מילאן 07-08: ממשיכים להחזיר ילדים מהשאלות הביתה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by מיכל3, Jun 3, 2007.

  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אל תעשה מעצמך צחוק יותר ממה שעשית עד עכשיו, אני רואה משחקים באינטרנט כששחקן מקושר לרומא לפעמים, זה שאתה לא רואה לא אומר שאחרים לא רואים. בכלל, אני ראיתי כבר משחק של ניס לדוגמא נגד ליון העונה והוא לא בלט במיוחד, אני לא שמתי לב אליו ולאיזה הדיפה מיוחדת.
     
  2. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    טוב מר ליצן, אתה גם בטח הסקאוט של רומא. תמכור את הסיפורים שלך למישהו אחר.

    ואם כבר ראית את המשחק בין ליון-ניס, תדע לך שלא שופטים יכולת של שוער על סמך "הדיפה מיוחדת" או עד כמה הוא היה "בולט" ובטח שלא על סמך משחק אחד.
     
    Last edited: May 27, 2008
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אה עכשיו אני ליצן?

    למה, כי ראיתי משחק של רומא עם שחקנים שמקושרים אליהם?


    וד"א, זה שלא שופטים שוער על פי הדיפה מיוחדת לא אומר שהיא לא מוסיפה, ובכלל התכוונתי לזה שלא שמתי לב אליו במשחק.
     
  4. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    לא, אתה ליצן בגלל העובדה שאתה חושב שמישהו יאמין לאיזה סיפור מצוץ מאצבע.

    יש עוד אפשרות שאתה באמת עד כדי כך מוזר וחושב שהוא איזה סקאוט, אבל אני לא מאמין שמישהו באמת עד כדי כך משועמם לעקוב (כלומר לראות כמה משחקים) אחרי שחקן (לא מפורסם) שמקושר לקבוצה אותה אתה אוהד.
     
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    זה לא תמיד חייב להיות על שחקנים לא מפורסמים, שחקנים כמו הוגו ליוריס לדוגמא הוא שחקן מפורסם יחסית.

    אתה לא רוצה, אתה לא חייב להאמין, אני אפילו לא מבין מה יש לא להאמין.






    ליצן.
     
    Last edited: May 27, 2008
  6. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    קראת לי ליצן עכשיו אתה צריך להיות ממש גאה בעצמך?

    אין פה עניין מאמין/לא מאמין זה פשוט מופרך.

    ועדיין לא קיבלנו את התשובה של נסטה כמה משחקים של ניס הוא ראה? ואם על פי אותה כמות אפשר לשפוט את השחקן?
     
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    משחקים לא ראיתי, ראיתי בהזדמנויות אחרות.

    אתה המצאת את המדד שעל פיו שופטים שחקנים? הוגו לוריס שוער מאוד מבטיח וכן, הוא פיספוס גדול עבור מילאן שנותרת עם שורה של שוערים שאו שתהילתם בעברם או כאלה שעדיין לא מובן מה עושים בקבוצה כמו מילאן. לוריס הוא הבטחה שראוי היה לתת לה צ'אנס ולא ברור מה גליאני מנסה לעשות כאן.

    אין ציפיות אין אכזבות? איזה מן אוהד אתה? אתה לא מקווה לכלום? אתה מצפה מכל אוהד שיישב בצד וישמח בהתנהלות של ההנהלה? זכות כל אחד לבקר.
     
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    שאתה קורא לי ליצן אתה גאה בעצמך?
    נו תעשה טובה, כל הודעה שלך אתה עושה מעצמך יותר צחוק.


    סבבה, זה מופרך, אז אני ליצן?

     
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    מה זה משנה עכשיו מי זה לוריס ומי ראה אותה וכמה? מצידי שיהיה שחקן נבחרת הנערים של ניו-זילנד. יש שחקן שהיה רגל וחצי אצלנו בקבוצה ופיספסנו אותו.
    איזו מין שיטה זאת "אין ציפיות-אין אכזבות"? מבחינתי כל עניין האהדה סובב את אותו רגש ציפייה. הציפייה לראות את הקבוצה מנצחת, הציפייה לראות את הקבוצה מצליחה, הציפייה לראות את הקבוצה מתפתחת ומחתימה שחקנים חדשים כשצריך - אם לא רגש הציפייה אפשר לעזוב את הכדורגל וללכת לשחק סטנגה עם הקיר בכניסה של הבניין.
     
  10. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    תודה רבה שסכמת את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    צפיתי בוויכוח הזה מהצד, ורציתי להתערב-אבל העדפתי שלא.
    איך אפשר באמת לאהוד ולא לצפות? זה כל העניין באהדה. ובעניין השוער-פספוס ראשון (גדול) העונה, בואו נראה לעוד כמה פספוסים נזכה בקיץ הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  11. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    אתה קבעת "עובדה" מבלי לבסס אותה על כושר השיפוט שלך, אלא על סמך תחושותך בלבד.
    עכשיו אני שואל : האם זה הגיוני לקבוע בדעה כל כך נחרצת שישנו כאן פיספוס? אני יחסוך ממך את התשובה.
    א. לא, כי אנחנו עדיין לא יודעים באמת איך השוער הספציפי הזה יתפקד בשערה של מילאן. למה?
    כי אנחנו לא יכולים לבחור צד מבלי שראינו איך השוער תופקד במשך משחקים שלמים (דגש על משחקים שלמים) בשערה של ניס.
    ב. אף אחד לא הבטיח שלוריס/מילאן באמת מועניינים בזיווג הזה, והשמועות היו בגדר שמועות בלבד, לכן עצם הציפייה היא אבסורד, כרגע אין כאן כשלון או פיספוס עד שיוכח אחרת.
    אני בהחלט לא חושב שהמצאתי משהו בכדורגל, אבל אני אכן סבור שיש ביכולתי את הידע לשפוט כל שחקן על סמך דעתי.
    אני לא יודע איזה אוהד אני, אולי אתה יכול לחדד לי משהו?
    אין לי ציפיות מגליאני, הבנאדם הזה הוכיח עד היום שאין לו שום מושג מושג בניהול רכש, הבנאדם הזה בשנתיים האחרונות מחריב את הקבוצה, עד היום מבחינתי הוא פיספס בשנתיים האחרונות לא מעט שמות שיכלו בוודאות להוות כיום חלק מהסגל השחקנים של מילאן.
    אין לי ציפיות מהעיתונות של היום, אני פשוט קורא מפנים וזורק, אז לפני שנתיים חיכיתי בציפייה לשם גדול, קיבלתי חתיכת זרג ענק בדמותו של אוליברה. חשבתי לעצמי יאללה ניתן להם עוד צ'אנס שם למעלה ובקיץ האחרון שוב נשארתי עם השמות אך ורק על גבי העיתון ללא שום מציאות להאחז בה. אז השנה אחרי הכישלון הטוטאלי בכל המערכות (צ'מפיונס - שדווקא שם הכל עבד מצויין עד לעונה הנוכחית גם בשעת משבר, בנוסף לכישלון בליגה - אי העפלה לליגת האלופות) . נוצרה בי תקווה שמישהו שם למעלה מבין שיש משהו רקוב והמערכת חייבת להתחיל בבנייה מחדש מבלי להסתפק אך ורק בכמה שינויים קוסמטיים. יש לי איפשהו ציפייה שמשהו השנה הולך לזוז, אבל שוב שינוי גדול לדעתי לא נראה (לדעתי גם אסור לעשות שינויים יותר מידי דרסטיים) ההחתמות בקיץ נראות צפויות מהרגיל זאברוטה אולי רונאלדיניו, חלוץ (נקווה שלא איזה פלופ, אלא מישהו עם רזומה בזירה האירופאית) וכו'... לא משהו שלא התרגלנו עליו בעבר.

    בשורה התחתונה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, לכן הציפיות שלי מתאימות בדיוק לחזון של הבעלים של הקבוצה ומי שמנהל אותה.

    לסיכום אני שוב חוזר לקטע של העיתונות, אי אפשר באמת להסתמך ולבנות את הקבוצה על סמך שמועות בלבד, לכן מה שנשאר הוא לחכות למשהו רשמי כדי לגבש דעה ולבדוק לאן הרוח נושבת. אבל אם שוב נעבור קיץ עקר דל אירועים אל תשכחו איפה קראתם את זה לראשונה.
    לא, אני ממש לא גאה לקרוא לך ליצן, אני אפילו קצת נבוך בשבילך, אבל בהחלט הוכחת שאתה ראוי לתואר הזה במיוחד אחרי התשובה של "נסטה".
     
    Last edited: May 27, 2008
  12. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    א. את זה אתה יכול להגיד על כל שוער וכל שחקן באשר הוא. אף פעם אין אפשרות לדעת איך שחקן יתפקד אחרי מעבר לקבוצה חדשה. אני ראיתי את הוגו לוריס מספיק פעמים בשנתיים האחרונות (משחקים מלאים ותקצירים) ואם תיכנס לדיון הצרפתי תראה שאמרתי עוד בשנה שעברה (הפחות טובה שלו מבין השתיים) שהוא בדרך להיות אחד השוערים הטובים בעולם ולבטח מס' 1 של צרפת. הפיספוס של מילאן כאן הוא בעצם החמצת הפוטנציאל.

    ב. לא יודע עד כמה לוריס היה מעוניין, אבל מילאן מאוד רצתה והנשיא של ליון בא וגנב להם אותו מתחת לאף (למרות שזה עדיין לא סגור ב-100%). הוא בעצמו דיבר על זה בתקשורת הצרפתית ואמר שהעיסקה של ניס ומילאן הייתה כבר בשלבים מאוד מתקדמים. אני אמרתי כאן לפני כמה ימים שברגע שליון נכנסת לתמונה, אין למילאן סיכוי.
     
    Last edited: May 27, 2008
  13. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    עצם העובדה שהשאלה לא הופנתה אליך גורמת לך להיות פסול עדות.
    יכול להיות שמילאן פיספסה כאן שוער מצויין לא שולל את האפשרות, אבל על פי ההסתברות הסיכוי כאן הוא 50-50 . ובלי קשר ליכולת של לוריס, איך לעזאזל מישהו יכול להתאכזב משמועה שלא קרתה מבלי לראות את השחקן ולו פעם אחת במשחק שלם !?
    שוב שמועות הן בגדר שמועות בלבד, איך אתה יכול להיות בטוח שראשי מילאן באמת מעוניינים בשוער במחיר הספציפי הזה? אני חושב שאם שני הצדדים היו באמת מעוניינים העסקה הזאת כבר היתה נסגרת מזמן, מה שלא קרה.
     
    Last edited: May 27, 2008
  14. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    איך שמועות אם בא הנשיא של ליון ואומר לך בכמה ראיונות שונים שהמגעים בין ניס למילאן הופסקו בשלב מתקדם והוא לא ממש יודע למה?

    מילאן הייתה יותר ממעוניינת בעסקה הזאת. רק שלצערה, לליון יש קשרים טובים מאוד עם ניס וזה כנראה יותר חזק גם מהרצון של מילאן והרצון של השחקן עצמו (למרות שהוא אף פעם לא הביע דעה נחרצת לגבי המקום בו ירצה לשחק).

    זה פיספוס של מילאן, טעות ניהולית של גליאני - איך שלא תרצה לקרוא לזה. השאלה איך דבר כזה ישליך על שאר הניסיונות של הקבוצה בקיץ הזה ואם הסוכנים שעובדים מול ההנהלה ימצאו את הדרך לנצל את ההתנהלות הזו לטובתם.
     
    Last edited: May 27, 2008
  15. אחד_מנתניה Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    0
    שמועות, כי אף אחד לא באמת יודע מה הולך מאחורי הקלעים, לכן אי אפשר לקבוע כאן שום עובדות. העובדה היחידה שאפשר להעסיק, היא שהעסקה נפלה מסיבה כזאת או אחרת. פיספוס או לא נראה בעתיד.

    עריכה : מה שבסופו של דבר הכריע, הצ'ק של הקבוצה או רצונו של השחקן, משהו השתבש בדרך.

    על אף העובדה שמילאן היתה מאוד מעוניינת כנראה זה לא היה בכל מחיר.
     
    Last edited: May 27, 2008