מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

  1. roeiuzan Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    2,108
    Likes Received:
    0
    אני לא מאמין בזה שרוסו וחרזי יחנכו כביכול את הדור הצעיר של מכבי חיפה, הם לא עשו זאת העונה עם רפאלוב ולא עם אחרים וכאלה שהיו פה ועזבו. לעונה הבאה פשוט צריך לבנות את הכל מחדש ולפתוח דף נקי עם כולם ורק ככה לנסות ולשקם, גם מקצועית וגם חברתית. וזה מה שמנסים לעשות, לבנות הכל מחדש עם הסתמכות על הדור החדש.
     
  2. idos87 Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    איך הם יחנכו את רפאלוב אם הוא לא מקבל דקות משחק? רוני לוי בעצם הרס את הבנייה של דור העתיד בקבוצה. בוא נקווה שבשנה הבאה הצעירים ישלטו בחיפה. אלישע לוי, אני מקווה, ייתן הזדמנויות לצעירים שחוזרים מההשאלות ויבנה קבוצת עתיד במכבי חיפה.
    ד"א מה עם בוזגלו הוא חוזר לחיפה או לא?
     
  3. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    לא מקבל דקות משחק? Nice one.

    הרס את דור העתיד? בירם ודקל, שניהם פרי היצר של רוני לוי. יכול להיות שאת חלקם, נראה אם רפאלוב וכד' יספקו את הסחורה תחת מאמנים אחרים.
     
    Last edited: Apr 24, 2008
  4. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    דקל קינן הוא פרי היוצר של עצמו. רוני לוי שלח אותו בכלל לסכנין ולנתניה.
     
  5. idos87 Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    זה מה שאמרו על בוזגלו ותראה איך היכולת שלו כיום.
     
  6. roeiuzan Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    2,108
    Likes Received:
    0
    הוא אכן לא בדיוק פרי היוצר של רוני לוי, אבל בזמנו ההחלטה של רוני להשאיל אותו לקבוצה אחרת היתה טובה, מכיוון שהיו לנו בלמים טובים(בנאדו וגונזאלבש, בנאדו ואולארה). ישיבה על הספסל היתה פוגעת בו.
     
    Last edited: Apr 24, 2008
  7. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    כדי שיתבשל. מן הסתם באותה תקופה לא היה לו מקום בהרכב של חיפה. בערך כמו המצב של פיקה ביונייטד היום.
     
  8. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    נכון, אבל אי-אפשר להגיד שרוני לוי בנה את דקל קינן בגלל שהוא שיחרר אותו לקבל דקות משחק בקבוצות אחרות. בסכנין ובנתניה, תחת מאמנים אחרים, דקל עשה את ההתקדמות שלו ורק אז חזר למכבי חיפה כשחקן בשל יותר.
    דרך אגב, על ווסקלי גונזלבס אי-אפשר להגיד שהוא היה בלם טוב - הוא היה צעיר וחסר ניסיון והרבה לעשות טעויות שטויות. קינן היה טוב ממנו.
     
  9. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    זה שלוי דאג לעתיד של השחקן, והעביר אותו לקבוצה כדי שהוא יצבור דקות זה גם נחשב כטיפוח, אם קינן היה נשאר בחיפה אי אפשר לדעת אם הוא היה היום אחד הבלמים הטובים בארץ, בכל מקרה לוי עשה צעד נכון עמו.
    בקשר לרפאלוב , אני לא חושב שללוי היה איזה משהו נגדו , פשוט אני חושב שהדם של רפאלוב עלה לו לראש מאז שהוא הופיע בכמה עיתונים ומאז הוא התחיל לזלזל בכול האימונים והמשחקים ,ולכן הוא מצא את עצמו בחוץ לאורך המון משחקים העונה.
    אם מאמן חדש ישנה אותו ? יכול להיות, במיוחד לאחר שהוא רואה שהוא לא משותף בהרבה משחקים,אולי הדבר הזה יגרום לו לשנות את היכולת ואת הרצינות שלו .
     
  10. {forza-haifa} Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    אין שחקן אחד שאפשר להצביע עליו והלהגיד שרוני לוי בנה אותו (אולי כיאל) כי אחד מהחסרונות של רוני לוי זה יחסי אנוש עם שחקנים ובנייה של שחקנים צעירים .ואלישע לוי כן הצליח עם צעירים ורק בגלל זה מביאים אותו ומעדיפים אותו על פני רוני .
     
  11. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    די להידבק לסטיגמות שמוכרים בעיתונים. דקל קינן עשה לעצמו שם של שחקן מבטיח בנוער, ומי שאימן אותו בנוער היה רוני לוי. אותו דבר לגבי שאר ה"מבוזבזים" כביכול. אם הם לא היו מקבלים צ'אנס אצל רוני בנוער, אף אחד לא היה שומע עליהם בכלל. יש מספיק כאלה שפרשו בגיל 18 והיום כבר לא קשורים לענף כי אז, בגיל הנוער כשאין הכרח להישגים אלא צריך לגדל שחקנים, הם לא קיבלו צ'אנס.

    בכל העולם משאילים שחקנים צעירים כדי שיצברו ניסיון ואז מחזירים אותם לבמה המרכזית. כאן בארץ מתקשים לקבל את זה כי כנראה מה שהיה מספיק טוב עבור שחקנים כמו דיוויד בקהאם וג'ון טרי לא יכול להיות טוב לתומר חמד או דקל קינן. תסתכלו על התמונה הגדולה.

    מאמן שאימן נוער ונערים לא יודע לבנות כשרונות, נו טוב. תקרא מה שרשמתי פיסקה מעל ותעשה טובה לעצמך, כנס פחות ל-ONE - אתה מדקלם את דברי בן דור וברקוביץ' שנותנים למניעים אישיים להתערב להם בעבודה.
     
  12. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    את הפיסקה הראשונה שלך לא הבנתי.

    עם הפיסקה השנייה אני מסכים. סה"כ אמרתי שלומר שרוני לוי בנה את דקל קינן, לא יהיה הוגן כלפי המאמנים שלו בסכנין ובנתניה וכלפי דקל עצמו.
     
  13. {forza-haifa} Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    אם הוא כבר רוני לוי בנה מישהו אז זה בירם כיאל וגם זה בספק ..
     
  14. idos87 Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    עוד סיבה למה רוני לוי לא מאמן הצעירה.
     
  15. {forza-haifa} Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    רוני לוי יכול להיות מאמן האולימפית משום שהוא יכול לאמן צעירים (אני יודע שזה נשמע כאילו אני סוטר את עצמי ) .. בחיפה הוא פשוט העדיף להשקיע בבוגרים יותר מאשר בציעירים והצליח פחות או יותר . בנבחרת הצעירה לא תיהיה לו ברירה אלה להשקיע בצעירים.