על סמך מה אתם אומרים שיולזרי גרוע? הוא שיחק בסך הכל 3 משחקים ומול אשדוד שיחק עם קבוצת נוער מחוזקת לפניו. בבני יהודה הוא היה טוב מאוד כשהחליף את אניימה.
כשאני אומר לא ישחקו, אני לא בהכרח אומר שהם לא ימנו על הסגל הבכיר, אלא שהם פשוט לא ישותפו במשחקים כדרך קבע. אתמול שותפו 14 שחקנים, ועוד שני שחקנים שלא שותפו כלל,מתוכם אני אתחיל למנות את אלו שלא ישחקו - יולזרי (שוער שני), פילוסוף, לוהב כיאל, מוחא גאדיר (לא, הוא לא ישחק, לצערך ולצערי), זגורי (לא רואה אותו משתלב כלכך מהר), רוני גפני וגד עמוס (שלא שותפו). זה כבר שבעה שחקנים. תוסיף את זה שמשומר ודנין לא בטוחים והגעת ל50 אחוז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx תבין, בסגל אתמול לא שיחק אף זר, רק ארבעה זרים כבר מורידים לך את האפשרויות שהשחקנים האלה ישחקו.
נכון, לא ראיתי אותו למעט המשחק מול מכבי ת"א והתקציר מאשדוד, אבל כבר שם היה ניתן לראות שיש לו בעיה קשה של מיקום ויציאות לכדור. יכול להיות שזה מוקדם מדי לשפוט והיכולת הרעה שלו הייתה בגלל מצב הקבוצה. נקווה שלא נצטרך לבדוק את זה בעונה הבאה וניר יהיה כשיר...
אני יכול להביא לך 20 גולים של דוידוביץ' שאם תראה אותם לאחד שלא מכיר אותו, הוא יגיד לך שזה שוער בליגה ג'.
אלישע לוי רוצה את סדריק ברדון מבני יהודה . לדעתי יכול להיות מאוד מעניין אם הוא יגיע , מאוד התרשמתי ממנו .
ובכל זאת, אצל שחקן צעיר ושוער בפרט הרושם הראשוני הןא הדבר החשוב ביותר. אני לא ראיתי מיולזרי משהו שאני יכול לתלות בו את התקוות שלי ליום שאחרי דוידוביץ'. תום אלמדון ואמיר אדרי בכמה רמות מעליו.
סדריק ברדון מבני יהודה מועמד, וקיבל פנייה http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=38734&lang=HE סמואל יבואה מועמד וקיבל פנייה http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=38754&lang=HE אח"י נצרת פנתה למכבי חיפה במטרה להשאיל עונה הבאה את תום אלמדון ועדן בן-בסט http://www.one.co.il/Article/07-08/1,1,4,0/117115.html
חחח רק בן בסט יילך לנצרת. לא יודע בקשר ליבואה וברדון. שחקנים טובים אבל לא יודע אם זה מה שאנחנו צריכים.
לא לא יבואה חלאס עם הבינוניות הוא כישרון צעיר והכל אבל למה צריך אותו שיש לנו את פאנטני ובלו שיחזור מפציעה עוד 3 חודשים ככה? למה צריך אותו שיש לנו כישרונות ענקיים כמו חמד, בן-בסט וגדיר בעמדה הזאתי ? ומה ברדון הבנאדם גמור ולא מגיע לו לתפוס מקום של זר די די לבינוניות אתם יכולים לתאר לעצמכם שחקנים מהסוג הזה מועמדים למכבי חיפה לפני 5 שנים?
תשמע כל המושאלים חוזרים, אברהמי אסף אהרוני יוחאי אלמדון תום * בוזגלו מאור * ג'נח מאור חמד תומר* כנעאן איסלאם ** ממן מור עזריה איתן רפאל שחברי מוחמד אדרי אמיר* אוחיון יונתן ארבייטמן שלומי ** בן בסט עדן* דירסאו חבייר פרנצ'יסקו חנוכה שלומי* כעביה עבד אל-רחום סורמה לוקאס דוויד ** צחקו אלעד** שנפ שון בנוסף לזרים המושאלים, אנדרסון פאוליניו ושוט' מתוך כל הרשימה מי שסימנתי בכוכבית צפוי להיות שנה הבאה, 2 כוכבית זה ספק
בוזגלו צפוי להיות בשנה הבאה..? "לא לא יבואה חלאס עם הבינוניות הוא כישרון צעיר והכל אבל למה צריך אותו שיש לנו את פאנטני ובלו שיחזור מפציעה עוד 3 חודשים ככה? למה צריך אותו שיש לנו כישרונות ענקיים כמו חמד, בן-בסט וגדיר בעמדה הזאתי ?" ענקיים? לא צריך להגזים. לא חושב ששחקנים כמו בן בסט או חמד יצליחו להשתלב בעונה הבאה בהרכב שלנו, עד כמה שהייתי רוצה לראות את זה קורה. בכל מקרה, אני לא בטוח שיבואה זה החלוץ שאנחנו צריכים. יותר מדי אגו בהתקפה... לגבי ברדון- לפי מה שראיתי בבני יהודה הוא שחקן עם אינטלגנציית וראיית משחק משובחת, אבל איטי מאד. מה התפקידו שלו בדיוק? קשר התקפי במרכז או חלוץ?
מהרשימה שהבאת אני אגיד לך מי לדעתי יהיה בקבוצה עונה הבאה: בוזגלו אדרי בן בסט ואולי חמד או ארבייטמן. את הזרים ינסו לשחרר או למכור. כל עונה קורה מצב כזה שכל השחקני בית שמפוזרים בהשאלות בכל הארץ חוזרים. אבל רובם או שמושאלים שוב או שמשוחררים.