עוד יום אצל השותפים הטבעיים https://www.ynet.co.il/news/article/rk00fnnyozl מופתע שעדיין אף אחד מיועציו של נתניהו לא הציע למתג הפגנות חרדים כהפגנות ״במימון השמאל״, הרי הם ליטרלי ממומנים ע״י משלם המיסים.
שימו לב באיזה שקט מופתי הסיפור הזה עבר. אם הממשלה הזאת הייתה באופוזיציה היא הייתה עושה מזה מטעמים. אבל ככה זה, ליושב ראש הליכוד מותר לעשות הכל.
מה ההם אמרו ומה ההם אילו היו במקומם היו אומרים. זה כל הדיון שלכם. ולא בכדי. כל עוד הרפורמה המקורית של יריב לוין לא עברה במקומה - השאלה היא מה כבר אפשר לעשות? כלום. אז הדיון היחיד שנשאר הוא על מה ההוא אמר, ומה ההוא אילולא היה צריך לומר. אבל בקשר לעשייה… -מה אפשר כבר לעשות כנגד המגזרים האלימים והדעתניים הללו שלא רואים את עצמם כחלק מהמדינה… ולמעשה מחזיקים בנרטיב עוין ומתחרה למדינה… ולא רואים עצמם כפופים או נאמנים למדינה ולחוקיה ולחזונה, ופשוט מאמינים ומייחלים בחזון אחר. שטכנית לא יכול להחזיק מדינה לעם היהודי כאן בארץ הזו. אי אפשר להשאר ג’אנקים של זכויות אדם. ואי אפשר להשאר במתכונת הנוכחית שבה מדינת ישראל צועדת ושהוכתבה על ידי כוחות משפטיים וגבולות גזרה משפטיים קודם כל, ובנוסף על ידי לחצים פסיכולוגיים וכלכליים - אי אפשר להישאר כפוף למסגרת הנוכחית, ועדיין להתמודד עם האתגרים, ולפתור אפילו לא בעיה אחת מהותית שקיימת כאן במדינה הזו.
אתה מכיר הרי משקי ת"ש גברים? רוב רובם נשים. אין שום תירוץ לדבר הזה. המדינה והחברה החרדית בפרט חייבים לטפל באנטי ציונים האלה לפני שיהיה מאוחר מדי. יחד איתם וביתר שאת בערבים והבוגדים הקפלניסטים. הגיע הזמן שאנרכיה ברחובות תקבל תגובה לא מדודה של המשטרה. לשבור את עצמות לכל מי שתוקף אנשי ביטחון, חוסם צירים מרכזיים, מצית רחובות שלמים וכד'. חרדים, ערבים, שמאלנים ארורים, אתיופים, רוסים - כולם כולל כולם.
ארור האייל זמיר הזה. הקריב את 2 החיילות המסכנות בשביל האג׳נדות שלו https://rotter.net/forum/scoops1/932777.shtml
כן זה הרמטכ״ל אשם, לא מי שמאפשר לאנטי ציונים האלה להתפרע ככה. הכל למען המנהיג העליון. במקום להפסיק עם הקומוניזם. אין יותר שמאל ממכם. מתבכיינים כמו פלסטינאים מאשימים את כולם חוץ מהאחראים כמו השמאל הפרוגרסיבי בארהב מסלפים עובדות כמו ורודות השיער מקולומביה מאמינים בחלוקת הכסף וקצבאות כמו המוסלמים באירופה ששותים תדם לאירופאיים. באמת שחוץ מכאפייה ו1500 מגדרים יש לכם הכל
כשטל קורא פה להטיל פצצות אטום על כל האויבים של ישראל אתה אומר לו שעדיף להיות חכם מאשר צודק. אז אם עם האוייבים שלי שרוצים להשמיד אותי אני צריך להיות חכם ולא צודק עם החרדים אני צריך להיות צודק ולא חכם?
או, במקרה הזה, הרוח של מי שמחפש את המפקד. האשמים הם החרדים, ההנהגה של החרדים, ומי שגורם לחרדים ולהנהגה של החרדים להרגיש שהם יכולים לעשות מה שבא להם ושהם מעל החוק והמדינה.