סאמר שווה את הסכום שיש קבוצת נפט שמתעניינת בו, אם יהיה עניין במרטינלי ורצון שלו לעבור אולי אפשר להשיג סכומים דומים. מאתלטיקו לא תוציא סכום כזה.
EXCL: Arsenal exploring move to sign Vinicius Junior from Real Madrid. #AFC interest early stage + clubs not yet in talks but idea approved at all levels. Much rests on contract process as no breakthrough yet & #RMFC do not want free exit @TheAthleticFC שיאריך חוזה כבר, אין לי כוח לתקוות שווא.
חלק גדול מהאוהדים שלהם שונאים אותו אחרי העונה האחרונה+ אין לו את הרפיוטיישן של המוסר עבודה שמוריניו אוהב+ הוא חושב שהוא במינימום כריסטיאנו רונאלדו. כנראה שיש מקום לפרימדונה אחת(אמבפה). מפה לשם, אני דווקא רואה את זה קורה.
פלורנטינו אולי ישלם לו ואולי לא. אבל פלורנטינו תמיד מחפש את הצעצועים החדשים והיקרים. אני רואה מאתמול שהם נכנסים חזק למרדף אחרי דיאמונדה שגם המשכורת שלו תהיה בערך רבע מהמשכורת שויני מבקש. אני לא אומר שהוא יסיים אצלכם. עם ריאל מדריד הכל אפשרי. מחר הוא נראה בחוץ ועוד יומיים יכולים לתת לו 400 אלף פאונד בשבוע ולסגור אותו עד 2031. אבל אני לא אפול מהכסא גם אם לא יגיע להסכמה איתם ואתם תשלמו לו כמה שרק יבקש. אולי אפילו 550 אלף פאונד לשבוע.
ויני החתמה מעניינת בגלל מעמד, כי לא כל יום חותם שורטליסט של שחקן השנה בעולם, אבל מקצועית וכלכלית אני לא בטוח שזה שווה/ישתלב
אין כלום כרגע, מי הוא יודע אם המעבר הזה מעניין אותו בכלל. דווקא באותו נושא, זה נכון שדיומאנדה בדרך לריאל?
עם כמה שויני שחקן מצוין, לדעתי לא יצמח דשא לאורך זמן עם האופי והאגו שלו. ארסנל בנו קבוצה חזקה נטולת אגו עם כוכבים "טובים" כמו סאקה ורייס. זה מסוג השחקנים שלגמרי יכולים לערער את העסק גם לרעה.
מה הדיווח מהמקור הכי אמין בעולם בעצם אומר? הדיווח הזה אומר שאתם כרגע במומ מול השחקן ואורנסטיין זה לא אחד שמדווח כל מיני קשקושים מהכיוון של הסוכן שלו כדי לארגן לו חוזה חדש. אם תגיעו להסכמה מול השחקן לריאל מדריד יהיומשתי ברירות: 1. להשוות את זה(די לא סביר לטעמי). 2. למכור את השחקן ב120 מליון פאונד או צפונה מזה. מכיוון שכבר תקופה ארוכה בריאל לא רוצים לשלם לו(וכרגע הוא על איזור ה410 אלף פאונד בשבוע). אני מרשה לעצמי להניח שאתם כרגע מגישים לו הצעה גבוהה מאוד, בגלל זה ההדלפות מגיעות.
בעצם ההיגיון פה זה שהסוכנים שלו עשו בדיקה מי תרצה אותו במידה והוא פנוי, וארסנל הגיבה בחיוב אבל המטרה פה היא ליצור לחץ על ריאל ולא בהכרח לעזוב. דיומאנדה לריאל מאוד רציני לפי הדיווחים. הוא דווקא סירב לארסנל בימים האחרונים, אבל נראה שבשביל ריאל הוא מוכן לנטוש את הסיכום עם פסז'.
David Ornstein on X: " Vinicius Junior future entering crucial stage - talks in coming days over extension at Real Madrid, free exit 2027 or join Arsenal now. #AFC all in & 26yo winger attracted by opportunity if no #RMFC renewal. W/ @MarioCortegana @gunnerblog @TheAthleticFC https://t.co/9cMEiffQfN" / X נראה שעוד לא מוצה המהלך עם ריאל.