קודם כל, סאקה אף פעם לא באמת נתן מספרים יוצאי דופן. הוא אפילו לא התקרב ליציבות במספרים שנתן פריים ראשפורד. והרי ראשפורד הוא משוקץ. היה אסור לגעת בו במקל, הוא פוליטקאי ששכח מה זה להיות שחקן כדורגל והיה צריך למכור אותו רק כדי להעביר מסר. ועדיין, הוא לא ווינגר ברמות הכי גבוהות אבל הוא כן השחקן התקפה הכי איכותי של ארסנל עם 1 על 1 מצוין מימין ובעיטה מצוינת. וזה כשלון של מאמן ששני השחקנים הכי יצירתיים ואיכותיים שלו בהתקפה נראים בערך בגודל של מאדווקה, זובימנדי, אזה וטרוסארד. המטבע לא נפל במקרה פעמיים על הצד הלא נכון. קבוצה שמנסה מעט מאוד בהתקפה, לוקחת מעט מאוד סיכונים, מבזבזת זמן, מרכזת את המשחק שלה לקרנות ומכות ברחבה זו קבוצה שבהגדרה מוותרת על ההפריה של היצירתיות, הבילד אפ וכל מה שפעם היה חלק ממשחק התקפה איכותי של ארסנל. אז ברור שנפגעים ישירים יכולים להיות שחקנים שכל הזמן חשבו התקפה. ואת הרעיון הזה מכניס מאמן כדורגל, לא שחקני כדורגל שוררים על המגרש שמחליטים בכל שבוע להתנקם במאמן. המספרים של שאר שחקני ההתקפה זה קצת פיקציה. מאדווקה התותח, ההוא שאוהדי ארסנל אוהבים היום יותר מסאקה עם 2 שערי פריימרליג ובישול. אזה, המספר 10 שלכם, בלי שני משחקים מול טוטנהאם(5 שערים) היה עכשיו עם שער אחד בליגה. זה מספרים ראסמוס הויילנדים של העונה שעברה. גם המספרים הנוכחיים שלו הם בדיחה ביחס להייפ ומה שייחסו לו. לא מתקרב למספרים של סאקה מ2 העונות האחרונות.
מי אמר שמגיע על זה מדליה? דיברו פה על אם בדרך כלל הקבוצה הכי טובה זוכה בליגת האלופות או לא(תכלס- ממש לא אבל תמשיך לצייר את המציאות איך שנוח לך) ושארסנל כן יכולה לקחת כי לא תמיד מי שטובה לוקחת אז ציינתי עובדה שזה בדיוק להפך- אם ארסנל תזכה זה כי בנקודת הזמן הזו(אני לא יודע מה יהיה בסוף) היא הקבוצה הטובה ביותר בליגת האלופות.
למה שאחסום? קודם נורא בא לי שתביא לי את הסטטיסטיקה כמה שערים כבשנו מקרנות היום וכמה דחיפות היו ברחבה לטובת ארסנל וכמה נגד.
אז אתה מאחל לו עוד שנתיים לגמור באיטליה? מאקדה אבל היה שער ניצחון במאבק צמוד, דאומן יכל להישאר בבית לעשות שיעורים וזה היה נגמר אותו דבר.
הסיפור הגדול עם מאקדה שהוא היה כלום שמשום מקום יצא לו גול גדול (אז עוד גול בכדור שפגע בו) ושהיה קריטי במאבק אליפות. חוץ מזה שדאומן שחקן צעיר - אין קשר בין המקרים. לא בדרמטיות, לא בציפיות מהשחקן ולא במשמעות המעשית של הגול (היפה מאוד). אתם צריכים לקוות שהילד הזה יעשה עוד הרבה רגעים גדולים בהרבה מהרגע הזה.
אתמול? זה הרגיש מהמשחקים שארסנל יכולה לשחק על מחרתיים ולא תשים גול. במחצית הראשונה בכלל היה נראה שאם מישהו יכבוש זו אברטון. מהמשחקי נאחס האלה כמו ההפסדים לאסטון וילה לפי שנתיים ווסטהאם לפני 3 שנים שגרמו לאובדן אליפות. ארסנל היתה הרבה יותר טובה מחצית שניה אבל עדיין לא הגיעה למצבים מי יודע מה. ואז הגיע דאומן...
״ואז הגיע דאומן״ - בדקה 97 ב- 1-0 בלי שוער בשער? אם אתה מתכוון שהוא בכללי עשה את ההבדל גם ב- 0-0 אז יפה לו. אגב, בהמשך לתגובות קודמות- כנראה שלא היינו מתלוננים על המשחק ההגנתי של ארסנל אם הוא היה כולל יותר רגעים כאלה https://x.com/premierleague/status/2033108440608890981?s=46 ופחות רגעים כאלה https://x.com/eplbible/status/2033040209818906703?s=46 מדהים שזה תמיד גבריאל.
חח איזה קבוצה מגעילה הם. לא שהם עושים את זה לפעמים, זה ממש טקטיקה ומוטיב חוזר. אני לא זוכר קבוצה כזאת צינית, בטח לא כזאת שמתמודדת על תארים ולא נגד הירידה.