להיפך, כמובן. זה מצביע על איכותו של גולן: הוא לא כתב מילה בזכות בלוט או המדיניות שלו, אלא על הצורה שבה כץ נהג, בלי קשר לדעתו האישית של גולן בנוגע לבלוט. אבל ניסיון יפה לסובב את זה. אתם ממש נהיים נואשים, הה? אין כבר דרך להגן על החרא שהממשלה הזו עושה אז מתרכזים ב"תגובתו של יאיר גולן" ומעוותים אותה.
איזה איכות ואיזה בטיח? הוא מדבר איתי על מנהל תקין, כשבלוט הכשיר מיליון מאחזים תוך כדי הפקעה של שטחים פלסטינים זה היה מנהל תקין? הרי זה אותם מאחזים בדיוק שגולן עצמו יצא נגדם בכמה ראיונות. האיש מחליף את הדעות שלו כל יומיים בהתאם לפוזיציה. אין לו שום אידיאולוגיה והוא חתיכת נוכל. אני הרבה יותר מעריך אנשים כמו עופר כסיף שהולכים עם הקו שלהם עד הסוף ולא סוטים ממנו בשביל חשבונות פוליטים. אם הייתי איש שמאל הייתי מצביע לרשימה המשותפת, הדמוקרטים היא בסך הכל עוד גלגול של מפלגת העבודה המאוסה(גולן בעצמו אמר שהוא הרבה יותר מפלגת העבודה ממרצ)
אה, אבל שום דבר לא משתווה להיסטריה של השבועות האחרונים. כמעט כל הפוסטים שלך פה זה לכלוך על איזנקוט, על בנט, על גולן, על חברים במפלגות האנטי-ביבי. זה מקסים.
נכון, כי אני חושב שהם אפסים. איזנקוט רופס, גולן כלב אנטישמי ובנט נוכל. אמרתי את זה עוד הרבה לפני השבועות האחרונים.
חתיכת נוכל מושתן, דתי אעלק, לא סתם הוא מעלים את הכיפה שלו מאחור, בדיוק כמו שהמנדטים שלו הולכים ונעלמים https://rotter.net/forum/scoops1/959177.shtml
הליכוד צריכה להיות באופוזיציה ואולי פרישת נתניהו ושאר נבחרי ציבור שבעים ועייפים. אין מה להילחץ, זה תהליך הבראה שהמפלגה הזאת חייבת לעבור אם היא רוצה לחזור לשלטון בעתיד. גם איך אפשר להילחץ מגוש שכל האידאולוגיה שלו זה שנאה לנתניהו, זה יתפרק יותר מהר מהפעם הקודמת. לחלקם יש יותר במשותף עם נתניהו ואפילו סמוטריץ' ובן גביר מאשר עם עבאס ויאיר גולן.
כרגיל אצל בנט, הוא פותח כל קמפיין בחירות חזק וגומר בקול ענות חלשה. ממש רץ מרתון שפותח מבערים מוקדם מדי ובקושי מגיע לקו הסיום. הפעם זה לא יספיק לו לשדוד ראשות ממשלה. לא ייאמן שלפיד המנוסה נפל לתרמית הזאת, היה חייב לחפש איחוד אחר.
https://rotter.net/forum/scoops1/959306.shtml אז יאיר גולן אומר שלא צריך לגייס את כל החרדים וגדי איזנקוט אומר שמי שלא רוצה להתגייס אפשר לתפור לו משהו בשירות לאומי. אבל העיקר שעשו קמפיין ענק נגד ״ממשלת ההשתמטות״. קמפיין שהתחיל בתקשורת, המשיך ברשתות החברתיות ונגמר בבג״צ והיועמשית שנדחפו פנימה ועל הדרך סיכלו את הגדלת השירות בסדיר. אגב מעניין מה לכותב @אמיר ע יש להגיד על זה. כבר שנתיים יורד עלי שאני תומך בהשתמטות בזמן שהמועמד שלו חוזר אחד לאחד על הדברים שאני אמרתי.
יש לי להגיד שאתה תומך בממשלה שעושה מאמצים כבירים להימנע מגיוס חרדים תוך שהיא מנסה להימנע מהדברים הבסיסיים ביותר שיש לעשות, בעודך ממציא תירוצים למה זה בסדר ושם זין אחד גדול על החיילים.
בין "לגייס בכוח עם משטרה שתרדוף אחרי עריקים" לבין "לתת להם לא להתגייס אבל שיקבלו תקציבים כרגיל או ויחשבו כאילו שירתו" ההבדל עצום. בוא נתחיל עם לשלול תקציבים וקצבאות ומשם נתקדם..
הליכוד לא יכול להבריא. מרגע שהועדים הבינו את הפרנציפ של שיטת הפריימריז כל מה שתקבל שם זה עסקנים כמו רגב ואמסלם. זה מה שהפך אותם למפלגה הגדולה בישראל וזה לא ישתנה. חבל מאוד באמת שלנבחרי הציבור הציוני הלא עסקני ולא סהרורי יש אגו גדול מידי כדי להודות שאין כמעט הבדל אידאולוגי בין איתמר "תנינים מסביב לחומות הכלא" בן גביר לאיווט "להפציץ את סכר אסואן" ליברמן לנפתלי "הייתה פה מדינה יהודית כשאתם עוד טיפסתם על עצים" בנט.
יאיר גולן איננו בשלטון. יאיר גולן איננו מקבל החלטות. יאיר גולן לא היה בפוזיציה לעשות שום דבר בשנים האחרונות. יאיר גולן איננו זה שגרר רגליים, ואז שבר בחדות בניסיון לתת לחרדים כל מה שהם רוצים, כולל מאמץ להחזיר להם את ההטבות הכספיות שלהם כדי שאפילו לא תהיה סיבה לקצה קצהו של שינוי. וזה פשוט מקסים שאחרי שבמשך חודשים אתה נמנע מלבקר בעניין הזה את נתניהו - זה שלאחרונה כמובן רץ להודיע שאחרי הבחירות הוא יפעל אחרת מכפי שעשה עד כה, שקרן מחורבן - אתה נזכר לדבר על כך. לא על ביבי, על איזנקוט וגולן. עלוב, עלוב, עלוב. אתה דורש מהחיילים הרבה ובמקביל שם עליהם זין. נקודה.