אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

החרדים: "נמות ולא נתגייס!!!! טוב, בתכל'ס אנחנו לא מתגייסים וגם לא מתים, אבל בינתיים לא ניתן לכם ליהנות מתחבורה ציבורית אמיתית בשבת, וגם בימי חול נדאג שיתגברו קווים שרלוונטיים לנו על חשבונכם".

https://www.themarker.com/news/tran....premium/0000019f-a869-d798-a3bf-ba7febf50000

2. DRORIKO Member

https://rotter.net/forum/scoops1/958573.shtml

העיקר תקף את ביבי על יונתן אוריך הצבוע בן צבוע הזה. ואיפה התקשורת? איפה הלשעברים? איפה שקמה וחבריה מקפלן? מה קרה? לא ביבי לא מעניין? מחנה מחורבן מהיסוד

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/26
  3. DRORIKO Member

4. Sturridge Member

ערב רגיל אצל השותפים הטבעיים- הפעם תוקפים חיילי מג״ב. מיותר כמובן להגיד דמיינו אם זה ישוב ערבי, הרי ערביי ישראל גם לא מרגלים עבור איראן כמו הפינגווינים ותומכי הטבח שותקים.
    https://x.com/n12news/status/2082931666897486242?s=46

רק שימשיך וכמה שיותר עד הבחירות, היום כבר ברור לכולם- מי שבוחר בחרדים הוא אנטי ציוני ובוגד.

5. DRORIKO Member

אתה נמצא בטוויטר ממרץ 2023 ויש לך רק 5 עוקבים? למה זה לא מפתיע אותי

eran ben gigi (@eranbg85) / X

6. DRORIKO Member

המעבר של יואב סגלוביץ' לרע"מ זה מהלך שיכול לטרוף את הקלפים. זה מהלך שכל כך משרת את גוש השינוי שאני לא אופתע אם זה מגיע מהגוש עצמו. למה זה מהלך כל כך דרמטי? כי זה מכשיר ציבורית את רע"מ ויכול לתת לגוש השינוי את הלגיטימציה להכניס אותה לממשלה. חברי כנסת יהודים במפלגות ערביות זה לא משהו חדש, רק שזה תמיד היו יהודים אנטי ציונים. סגלוביץ' מגיע מהמיינסטרים הישראלי, זה סיפור אחר לגמרי. איתו יהיה אפשר למתג את רע"מ כמפלגה של שותפות יהודית-ערבית שרוצה לפתור את הבעיות במגזר הערבי ולטשטש את הקשר שלה לאחים המוסלמים.

7. italiano Member

חחח אתה חמוד
    להכשיר מפלגה שכבר ישבה בממשלת השינוי?רע״מ תשב בממשלה הבאה בוודאות. מחסום הבושה עבר.

הדבר היחיד שזה יכול זה להעביר קולות של המטורללים של הדמוקרטים לרעמ.

8. DRORIKO Member

9. DRORIKO Member

10. DRORIKO Member

ראיתי אתמול את הראיון של בנט לפגוש את העיתונות. בנט יוצא שם רע מאד. הוא אומר שהוא יכניס לימודי ליבה לחינוך החרדי, סגל שואל אותו למה הוא לא עשה את זה כשהיה שר חינוך אז הוא עונה "הייתי בקונספציה"(מה) אחרי זה סגל מעמת אותו עם דברים שהוא אמר בעבר על מערכת המשפט, אז בנט מתחמק מזה עם "כשאני אהיה ראש ממשלה אני אכונן חוקה" גם הוא יודע שזה בלוף ושאין שום סיכוי שתקום כאן חוקה, אבל מה אכפת לו לזרוק משפטים לאוויר. אחרי זה הוא אומר על סמוטריץ' שהוא מגלם מבחינתו השתמטות, למה הוא לא מציין שהוא מגלם מבחינתו התיישבות? תחת סמוטריץ' יש בניה באיו"ש שלא היתה מאז גוש אמונים. אני ציפיתי ממנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר שיפרגן לו על זה אבל הוא כהרגלו ענה כמו פוליטיקאי קטן. אבל השיא הקומי של הראיון היה כשבנט הכריז שיש לו תכנית(!) למיגור הפשיעה במגזר הערבי. אני רק מקווה שהוא לא יכתוב על זה גם ספר...

11. SerieA Il Capitano

איזנקוט עושה את אותו דבר מטומטם שנתניהו עשה.

אבל למה בכלל זה מפריע לך? כתבת פה שבעים פעם שצריך להיות כמו הערבים, "להיות בני זונות", לא?

קטאר היא סרטן. למה יונתן אוריך עובד בלשכת רה"מ? הוא הודה שקיבל כסף מהקטארים.

12. DRORIKO Member

עכשיו מזהה התחביבים יאיר גולן אומר שהוא לא חלילה דיבר נגד הלוחמים של מכינת עלי אלא נגד המורים שלהם. ומי חינך אותם ללכת ליחידות הכי קרביות בצה״ל? סבתא שלי? כשרועי קליין קפץ על רימון בשביל להציל את החברים שלו הוא עשה את זה כי במכינת עלי לימדו אותו שלפעמים אתה צריך להקריב את עצמך בשביל האחר

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעירים ישראלים שאינם ממכינת הרעל לא הולכים לקרבי? נו באמת.

14. DRORIKO Member

תבחן את המכינה לפי הבוגרים שלה, לא לפי איזה פתק של אחד המורים. כל הבוגרים שלה מתגייסים לקרבי, רובם גם מתקדמים לקצונה. איך אתה יכול להגיד מכינת הרעל על מכינה שיצאו ממנה אנשים כמו רועי קליין, עמנואל מורנו והדר גולדין?

15. italiano Member

מכינת רעל תגיד על האמא הכחבה שלך. סמרטוט רצפה.

טל. אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 0)

1. VAR
  2. בארסה-מכבי
  3. RubberSoul