מבחינתי רן בן שמעון שבר היום את שיא הטמטום כשאמר במשפט אחד על אלמנדר "הוא חייב להיות יותר ערני" ודקה אחרי זה אמר "משחק חד ומדוייק של אלמנדר".
הפרשנים שציוותו לשדרים הוא גרוע,רן בן שמעון מרדים,זלצר משעמם אותי.שרון ניסים מתאים לשדר אך ורק משחקי לאומית.
האולפן בהחלט זוועתי להחריד, השדרנים אהבלים חסרי חוש הומור ובנאלים. שיא הפתאטיות, לפחות היה קצת סלבה !!
אחחח... תענוג. אתה לא מבין בכלל איזה הבדל זה לעומת מה שאנחנו מקבלים בטלויזיה הישראלית. שם מביאים לך פרשנים וורלד קלאס כמו ארסן ונגר, פה מביאים לך את רן בן שמעון וניצן שירזי. ארסן ונגר, ניצן שירזי. זה לבד כבר מסביר הכל. שלא לדבר בכלל על ראיונות אחרי המשחקים עם שחקנים, מסיבת עיתונאים בסיום המשחק...
יש גם אלג'אזירה באנגלית, ושם מביאים את פאט סם ועוד משהו שמפרשן בסקאי. מאג'ר מבין כדורגל יותר מכל בנאדם שאי פעם שידר בארץ והוא אחד הפרשנים האהובים עלי.
אל תשכחו שגם מדובר ברזולוציה של צילום הרבה יותר גבוהה ממה שרואים בממירים הישראלים, במדינות "מתקדמות" כמו אלבניה יש High-definition television.
גם אתם רוצים לבצע פיגוע התאבדות באולפן היורו? על כל משפט שנאמר שם מתעורר אצלי חשק עז לקבור את כולם בעודם חיים.
לא מבין מה כולכם מתעצבנים מהשדרנים והפרשנים. תראו משחק בשקט אני כבר בקושי מתייחס לשדרנים ולפרשנים רק פה ושם צוחק מהשטויות שהם אומרים וזהו.
האמת שסלבה די מוסיף לאולפן שלהם. סוף סוף בן אדם משעשע בפני עצמו, לא כמו גיא לרר הפאתטי שמנסה להצחיק בכל הזדמנות שיש לו עם הערות שסתם מעלות את הסעיף. לא יאומן שהם חשבו שבן אדם כזה אמור להנחות אולפן כדורגל.
גיא לרר הוא דביל מושלם ואני אומר את זה בתור אחד ששמע אותו לא מעט (קטמון). אני לא מאמין שגם ביורו יש אותו. נשמע מעניין האולפן הזה של אל-ג'אזירה. אין מה להגיד - הרמה בארץ נמוכה. ברגע שדברים יוצאים מערוץ הספורט הכל נהיה עלוב. בערוץ הספורט לפחות יש הרגשה של רצינות, שמנסים לעשות את הדברים כמו שצריך. ככה אפילו איציק זוהר ואלי אוחנה לא נשמעים כמו טיפשים מוחלטים (בניגוד לשדרים והפרשנים באולפן ביורו הזה). ובאמת שאין שדרים נורמלים. ארבל ואיינשטיין כבר זקנים ולא קשורים למשחק ושרון ניסים סובייקטיבי ואידיוט. הם גורמים לי לחוש געגועים לרמי וייץ. מי היה מאמין?? אמנם הוא מעמיס סטטיסטיקה, והוא משגע את השכל כשהוא "נכנס" לתוך אחד השחקנים ומתחיל לדבר כאילו הוא הוא השחקן, אבל לפחות הוא קשור למציאות ולא גורם לי לרצון עז לשבור את הטלווייזה. באמת שזה הטורניר הראשון שאין שדר/פרשן נורמלי אחד בכל מערך השידור. ולמי שאמר שרן בן שמעון נשמע כמו אוהד ממוצע בבית - אני ממש לא מסכים. לפחות לאוהד הממוצע בבית יש לפעמים תובנות כלשהן על המשחק. משהו ששווה לשמוע. רן בן שמעון הוא אידיוט מושלם. טוב אני חייב להפסיק עכשיו אני נהיה עצבני מלהיזכר בשטויות שהם אמרו.
http://sport5.co.il/HTML/Articles/Article.1079.39565.html We fuck Sweden!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
מה עדיף לדעתכם, סינים שחופרים לך במוח כמו מקדחה או את הישיש יורם ארבל ופרשנו הדגול אלון חזן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx .