גליאני מדבר על גורלם של כמה שחקנים: - פיורי יפרוש ואביאטי יחזור. פאלרמו הציעה לו יותר, אבל הוא לא רצה אף קבוצה חוץ ממילאן. - גורקוף יושאל לבורדו. - מילאן תקנה את החצי השני מכרטיסו של סמארקו (סמפדוריה). - ברוקי ואמרסון מוזמנים להישאר, אבל אם מישהו מהם יעזוב, יבואו מחליפים. - בוריילו חוזר למילאן. - כל הצוות המקצועי מסכים שפאטו יהיה שחקן מרכזי ב-11 הפותחים.
בקיצור דבר לא השתנה ואנחנו יכולים להמשיך לחלום. איפה האופציה ההתקפית הנוספת? אני לא מדבר רק על חלוץ עם שם גדול שהם מבטיחים לנו כל קיץ אלא אלטרנטיבה התקפית בקישור! פלאמיני לא קשר קדמי בפעם האחרונה שבדקתי. אם אמרסון וברוקי נשארים אז גליאני חי בסרט, זה מה שיש לי לומר על כל בילבולי המוח שהוא מנסה להכניס, אני מקווה שהאוהדים במילאנו לא יהיו עיוורים השנה.
לא מבין מה הבעיה של האוהדים כאן. מילאן פעילה מאוד בשוק העברות ועד עכשיו לא איכזבה, והקיץ רק התחיל. זמברוטה החתמה גדולה, בוריילו אם אכן יחזור יהיה תחליף מצויין לג'ילה. כמובן שעוד חלוץ סקורר כמו דרוגבה או אטו לא יזיק אבל גם אם זה לא יקרה ורונאלדו יחזור לכושר אחריי הפציעה, למילאן תהיה התקפה מצויינת. עד עכשיו מילאן היא הקבוצה הכי פעילה בשוק העברות ומודעת לחסרונות שלה כך שאין צורך להתחיל לדאוג, לפחות לא בשלב כל כך מוקדם של הקיץ.
דידה, אביאטי וקלאץ'. שגליאני אומר לי שהם השוערים שלי אני לא אהיה רגוע. שום שם באורח פלא לא קושר עדיין להגנה המילאנזית, מגן בן 31 זאת התשובה? האם לא למדנו דבר? זמברוטה מגן מהטובים בעולם אבל האם לא נרצה לדעת להסתכל על העתיד? אין אופציות התקפיות, סיידורף זה לא מה שהיה פעם. בוריילו? ראית שהוא שיחק במילאן לפני שנתיים? עד היום קשה לי לשכוח את ההופעה שלו בדרבי נדמה לי זה היה, בוריילו הוא מקרה נוסף של ג'ילארדינו. הסיפור של רונאלדו גמור אם לא שמעת. עד עכשיו ג'ילארדינו, פיורי,קאפו, סרג'יניו, גורקוף ורונאלדו עזבו. לפחות שיעיפו את ברוקי אחרת אם אראה אותו על המסך אני אסע למילאנו לדאוג שהוא לא ישחק יותרhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני זוכר שכאשר ברוקי חזר למילאן, הוא אמר : "ביזבזתי עונה מהקריירה שלי באינטר". לא ידעתי שהוא ויירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אם אביאטי יציג את היכולת שלו משנת השאלה ביובה אפשר לבנות עליו בתור שוער ראשון, להשאיר את דידה זה באמת בדיחה ועוד עם השכורת הלא הגיונית שלו אבל גם את זה אפשר להבין, אף קבוצה לא תרצה את דידה, ודידה בחיים לא יוותר על החוזה שיש לו במילאן, חוץ מזה דידה וקאלץ' לא שוערים כל כך גרועים לספסל. בוריילו לפני שנתיים היה שחקן צעיר יותר ופחות מנוסה והעונה הוא הוכיח שיש לו מה לתרום וגם כאן, לא חושב שיש קבוצה שלא הייתה רוצה חלוץ כזה על הספסל. פלאמיני הרכש החדש הוא גירסה משופרת של אמרסון וברוקי ואין שום סיבה ששני אלה יראו יותר מדיי דקות במילאן גם אם ישארו. המצב לא כזה נורא כמו שאתם מציירים אותו.
גליאני דיבר מעט על עיסקת זמברוטה וגילה שגם ב-98 ובגם ב-2006 מילאן הייתה קרובה לרכוש אותו שב-98 העיסקה הייתה גמורה אבל יובה הביאה הצעה כספית נדיבה שמילאן הייתה צריכה להשוות אליה אבל גליאני העדיף את סרג'יניו. מה יש להוסיף?
שלום לכולם אני חייב לומר כמה דברים כי אנשים כאן לא מודאגים כמוני. פלאמיני רכש מעולה. גם זמברוטה. אני כותב כאן לראשונה ואשמח לתגובות לרעיונות שלי אבל : אנחנו חייבים שוער ומהר כי אם לא נתעורר נשאר עם קאלאץ' או דידה בטעות .. רעיונות לשוער : פריי (פיורנטינה)\ אוסטארי (חטאפה) אקינפייב (צסקא מוסקבה) גומז(פ.ס.ו ) אני גם בעד להמר אפילו על שוער איטלקי צעיר למשל אמליה שמחפש קבוצה. גם בורוץ'(סלטיק ) מצוין. מגן: זמברוטה לא מספיק, צריך עוד אחד : מאג'יו (סמפ) אברה(מנצ') לאם(באיירן) או איטלקי צעיר כמו קניני בלם: חובה אבל חובה לרכוש ומהר! זאפאטה(אודינזה),גם פיליפה מאודינזה מצוין, רק לא מרקז צריך מישהו אחראי..מחליף ראוי לנסטה..איך באלוהים פיספנו את באראזלי(עבר מפלארמו לוולפסבורג)למה לא מביאים בלם חדש באלוהים?? מירנדה נשמע מצוין בלם מגן צעיר מברזיל....חייבים לרכוש! קשר: יהיה קשה עם רק סיידורף קאקה ופאטו בתור התקפיים..אולי שווה לקנות קשר התקפי נוסף...אין לי רעיון תאמת..יש הצעות? חלוץ:בוריילו חלוץ מצוין תנו לו צ'אנס...אינזאגי יתן מקסימום עוד 5 שערים ופאטו לא סקורר טבעי..צריך חלוץ גבוה שיודע לעמוד עם הגב לשער ולנגוח הגבהות של המגנים...סוף סוף יש את זמברוטה שירים כמו שצריך...גומז משטוטגרט מעולה...הונטלר יכול להתחיל עידן חדש של הולנדים בקבוצה...ובנזמה הוא בהחלט החלוץ שהולך להיות אוטוטו הכי טוב בעולם..אז למה לא אצלנו???? זהו...אשמח אם תגיבו... :aaa021:
חבר'ה, תהיה סבלניים. יש עוד כל כך הרבה זמן עד תום חלון ההעברות, ואני בטוח שיהיו כמה מלפפונים חמים אחרי היורו. האמת ששמתי עין על גומיס הצרפתי שהרשים בהופעת הבכורה שלו נגד אקוודור. כל הנתונים הפיזיים מצביעים על חלוץ מושלם בשבילנו, נראה מה ייצא ממנו.
אני לא חושב שאנשים מבינים את הבעיה הגדולה שלנו גליאני וחבריו בטוחים שמה שקיים כרגע מספיק חוץ מחלוץ אחד שמבטיחים שיבוא..אבל מה יהיה בהמשך העונה<? שחקנים מתעייפים ולא יכולים לתת 100 אחוז 40 משחקים (לפחות) צריך מחליפים ראויים גם לקאקה וסיידורף
כמו שהקיץ הזה מתפתח, סיידורף יהיה המחליף בקישור ההתקפי. יש לנו 4 קשרים אחוריים בכירים (פלאמיני, רינו, פירלו, אמברו) כשגם אם אמרסון וברוקי יעזבו, סמארקו כנראה יגיע כדי להיות ממלא מקום. 5 שחקנים על 2 עמדות זה לא הגיוני. ברגע שהבאנו את פלאמיני מבלי לשחרר את גאטוזו, אפשר היה להבין שכמעט בוודאות אנצ'לוטי ישחק עם 3 קשרים באמצע. כשלוקחים את ההצהרה שפאטו יהיה שחקן הרכב ראשון (הוא לא מתפקד טוב בתור חלוץ יחיד), יחד עם ההצהרות שיגיע חלוץ נוסף (מה שיוביל לכך שיש לנו 4 חלוצים) - אפשר להבין שאנצ'לוטי מתכנן מערך של 4-3-1-2. קאקה יהיה ה-1, סיידורף יהיה האופציה הנוספת שתחכה על הספסל.
הרכש המתבקש בסופו של דבר: שוער בדמות פריי(לא חושב שזה יקרה), אמליה(גליאני הטיפש הודיע שהוא לא מעוניין בו, גומז שאני חושב שהוא חתם על חוזה חדש עם פ.ס.וו, אם כן אז תפסלו ואז עוד אופציה לא ריאלית במיוחד שזה בורוץ'. אחרי שלוריס עבר לליון סופית אז אתם יכולים להביא עוד שוער בדמות אוצ'ה, שוער נבחרת מקסיקו. עד כמה שידוע לי הוא נחשב כמובן לשוער הטוב בליגה המקסיקנית, לפי הליברטדורס שמשודר בספורט 1 ו2 הוא בהחלט שוער ענק, היו לו כמה הדיפות גדולות במשחקים שם(אמריקה ובוקה הם עד כה הקבוצות ששודרו הכי הרבה משחקים שלהם אני חושב, אני משתדל לעקוב). נאפולי התעניינה בו כבר, מקווה לראות את מילאן גם רוצה אותו. אמנם הוא צעיר ולא מרוצה אבל אם לוריס היה אופציה גם הוא צריך להיות. לעמדת הבלם אתם צריכים בראש ובראשונה להחזיר את מארזוראטי שכמו שכבר הוזכר פה, הוא הוכיח שהוא בהחלט בלם טוב כשאירגן את ההגנה של אמפולי שירדה ליגה. גם לוריה של סיינה הוא בלם נהדר, אבל בגלל העידן הנוכחי של ה"זקנים" הוא לא יבוא. בכל מקרה אני מעדיף לראות אותו ברומא, הוא יכול להיות רוטציה מצוינת עם חואן ומקסס. יש עוד בלם עם עונה טובה כמו פטרו אקארדי של סמפדוריה. לעמדת הקשר ההתקפי שיחליף את קאקא וסיידרוף בעת הצורך יש כמה מועמדים, חלקם כבר קושרו. הראשון הוא קשרה של ספורטינג ז'ואאו מוטינו שגם קושר לאינטר. הוא יכול להיות רוטציה טובה עם סיידרוף וקאקא, הוא שיחק העונה גם כשחקן אגף וגם כשחקן מרכז. העלות יכולה להיות מכריעה מכיוון שהמחיר הוא 21.5 מיליון יורו ונראה שבעקבות זה שמוריניו המאמן הוא יחליט לקפוץ על ההזדמנות לשחק תחתיו ויבחר באינטר. יש גם את הכישרון אנדריי ארשבין אבל הוא יעזוב לאנגליה או ספרד לפי מה שידוע. יש עוד שחקן שמבחינת עמדות הוא מושלם:טיאגו נאבס. עוד שחקן שאפשר לשים לב אליו לכל מי שרואה את הליברטדורס. לא יודע מה מצב החוזה, לא שמעתי אף שמועה אבל הוא נשמע אופציה טובה. בעמדת החלוצים אני לא יגיב כיוון שאני לא יודע בדיוק עם כמה חלוצים מילאן הולכת לשחק בשנה הבאה וכרגע היא העמדה הכי בעייתית במילאן, אולי ביחד עם השוער.
אני בטוח שנראה את קאקא וסיידורף משחקים ביחד במערך של שני חלוצים, האחרון עדיין שחקן הרכב, ואחרי שבעיית החלוצים תיפתר הוא יוכל לחזור לשחק במרכז הקישור.