לא רואה את סטוק מנצחת באולד טראפורד ואת בלקבורן עושה אותו דבר בוילה פארק) ובולטון תסיים עוד עונה בתחתית הטבלה כאשר היא שוב ניצלת כמה מחזורים לסיום. על הנייר זה יכול לבלבל רבים, אך שתי הקבוצות שוות ברמתן, כנראה דיוויס יבקיע למקומיים בנגיחה ובירמינגהאם אמנם לא מרבה לקחת נקודות בחוץ אך כשמולם תעמוד ההגנה הרכיכה של בולטון הם בהחלט מסוגלים להבקיע. הימור: X, יחס: 3.00.

Last edited: May 9, 2010
  4. כחול לנצח! Member

עזוב אותך אי אפשר לשחק בסיציליה, האוהדים שם על הגדרות. אינטר היחידה שיצאה משם כבר חצי שנה. פאלרמו מבחינתי בכל הכח

5. MOTTY22 Member

כן זה נכון אבל מכל התוכניה לא הייתי דווקא ננעל על המשחק הזה

6. SeRgInHo Member

אסף, מה עם המלצות הכדורסל להיום (NBA, יורוליג, ליגת העל), יש משהו מומלץ?