וזה עוד החלק הקטן. רק תחשבו עם כמה עצבים, היסטוריה, רגשי נקמה, שנאה ומה לא שהם באים אלינו.. מאז ומתמיד בית"ר והפועל יריבות. אינספור פרשיות כשבראשה עונת השרוכים (ימח שמו של טייב). שני גמרים שאנחנו לוקחים להם ברציפות בפנדלים, כשלהזכירכם אחד מהם הוא גם כן היה עצירה של בית"ר בדרך לדאבל.. בקיצור - הכל אמור להתפוצץ ברמת גן.. *בשביל מה זה טוב הגמר הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אין צורך להזכיר לנו דברים לא נכונים. הפועל ניצחה אותנו בגמר ב2 עונות שאחרי האליפות הרביעית. הכי קרובים היינו לדאבל היה ב96-97 כשדני קורן בהחלטות שיפוט מזעזעות עזר למכבי להעיף אותנו בחצי.
אי אפשר לדעת מה יהיה עד לרגע המשחק .. אבל לי יש הרגשה ששני הקבוצות ינסו יותר לא לספוג מאשר להבקיע במיוחד שבית"ר עצמה ראתה שהיא מאוד פגיעה נגד הפועל .. לפי דעתי עד המחצית השנייה לא יהיה מה לראות .
אולטראס הפועל הוציא הודעה בה הוא קורא לכולם להפסיק לקנות כרטיסים, או לקנות כרטיסים ליציע 3-4 של בית"ר ולמלא אותם (מה שחלק כבר עושים). הסיבה היא כמובן החלוקה הלא הוגנת של השערים. "...אנחנו לא בית"ר שמשון והם לא מנצ'סטר יונייטד. אנו דורשים לקבל חלוקה הוגנת יותר של השערים. ולכן אנו יוצאים בקריאה של לא לקנות כרטיסים לגמר הגביע עד אשר יהיה שויון בחלוקת השערים! לא יתכן מצב שלא נקבל בצד השני את אחד משני השערים המרכזיים(11-12 8-10) אסור להשלים עם המצב ואסור לנו להסכים על כך ש17-18 הוא שער כי הוא לא, ו13-16 הוא כמו 5-7 לכן עלינו לעמוד על הזכויות שלנו ולקבל את אחד משני השערים המרכזיים(8-10 11-12)..."
כן.. רק האשכנזים של הפועל ישבו בשערים של ביתר? תגידו השתגעתם? אני מקווה שאוהדי הפועל רוצים לחזור הביתה בריאים ושלמים.
בואו, בכיף. נארח אתכם יפה, נביא לכם בקלאוות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עכשיו ברצינות, הרי בית"ר יביאו הרבה יותר אוהדים מהפועל. אני לא מבין על מה ההתבכיינות. אני לא יודע בדיוק איזה יציעים הפועל קיבלו, אבל לא לקנות כרטיסים... זה לא מה שיעזור לכם.
נו באמת, הרי זה ברור כשמש שאם אוהדי הפועל יבחרו לפעול בצורה הזו הם יחטפו מכות, הם מפחדים מהצל של עצמם. (ולכל המתלהמים-אני לא מתכוון שאני אבוא ואתן להם מכות חס וחלילה, אבל זה ברור שיש אוהדים של בית"ר שיקנו בכוונה כרטיסים ליציע 3 כדי להביא לאוהדי הפועל מכות).
זה ברור שאוהדי בית"ר יכולים למלא לבד את איצטדיון ר"ג אבל זה לא הקטע. הקטע הוא שאין שיוויוניות במספר הכרטיסים ובאיכות המקומות. אוהדי הפועל הביאו מעל 20 אלף לגמר גם נגד בני יהודה וגם נגד אשקלון, אז ברור שגם נגד בית"ר הם יכולים, ולכן צריך להיות מספר שווה של כרטיסים לבית"ר ולהפועל. אבל עיקר המחאה זה על המיקום של האוהדים, שזה ממש לא פייר מה שנקבע.
מקווה שהם לא רציניים, המפגש של אולטראס המאאאגניבים של הפועל עם הקהל של בית"ר עשוי להיגמר באסון. רוב ארגון האולטראס הזה מורכב מילדים בגובה מטר וחצי, פוני בשיער ופנים מחוצ'קנות (מהסוג שחייב להקליט אינוייאשה לפני שהוא יוצא למשחקים). אני לא חושב שאוהדי בית"ר ישמחו לראות את אותם אדומים ביציע, בלשון המעטה.
מצחיק אתה. בקשר לגמר.. זה לא משנה מי משחק. רמת גן מספיק גדול כדי שיעשו חצי חצי, בייחוד כשמדובר בהפועל. לא יתכן שבית"ר תקבל 3/4 מהמזרחי ואנחנו נשב קר בפינה כמו מסכנים. הם רוצים את המזרחי? בבקשה, שיתנו את המערבי להפועל. הרעיון בלקחת את 3 הוא לא "להפריע" לבית"ר, אלא ליצור רצף של הפועל במערבי.
הרי אתם יודעים שאתם יכולים לדבר כמה שאתם רוצים באינרנט ובפורומים ולהגיד שאת מחרימים את המשחק ושאתם תקנו כרטיסים ליציעים של בית"ר ירושלים אבל אתם יודעים טוב מאוד שמי שיקנה כרטיס ליציע של בית"ר ויראו שהוא אוהד הפועל יועבר ישר לשער 18 ואז הוא יאכל הרבה חצץ עם אחד המקומות הכי גרועים באיכסטדיון, אז במקום לעשות פוזה ולאיים עלינו שאתם תחרימו את משחק הגמר תשבו בשקט. אחריי הכל אם באמת תרחימו את המשחק, זה לא ממש בעיה בשבילנו לפוצץ את רמת גן ב40 אלף בית"רים, זה בטוח יראה יותר טוב מכתם אדום בים צהוב.
העניין הוא לא כמה אוהדים יכולים הפועל להביא . פשוט צריך שיהיה חלוקה הוגנת אפילו אם אוהדי הפועל לא יביאו 20 אלף (מה שנראה לי לא הגיוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ) . העניין הוא לא לעשות אפליות .
איזה אפליות עושים? כרגע זה 15 לבית"ר ו-15 להפועל, הם פשוט אוהבים לבכות גם כשאין להם על מה. מי שתגמור את הכרטיסים ראשונה תשב גם ב 11-12 וככה צריך להיות.
בקטע הזה, אני לגמרי מצדד באוהדי הפועל תל אביב. זה לא משנה אם לבית"ר ירושלים יש אוהדים רבים יותר. אם לשתי הקבוצות יש פוטנציאל למלא חצי אצטדיון (וזה מוכח), אז החלוקה צריכה להיות שווה.