אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Lebron Member

אני מניח שהרגשות של דוראנט יותר חשובים לו מהרגשות שלך ושל מצביע הליכוד הממוצע, כי הוא הוא מכיר אישית ואותך לא.

ולא ענית לשאלה של אמיר, האם ביקורת על אובמה הייתה מרגיזה אותך כמו ביקורת על טראמפ. האם כשכצ'לה שהיה בזמנו ח"כ קרא לאובמה אנטישמי אחרי נאום קהיר זה הפריע לך? אתה יכול פשוט להודות שזה מעצבן אותך מתוך פוזיציה, כתומך של טראמפ והליכוד, אבל זה שאתה הופך את זה לעניין לאומי זה קצת מוגזם. אם טראמפ יקבע את יחסו לישראל על פי התבטאות של כספי, שאני בספק אם הוא נחשף אליה או יודע בכלל מיהו, הבעיה היא לא כספי אלא טראמפ.

כספי לא ח"כ ולא נבחר ציבור, הוא אדם פרטי. אם אתה מרגיש שהוא מייצג אותך כשהוא מבקר את טראמפ רק בגלל שהוא ישראלי אז זה עניין שלך.
    מעריציו הישראלים? לא שאלתי לרגשותיהם, אם הם לא מרוצים מהתבטאויות של כספי זאת זכותם, כמו שזכותו להביע את דעתו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/17
  2. DRORIKO Member

אני מניח שכתבת את זה כדי להקניט אותי, אז הבדיחה היא עליך כי כספי בעצמו מצביע ליכוד....

3. Lebron Member

ממש לא כדי להקניט אותך. אולי הוא מצביע לליכוד, אבל הוא, בפעם המיליון, אדם פרטי, הוא לא מכיר אותך ולא בטוח שצריך להיות אכפת לו מה אתה חושב, את דוראנט ושאר החבר'ה הוא מכיר, הוא מתאמן איתן יום יום, אז טבעי שיהיה לו אכפת יותר מהרגשות שלהם כשחורים באמריקה מאשר שלך כתומך טראמפ, עם כל הכבוד.

ושים לב של-90 אחוז מהשאלות ולדוגמאות הפוכות שנותנים לך פה אתה לא עונה.

כמו שאמרתי, מפריע לך מה אמרו על טראמפ אבל לא מה הוא אמר על אנשים אחרים ומה אמרו על הנשיא הקודם למשל. תודה לפחות שאתה מדבר מפוזיציה.

4. DRORIKO Member

אני לא עונה כי אני מסכים בשתיקה. כן אם כספי היה יורד על אובמה הייתי מפרגן לו. כי כמו שאמרתי מה שמפריע לי זה פחות שהוא דחף את האף לעניינים לא שלו(למרות שזה גם לא בסדר) אלא שנציג ישראלי בכיר(כן בכיר) מטנף על חבר של המדינה, מפריע לי שכספי לא הבין את ההשלכות של הדברים שלו בציבור הישראלי . אם אני אתן דוגמא הפוכה אז זה כמו שג'ורג' סורוס יתרום כסף לילדים נזקקים באוקלנד וכספי יודה לו בראיון ויגיד עליו שהוא איש יקר.

5. Lebron Member

אז אם אתה מסכים אני חושב שמיצינו את הדיון. הבעיה היא לא בהערבת ביקורת על נשיא ארה"ב הבעיה היא בעצם העברת ביקורת כלשהי על טראמפ. ההבדל בינינו הוא שאני לא חושב שטראמפ הוא ידיד ישראל ושהוא בדיחה שמבזה את מוסד הנשיאות.

העניין הוא שלא יצאת רק עליו, אלא גם על אזרחי ארה"ב שביקרו את טראמפ.

נציג ישראלי בכיר? גם פה לא מסכים, אני חושב שהוא אדם פרטי וזכותו להגיד מה שהוא רוצה. זכותך למחות על מה שהוא אומר, אבל לא בטוח שזה כל כך מעניין אותו.

אשמח לדעת מהן בדיוק ההשלכות ה"נוראיות" שבדבריו של כספי על הציבור הישראלי, כי חוץ ממך לא ראיתי מחאה ציבורית על דבריו.

6. DRORIKO Member

קודם כל תקרא את הטוקבקים, ולפי שאתה פולט "די נו" אז כן הטוקבקים זה כיכר העיר של ימינו, תאהב את זה או לא. עצם זה שאורן חזן וארז תדמור החליטו לתפוס על זה טרמפ ועצם זה שהדבר הגיע ליציע העיתונות ולכל תכניות הרדיו אומר לך שכן מדובר באישיו. גם היה בפייסבוק ניסיון לעשות חרם על תלמה שמממנת את כספי, לדעתי הרחיקו שם לכת, אבל זה מראה לך איזה כעס זה עורר.

ובוא לא נהיה צבועים אוקי? שאלתם איך הייתי מגיב אם היה מדבר על אובמה, אותי מעניין איך אתם הייתם מגיבים. בטוח שלא בכזאת סלחנות כמו במקרה טראמפ. השמאל הוא לא יותר אובייקטיבי מהימין, בוא נפסיק עם המשחק הזה.

7. Lebron Member

מעולם לא הגדרתי את עצמי אובייקטיבי (ואני גם לא מגדיר אותי כשמאלני, אני לא שייך לאף מחנה, ארגון ומפלגה ואני שונא את פוליטיקת הזהויות המטומטמת הזאת), ואני ממש לא אהבתי או אובמה כנשיא, מתי ראיתי אותי פותח דיון על מה אמרו על אובמה ובהגנה עליו? רק פעם אחת התייחסתי לאמירה גזענית של גאס כלפיו, וגזענות בהחלט מרגיזה אותי ואני לא מתבייש בזה. חוץ מזה שיגידו עליו מה שרוצים, שהוא חרא, שהוא אפס, לא מטריד אותי.

כספי חושב שטראמפ גזען ומפלג את העם, זאת דעתו, וזכותו להשמיע אותה, אתה רוצה להכתיב לו מה לחשוב ומה לומר? תמשיך לרצות. מי שרוצה על זה שהביע את דעתו להחרים אותו שיחרים, אף אחד לא מונע ממנו.

עשית סקר לכמה אנשים באמת זה מפריע? על כל טוקבק שמוצא חן בעיניך אני יכול להביא לך טוקבק שלא מוצא חן בעיניך, כמעט על כל אדם מפורסם יש אין ספור טוקבקיסטים שליליים, מי שרוצה להתנהג איך שטוקבקיסטים משועממים שכותבים משהו בזמן שהם מחרבנים, על סמך סרסור כמו חזן או גנב כמו תדמור חושבים שהוא צירך להתנהג, הוא אידיוט.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/17
  8. Gass12 Member

ללא סימן שאלה. סתם אניח דברים במסגרת "זכות הציבור לדעת"

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21765307_1904872819539924_902509507096441230_n.Xxx?oh=55d77913e4e7399b7f58feca7e075351&oe=5A879BEB

9. Gass12 Member

ושוב ללא סימן שאלה סתם להניח דברים "במסגרת זכות הציבור לדעת"

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21766599_1904943446199528_6033186818603779037_n.Xxx?oh=5ac2c4cc546a4e95ecdec933259cdd71&oe=5A874FD3

10. Gass12 Member

גם זה יהיה ללא סימן שאלה.סתם להניח דברים במסגרת זכות הציבור לדעת

פרוקצ'יה: יש לי ערכים משותפים עם עדאלה
    שופטת בית המשפט העליון בדימוס חלקה שבחים יוצאי דופן לארגון - פחות משבועיים לאחר שעמיתיה לשעבר בעליון מתחו עליו ביקורת חריפה ביותר, ורובינשטיין אף קבע שהוא פועל בכסות משפטית למען דה-לגיטימציה של ישראל

News1 | פרוקצ'יה: יש לי ערכים משותפים עם עדאלה

11. DRORIKO Member

12. Eric Cantona Member

30 אלף? זה מספר מצחיק. המדינות הללו עם חוסרים ענקיים באנשי ניקיון וכל עבודות הכפיים האחרות. הם מביאות מהגרים כך או כך. בסכומים הללו זה על תקן מתנה עבורם.

13. DRORIKO Member

14. optimus Member

15. DRORIKO Member