ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

ג'ון טרי הוא מנהיג משכמו ומעלה שהתרשל. זה קורה לכל מנהיג. אתה לא יכול להטיל דופי ביכולת המנהיגות שלו על סמך מאורע חד-פעמי. כשאני אומר שהמנהיגים בדרך-כלל מתעלים ברגעי האמת, וזה בא לידי ביטוי מבחינה מקצועית (והבקעת שערים), אני מתכוון שצריך לבחון את הדברים בטווח הארוך. גם המנהיגים הכי גדולים נעלמו במשחקים גדולים. אני, למשל, חושב שג'רארד צריך להיות קפטן הנבחרת, אך יש כאלו שיגידו שאחרי התצוגה שלו במוסקבה, הוא לא ראוי. אני חושב שכשבוחנים את הדברים בטווח הארוך, ג'רארד הוא מנהיג משכמו ומעלה (ע"ע גמר ליגת האלופות 2005).

2. David Seaman Member

לי דווקא נראה נראה שהוא שינה את דרכיו יותר מדי. הוא אמר בראיונות לפני תחילת העונה שהוא למד מה הטעויות שלו והשנה הוא מתכנן להיות יותר אגרסיבי בדרבון השחקנים, וראינו את התוצאה בשבת.

3. Jack Wilshere Member

אגב, גאלאס התייחס היום לתפקידו כקפטן ואמר:

"
    I am very pleased to carry on as club captain this season. It was my first season as captain last year, and although I am 31 now, I am still learning. I really enjoyed the responsibility last season, everyone could see that, and I tried to do the best job I possibly could. It was a really positive experience and this season I have to use that, and carry on doing my best for the team. I know a lot more about the job now thanks to last season.
    "

משתמע מהדברים שלו שהוא מודע לטעויות שלו בעונה שעברה, ועתה הוא יותר בשל לתפקיד הקפטן.

4. Tony Adams Member

הוויכוח הזה לא יגמר לעולם. כולם מסכימים שלגאלאס יש כמה פגמים, הגדול בהם שהוא לא משרה ביטחון. כרגע, לפחות, זה לא נראה כאילו השחקנים מקבלים ביטחון ממנו.
    מה שכן, גאלאס מבין את הטעויות שלו. האם, בגיל 31, הוא יצליח להשתנות? רק הזמן יגיד.

5. AW forever Member

כזכור לי, וונגר התבטא שיגיע חיזוק נוסף לאחר המשחק מול WBA ולפני הגומלין מול טוונטה. בינתיים אני לא שומע על אף מועמד רציני, כשהיחיד שהיו שמועות עקשניות לגביו הוא אינלר. האם יהיה לנו עוד הודעה משומקום כמו עם אדוארדו? די ברור שיגיע קשר אחורי, סיכוי קטן שיגיע בלם, הסקרנות אוכלת אותי.

6. Jack Wilshere Member

זכרונך לא בוגד בך. גם אותי הסקרנות אוכלת... לא הייתי פוסל אפשרות שיגיע קשר התקפי (להבדיל מבלם או שוער). ונגר לא דיבר אך ורק על קשר אחורי. אגב, גם לגבי מיגל ולוסו היו שמועות באופן עקבי. עם זאת, אני לא אופתע אם בסופו של דבר לא יגיע אף שחקן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. Tony Adams Member

בין המשחק מול ווסט ברום למשחק מול טווטנה יש את פולהאם, ככה שיש עוד זמן. כמעט שבוע וחצי.
    לדעתי, אם תהיה החתמה, היא תהיה ברגע האחרון.

8. A. Arshavin Member

הווארד נורדוויט ככל הנראה יושאל לסלמנקה וע"פ הדיווחים הוא נמצא שם כדי לעבור מדיקל.
    My Webpage

9. Jack Wilshere Member

לא ככל-הנראה, בטוח.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/d...on-seasons-loan

צעד מתבקש. מבחינה טכנית יש לו כל מה שבלם איכותי צריך, אבל הוא חייב להתחזק גופנית ולצבור דקות משחק. שיהיה לו בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/08
  10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אותי הסקרנות בקשר לרכש אוכלת, הזמן בשעון החול אוזל ובינתיים אין שום רמז על החתמה מתקרבת. אני מתפלל שנעשה מחטף זריז ונביא אלינו את אנטון פרדיננד, שווסטהאם כנראה מוכנה לשחרר בגלל צרכים פיננסיים ובינתיים מועמד לעבור לפאקין סנדרלנד. מחקרים הוכיחו שלראות את דז'ורו בהרכב מזיק לבריאות...

בקשר לנורדוויט - הוא פשוט נראה כמו שחקן. יש לו עוד הרבה שלבים לעבור לפני שהוא יהיה ברמה מתאימה כדי לקבל דקות משחק משמעותיות בבוגרים של ארסנל, אבל רואים עליו שיש לו את זה. לא ברור לי למה הוא הושאל לליגה השנייה בספרד, הרחק מהעיניים הבוחנות של הצוות המקצועי שלנו והרחק מסגנון הכדורגל איתו ארסנל מתמודדת בדרך כלל, אני בטוח שיש קבוצות צ'מפיונשיפ שהיו קופצות על הבחור והחוייה של הצ'מפיונשיפ היא אחת המחשלות והמעצבות. בכל אופן יש לי הרגשה שייצא ממנו משהו טוב...

11. alonje Member

הוא עבר לסלמנקה כי אם אני לא טועה יש בין ארסנל לסלמנקה איזשהו הסכם, שאני לא ממש יודע את הפרטים לגביו, בקשר להשאלות.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם ליגה שנייה בספרד?

13. David Seaman Member

כמו ההסכם שיש בין מנצ'סטר יונייטד לאנטוורפן, פשוט משאילים להם שחקנים כדי שיצברו ניסיון, גם קרלוס ולה היה שם אם אני לא טועה.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון.ולה שיחק שם ב06-07,כבש 8 שערי ליגה אני חושב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/08
  15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן יש כזה הסכם... ובכל זאת לא מעט צעירים שלנו מושאלים למקומות אחרים. את עונת העלייה של בירמינגהאם לפרמיירליג לפני שנתיים היא צריכה לזקוף בעיקר לזכות הריזרבס שלנו. חבל לי שהוא ישתזף בשמש שנה ויתרגל למחוא כפיים ליריבים שעושים פאדלדות במקום לטחון אלימות וכדורי גובה בצ'מפיונשיפ.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/08