אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

???? ???? ??? ????? – ????? ???? ???? ???????????? ?????? - ????? ????

"תרומתה למעמדה של ישראל כמעצמה אינטלקטואלית" אמממממ אני לא חושב שזה חכם להשתמש בטיעון שהיא תרמה למעמד של ישראל בחו"ל אחרי שהיא התלוננה עליה בהאג. בנושא אחר, הגיע הזמן לחתוך בכספים של האוניברסיטה העברית ואוניברסיטת תל אביב ולהעביר אותם לאוניברסיטת אריאל ובר אילן. המדינה לא יכולה לממן מוסדות עויינים. בדיוק מה שטראמפ עשה עם הרוורד וקולומביה לעשות פה. קוראים לזה משילות.

2. VAR Member

מצטער, אין לי שום אמפתיה לנער החרדי ויש לי המון אמפתיה לנהג. והייתי שמח אם עוד הרבה נהגים היו נוהגים ככה בקפלן.

נפלתם על ערל לב.

3. DRORIKO Member

https://x.com/nfsgalibh/status/2008787789404397767

תקשיבו אני לא מאמין! שקמה ברסלר העלתה ציוץ עם הכיתוב "בספטמבר לא יהיה לכם צבא" כשברור לכולם למה היא התכוונה. אזרחית תמימה תקפה אותה על זה שהיא אמרה שבספטמבר לא יהיה צבא, והזונה תבעה אותה בטענה ש"היא רק ציטטה את הדברים" ואם זה לא מספיק בית המשפט, שלמענו שקמה המרידה את הצבא, כמובן מקבל את התביעה וגוזר קנס על הנתבעת+התנצלות מביכה. יש כאן דיפ סטייט על מלא מלא מלא

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שהתעלמת בנוחות משאר הסעיפים. אבל דיפ סטייט על מלא.

שטוף מוח.

5. DRORIKO Member

היא הורשעה בסעיף הזה או לא?

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר בתביעה אזרחית ולכן היא לא "הורשעה". כמו כן, ממה שקראתי, הן הגיעו להסדר ביניהן. אז אולי סוטר היא הדיפ סטייט בעצמו!

7. DRORIKO Member

היא קיבלה קנס של 15 אלף שקל כי השופט ״התחשב במצב הכלכלי שלה״. אגב מאיפה לשקמה יש כסף לכל כך הרבה תביעות? עד כדי כך משלמים יפה במכון ויצמן?

8. Lebron Member

לא התמרכזות אלא שבירה חזק שמאלה. מה גם שיאיר גולן בעל מאפיינים סמכותניים, אז כנראה הוא אפקטיבי מאוד בקבוצה היחסית קטנה הזאת.

בכל מקרה הוא מאוד מוגבל בכוח שיהיה לו גם עם תוצאה יפה. יש לו רק ממשלה אחת שהוא יכול לשבת, בה בלי הרבה מינוף. הדבר היחידי שהוא והמפלגה שלו יכולים לספק בפועל זה פופוליזם (שמאלני/פרוגרסיבי) זול ויחצני סטייל בן גביר.

לגסי מה שאמרת על רדמן, תכלס זה 98 אחוז מהפוליטיקאים. גם מהמעט שרצו לכנסת מכוונות טובות הפכו מהר מאוד להיות דמויות קרטוניות מנותקות וחדלות אישים שחיים בסרט.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מידיעה על הסיפור:

היום הופיעו הצדדים בפני השופט רונן פלג, ולאחר דיון מחוץ לפרוטוקול סיכמו כי לצורך סיום המחלוקת תפצה לאוב-סוטר את ברסלר ב-15 אלף שקלים. סכום זה מהווה עשירית מסכום התביעה, אך לפי הפרוטוקול הוסכם עליו "תוך התחשבות במצבה הכלכלי של הנתבעת".

אני לא יודע אם "התחשבות במצבה הכלכלי" זה משהו שעשה השופט או משהו שעשתה ברסלר. בכל מקרה, 15 אלף שקל זה לא קנס, אלא פיצוי. וזה לא סכום גבוה.

כמו כן, לא נראה שיש פה מעורבות משמעותית - אם בכלל - של בית המשפט בכך שסוטר מתנצלת על השקרים שלה. אז אתה חוזר בך מטיעון הדיפ סטייט בבית המשפט?

לגבי ברסלר, אני מעריך שפיזיקאית ופרופסורית שמועסקת במכון וייצמן - יחד עם בעלה שעובד בשב"כ - אכן משתכרים טוב מספיק כדי שיהיו מסוגלים לתבוע אנשים שמשקרים לגביה. וטוב שכך. לא? או ששקר זה בסדר אם הוא על האנשים ה"נכונים"?

10. DRORIKO Member

זה ששקמה עודדה השתמטות זה שקר? אז בוא תגיד לי למה היא העלתה את הציוץ עם ספטמבר?

11. DRORIKO Member

@אמיר ע לגבי אהוד ברק ממש במקרה כל המנהלים של קפלן, כמו גלעד שר למשל, ידועים כמקורבים שלו. ממש במקרה הוא גם כל הזמן נראה בצמוד לנאוה רוזיליו, אותה רוזיליו שנשאלה בערוץ 13 ממה היא מתפרנסת וסירבה לענות. ממש במקרה זה אותו אהוד ברק שבעבר כבר פורסם שעמד מאחורי הדגלים השחורים

חדשות 13 - פרסום ראשון: אהוד ברק עמד מאחורי מימון מחאת...

12. DRORIKO Member

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הידיעה מ-2020. האם ברסלר היתה מעורבת ב-2020? האם יש ראיה לקשר בין ברק לבין ברסלר בשנים הבאות, עם דגש על 2023, שהיא הרלוונטית?

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנת הנקרא, אתה יודע? זה מה שסוטר כתבה: "שנית, ייחסתי לשקמה אמירות על כך ש-״בספטמבר לא יהיה צבא״, אך התברר שאמירות כאלה לא נאמרו על ידה אלא על ידי יוצאי מערך המבצעים המיוחדים בצבא, ואילו היא הביאה אותם בשם אומרם, בדומה לאחרים".

השאלה אם עודדה השתמטות או לא עודדה השתמטות לא רלוונטית.

ובכל מקרה, כיוון שנראה שסוטר הגיעה לפשרה עם ברסלר והסכימה לפרסם את הדברים, הרי שאתה צריך להפנות את השאלות והטענות הללו ל... סוטר. לא אליי ולא לבית המשפט.

15. DRORIKO Member

אבל זה התחכמות, טכנית זה לא נאמר על ידה אבל היא הדהדה את זה במכוון. היא השתמשה באמירה הזאת בשבילה סחיטה באיומים, אז מה זה משנה אם זה נאמר על ידה או לא.

וסוטר הסכימה לפרסם את הדברים כדי שיתנו לו קנס נמוך. שקמה והשופטים שלה ניצחו, אבל כמו שראית בהודעה האחרונה שלי מה שחשוב זה העם ששונא אותה. פה כבר לא יעזור לה שום שופט.