בלי סורס שנה הבאה יהיה קשה מאוד להישאר בין ה4 הראשונות אחרי שפיורנטינה,אינטר,ויובה ואולי גם מילאן הולכות להיתחזק בצורה ממשית! בסוף נימצא את עצמנו שנה הבאה בגביע אופ"א כמו מילאן השנה! תקציב של 25 מיליון למי שכבר שלוש שנים רצופות סגנית האלופה זה בושה!
:aa1: וולפסבורג רכשה את ברצאלי. וולפסבורג תשלם לפאלרמו 11 מיליון אירו ו3 מילין אירו לעונה לבלם נבחרת איטליה. :aa1: לפי הדיווחים טוטנהאם מציע לפיורנטינה 8 מיליון אירו עבור פאבלו אוסוולדו. כמה כשרונות אנחנו צריכים לגדל לא רק כדי להחזיק בליגת הטובה בעולם, אלא גם כדי לתחזק את כל הליגות שלא מצליחות לגדל כשורנות משל עצמם.
:aa1: אמאורי השלים בדיקות רפואיות ביובנטוס אך טרם חתם מכיוון שלאנצאפמה שאמור לעבור לפאלרמו כחלק מהעסקה, נמצא כרגע עם הנבחרת האולימפית ולא זמין לחתום על המסמכים הנדרשים. אפשר להגיד שאמאורי כבר סגור ביובה, וזה עניין של כמה ימים בלבד עד שאפשר יהיה להודיע על זה באופן רשמי.
אם ברזאלי יעבור לוולפסבורג, הוא יצטייר בעיני כמטומטם שהולך אחרי הכסף, אין לי תיאור אחר. במקום להמשיך לשדרג את מעמדו באיטליה ע"י מעבר לקבוצת צמרת בדמותה של פיורנטינה(מבחינה מקצועית עדיף לו אפילו להישאר בפאלרמו), הוא מעדיף לעבור לאיזו קבוצה קיקיונת בגרמניה(וממש לא מעניין אותי שהם סיימו העונה במקום השישי או משהו כזה, זאת בסה"כ וולפסבורג), מעבר שלדעתי ישכיח אותו ממפת הכדורגל העולמי מהר מאוד. זה גם מה שאני חושב שהולך להיות עם זקארדו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx תהרגו אותי, אבל גם כאוהד של הבונדסליגה אני לא מסוגל להבין את הטימטום הזה.
איך שנגמר היורו לשים עליו איקס אחד גדול. להקפיץ את גמבריני להרכב של הנבחרת ולשכוח מהקיום של הליצן הזה. עכשיו אני מבין למה שנאו אותו כל כך ברנצו ברברה. טיפוס עלוב שמרוכז אך ורק בעצמו. צ'או... לא נתגעגע.
ד"א גם זקארדו במשוואה. בכלל תופעה שאני מאד שונא, מזכיר לי בזמנו את הגעתו של כישרון העל אנדראס ד'אלסנדרו, כמו שהגיע ברעש כך נעלם בשקט מבלי שאף אחד שם לב. כל הוויזיון שלי על הכדורגל המודרני מקבל מיום ליום רק חיזוק, תיאוריית ה EBAY שלי, מי ששם הכי הרבה כסף קונה מוצר, בלי רגש, בלי תחושות שייכות או נאמנות.
מה שבאמת עצוב הוא ששחקנים לא רואים מעבר לעניין הכסף דבר וזה רע לכולם. אם יש משהו שמקרה כמו מקרה שבצ'נקו שהעדיף את הכסף על פני אהבת האוהדים מלמד זה שעל טעויות משלמים וכמו ששבצ'נקו הרס לעצמו את הקריירה כך גם בראצלי וזקארדו עם החלטות מקצועיות שנויות במחלוקת. אגב זקארדו תסכימו איתי מאז 2006 נמצא בירידה גדולה מאוד, לא מבין מה מיהרו לרכוש אותו, לא סתם אף קבוצה באיטליה לא ממש נלחמה עליו בניגוד לבראצלי.
אני חושב שהם פשוט התאכזבו מההתנהלות העלובה של פלארמו. לא מבין איך האוהדים הפסיכופטים שלהם לא שרפו עדיין לזאמפה את הבית כשהוא נעול בפנים.
זקארדו קפץ על ההזדמנות להכפיל את שכרו ולשחק באירופה, מה שהוא לא היה מקבל באף מועדון איטלקי בכיר מאחר ולא היתה התעניינות בו, בטח שלא להרכב הראשון. את ההחלטה שלו אפשר להבין, אבל לא את של ברצאלי שהיה יכול לשחק בליגת האלופות ולהיות חלק מהקבוצה הכי מתחזקת באיטליה.
אין לי הרבה מה להוסיף בעניין ברצאלי, אמרתם הכל. האמת שאני פשוט מתקשה לעכל את ההחלטה הזו שלו (במידה וכמובן תהיה רשמית). גם אם הוא טיפש, בוודאי יש מסביבו כמה דמויות עם טיפה הגיון ושכל ישר. הרי כסף בא והולך וזה לא שאם היה חותם בפיורנטינה היה נאלץ להגיע בטרמפים למשחקים. ומקצועית התחזית הכי אופטימית שהוא יסיים עם וולפסבורג במקום הרביעי, יגיע לאיזה שמינית גמר גביע אופ"א, יעלם בבינוניות ויתפוגג ממפת הכדורגל. אז תהיה לו עוד למבורגיני... אידיוט! במקום שיהיה חלק ממועדון שמתקדם בצעדים קדימה, חלק מקבוצה צעירה וכשרונית, שתשחק בליגת האלופות. במקום שיצבור חוויות שישארו איתו לכל החיים הוא בוחר בעוד מיליון או שניים. לא חושב שצריך להיות סלחני כלפי זקארדו. הוא בהחלט יכל לבחור להישאר בפאלרמו להרוויח את המיליון אירו שלו (אויש מסכן) ולנסות ולהשתפר. הרי פוטנציאל יש לו והזדמנות לחזור לבמה המרכזית של הכדורגל היתה פתוחה לפניו אם רק היה נותן עונה אחת טובה. זה גם לא נכון שלא הייתה התעניינות מצד קבוצות אחרות, העניין הוא שהמחיר שהודבק לו היה 8 מיליון אירו ואחרי העונה הלא טובה שלו אף אחד לא הסכים לשלם אותו. אבל אנחנו בקושי סיימנו את העונה. הוא יכל לסרב ולחכות שהמחיר ירד, אני בטוח שפיורנטינה היתה חושבת עליו אם היה עולה חצי מהמחיר. אבל הוא בחר לירוק לקריירה שלו בפנים. ויתר עליה, זרק אותה לפח בשביל קצת בלינג בלינג.
:aa1: קונטרוקאמפו: נציגי מילאן ייפגשו עם ראשי ניס כדי לחתום על מסמכים אחרונים ולסגור את עסקת לוריס בתום 24 השעות הבאות. למרות הבטחתו של נשיא ליון שלוריס יחתום במועדון שלו עד יום שלישי, זה לא קרה.
:aa1: סוכנו של צ'אבי אלונסו הגיע היום לטורינו במטרה לסגור את תנאיו האישיים של השחקן ביובנטוס. זה אומר שיש כבר הסכם עם ליברפול? אם אני לא טועה קודם צריך להיות הסכם עם המועדון ולאחר מכן לסגור את פרטי החוזה של השחקן.
ממה שאני קראתי, הכל עכשיו תלוי בשוער עצמו. לניס יש 3 הצעות לגבי לוריס (מילאן, ליון וטוטנהאם) וכולן עומדות על בערך 10 מיליון יורו. הם ביקשו ממנו לתת את ההחלטה שלו עד יום חמישי ואז הם ישקלו את הכל.