דיון החדשות 2007/2008

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, May 27, 2007.

  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    מעניין שאתה מזכיר את הילדבראנד. בדיוק היום קראתי בבילד שכנראה הוא הולך לאבד את מקומו בולנסיה. אתה מבין, אתה רוצה שוער שלא מספיק טוב לקבוצה שכמעט ירדה ליגה בספרד.
    אנקה לא למכירה.

    מרטסקר, בנתיים לא למכירה. מצלדר, אם ראית את שני המשחקים האחרונים של הנברחת, ועם רגלי הזכוכות שלו לאורך כל הקריירה, אתה ממש לא רוצה אותו, בטח לא כבלם פותח וגם הוא בנתיים לא למכירה.

    חלוץ מס' 3/4 עוד לא ראיתי שם.

    שוב, כמו שכבתנו כבר, בוא תן שמות ריאלים לא מי שאתה רוצה, כי זה קל. אני רוצה את כחיזוק את אפנברג של 2001. אבל זה רציני ומעשי בדיוק כמו השמות שהבאת.
     
  2. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    נדב, אתה יודע טוב מאוד שהמושג "לא למכירה" זה מושג קצת תלוש מהמציאות, במיוחד של ימינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מסכים אולי שהקבוצה היא קבוצה טובה מאוד, אין ספק. אתה יודע מה? בוא נסכם בינינו- אם עד החורף באיירן לא מרשימה, אני ארצה לראות חיזוק בינואר, ולא אחד.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אם באיירן לא מרשימה עם הסגל הזה שאיתו היצפלד הצליח יותר מלהרשים, סימן שצריך חיזוק בעמדת המאמן כבר בינואר.
     
  4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    :aa1: אף אחד לא מעוניין בחלוצים ששאלקה מנסה למכור. לובנדקרנס ולארסן. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...eo=4708012.html הדבר פוגע באפשרויות הקניה של שאלקה לעונה הבאה שמחפשת שלושה שחקנים בשווי כולל של 15 מליון יורו.

    :aa1: הרטה מציעה 10 מליון יורו על הקשר הברזילאי של פלומיננזה. טיאגו נבס. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...eo=4707932.html

     
  5. Lahmagik Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    לא מפתיע אותי בכלל! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
     
  6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    חדשות :

    :aa1: פרנקפורט : סוטיריס קירגיאקוס בלמה היווני של איינטרכט פרנקפורט עזב את המועדון. סוטיריס מסיים את חוזהו ב30 ביוני ואמר כי לא מעוניין לחזור לשחק במועדון ולא להאריך את חוזהו. בטיס היא המועמדת המובילה כרגע.

    :aa1: דורטמונד : באסא השחקן שהיה קרוב לחתימה בדורטמונד בסופו של דבר לא יגיע עקב אי הבנה במשא ומתן בין השניים. בורוסיה דורטמונד תחפש שחקן עכשיו על מנת לחזק את ההגנה לצידו של פליפה סנטנה שיגיע. שני מועמדים חדשים הם: מנואל פרידריך מבאייר לברקוזן וסוטיריס קירגיאקוס היווני.

    :aa1: מינשנגלדבאך : העולה החדשה החליטה לחזק את שורותיה, מועמד נוסף אשר עלה ברשימתו של לוהוקאי מאמן הקבוצה הוא לא אחר מאשר איתי שכטר שחקנה של מכבי נתניה. כמו גם ביראם קיאל ומשה אוחיון מועמדים להצטרף לקבוצה הישראלית בגרמניה של רוברטו קולאוטי.

    :aa1: המבורג : הקבוצה הצבעוניית ביותר בגרמניה פ.צ סט.פאולי מהמבורג מעוניינת לצרף לשורותיה את קשרה הוותיק של בורוסיה דורטמונד לארס ריקן, הפיטר פן הנצחי של הכדורגל הגרמני לא הצליח לשחק בקבוצה הראשונה העונה וכיכב בקבוצה השנייה בליגה השלישית.

     
  7. Gnus Avenue Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    2,593
    Likes Received:
    0
    Last edited by a moderator: Jun 3, 2008
  8. joe Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    607
    Likes Received:
    0
  9. m3at Member

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    קשה לי להאמין שהוא ישתלב בהרכב, למרות שאני מאחל לו בהצלחה
     
  10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    197
    גל, שחקן נשמה עם המון מלחמה. לבורוסיה מינשנגלדבאך יש את אדון סווארד בקישור האחורי, יהיה לו עבודה נעימה עם מארקו מרין ואוליבר נויבל. אני אישית מקווה שיצליח עשה עבודה נהדרת בבית''ר, עכשיו הגיע הזמן להראות שהוא באמת שחקן.
     
  11. Lahmagik Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    יופי טופי. עכשיו שבוזגלו ושכטר יעברו לבונדסליגה. :aaa021:
     
  12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    תתרגלו לראות הרבה את מונשנגלדבך בעונה הבאה בערוץ הספורט :aaarofl:
     
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אוהדי מונשנגלדבך לא מבינים מאיפה זה נפל עליהם ...

    http://www.torfabrik.net/fankurve/showthread.php?t=9894

    :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

    ד"א בגרמניה אין למידע הזה אישור בשום מקום. בנוסף אלברמן היה מיועד בכלל לפרנקפורט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  14. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    אלברמן דווקא שחקן שמתאים לליגה הגרמנית. הוא פיזי ולוחם, בדיוק מה שצריך. מקווה שהוא גם יצליח, לעולם לא נדע עד שהוא יתחיל לשחק במחוזות גרמניה.
     
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    ONE ממכב גם ב TM ..

    http://www.transfermarkt.de/de/forum/154/g...zeige.html#last

    ד"א נקודה יפה שהעלה שם משתמש מסויים, לגלדבאך יש סוג מסויים של מסורת עם שחקנים ישראלים. עם קולאוטי העונה ושמואל רוזנטל בשנות ה 70.
    פרט להם גם היריבה העירונית שלהם פ.צ קלן הרזיקה פעם בשחקן ישראלי, דוויד פיזנטי.
     
    Last edited by a moderator: Jun 3, 2008