עוד בלי הסכום שייכנס לה על ברצאלי (לפחות 10 מיליון יורו), פאלרמו כבר נמצאת ברווח של כ-17 מיליון יורו מההעברות האחרונות. וזה לא שהיא עוד צריכה לעשות מסע רכש גדול - רוב ה"רכישות" שלה כבר נעשו. לפחות מבחינה כלכלית פאלרמו מתנהלת בצורה חכמה מאוד, רק הזמן יגיד אם זה תקף גם מבחינה מקצועית. עוד נתון מעניין הוא שנכון לרגע זה, הסרייה A היא הליגה שהוציאה הכי הרבה כסף מאז שנגמרה העונה. אומנם חלון ההעברות אפילו עוד לא נפתח, והאנגלים עוד יפתחו את הכיסים בשלב מסויים ויפתחו את הפער שלהם, אבל נחמד לראות שיש התעוררות יחסית לשנים האחרונות. אנחנו רק בתחילת יוני וכבר הוצאנו קרוב ל-100 מיליון יורו.
לזה יש עוד זמן, אינטר ומילאן ידאגו לחלק הזה. משמח אותי לראות קבוצות שהן לא אינטר-יובה-מילאן מוציאות סכומים גדולים, זה מראה על שאיפות ועל רצון ללכת רחוק. זה מראה גם על התאוששות מסוימות, כשיש לכמה מהקבוצות האלה בכלל יכולות להשקיע הרבה כסף.
אני דווקא הייתי רוצה לראות את קבוצות הבטן מביאות שחקנים איכותיים מחוץ לאיטליה, שהן מעבירות שחקנים אחת בין השנייה הן לא עושות הבדל משמעותי עבור הליגה ולכן אני אשמח מאוד לראות חיזוק מבחוץ. אגב שכחתי לציין, שבוע שעבר קראתי ב"גאזטה דלה ספורט" שבסיינה אישרו לא מזמן תוכניות לגבי בניית אצטדיון חדש. הבעיות הן שעדיין לא ידוע מתי הבנייה תחל.
זה יהיה טוב לתדמית מבחוץ (מה שימשוך יותר רייטינג, מה שיכניס כסף מזכויות שידור - המשוואה ידועה), אבל מקצועית זה לא ממש הכרחי. השחקנים המקומיים והזרים המעטים שכבר נמצאים פה, פשוט לא נופלים כרגע משחקנים זרים אחרים שמשחקים בחו"ל. סתם דוגמה: אם ריסה היה נקנה ע"י אודינזה, זה היה נראה יותר אטרקטיבי - אבל דוסנה לא נופל ממנו ולראיה ההתעניינות בו מצד ליברפול כמחליף לאותו ריסה.
אתה כל כך צודק.. איפה הימים שחקנים מהטופ ש הכדורגל העולמי היו נוחתים באיטליה ?! היום גם השחקנים המבקומיים נוטשים את הסריאה א',לטובות כמובות כמו וולפסבורג ומנצ'סטר סיטי (בלי לזלזל...)
:aa1: זה רשמי: ג'יאנלוקה זמברוטה שחקן מילאן. הוא עלה לרוסונרי 8.5 מיליון אירו (גליאני הצליח להוריד את הסכום מ-12 שדרשה ברצלונה) והוא צפוי להשתכר ב-4 מיליון אירו לעונה.
למרות שככה מילאן מתחזקת, אני שמח. זמברוטה הוא אחד המגינים הכי טובים בעולם, והקאלצ'יו זקוק לשחקנים כמוהו, אז ברוכים השבים!
זמברוטה היה נראה גמור בבארסה , מקווה בשבילו ובשביל מילאן שהוא יחזור להיות המגן הטוב בעולם , למרות גילו המתקדם ..
לא יאומן, אינטר מתכוונת להאריך לזלטאן את החוזה ולהגדיל לו את השכר לכמעט 12 מיליון דולר לעונה! אני אמשיך לנסות ולבדוק סכום יותר מציאותי אבל אם זה נכון לפי הכותרות בעיתונים האיטלקים בבוקר בנוסף לכך שמוראטי עומד לבזבז בגדול הקיץ אז אני מקווה מאוד בשבילו ובשביל אוהדי אינטר שהארנק לא יתרוקן יום אחד..
והיום קראתי שאינטר על סף סיום תכנון פרוייקט האיצטדיון החדש, שיכיל 65 אלף מקומות, הפרוייקט יעלה כ-400 מליון יורו, והוא עשוי להסתיים ב2012.