מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

  1. TyphooNN Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    קנדה לא יגיע יביאו מגן ימני זר... וגם כנראה שיהיה בלם זר מנוסה כי לו סומכים על שי מימון וגם ינסו להביא את צרפתי שלדעתי זה יהיה טוב והוא יכול להיות שחקן טוב מאוד לחיזוק הספסל וייחד איתו לנסות להביא גם את טוטו תמוז שלדעתי חלוץ מצויין ואפשר לשחק גם עם בלו כחלוץ לייד טוטו כי לדעתי פנטיני לא מתאים וצריך להשאיל את מור דהן לקבוצת תחתית כדי שייקבל דקות וגם לנסות להחזיר את בוזגלו בכל מחיר שהוא יירצה לחוזה כמובן שלא יותר מחצי מיליון דולר בעונה... וכמובן לא לשכוח להביא את קולמה.
    לדעתי צריך להיות הרכב כזה
    דוידוביץ (מגן ימני זר) קינן (בלם זר) מסיללה כיאל קולמה בוזגלו רפאלוב טוטו תמוז וירו בלו
    ספסל:יולזרי מימון דנין אפק צרפתי בוקולי קטן/בן בסט
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  2. C.F.C Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    להיכנע לדרישות של האבא המטורף שלו!?!?!?!? השתגעת?! אני מעדיף לרדת ליגה ולא להיכנע לסחיטה הלא חוקית הזו.
     
  3. idos87 Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    לפי איך שזה נראה בוזגלו לא יגיע לחיפה בגלל הקצר בין יעקב בוזגלו לשחר. יש שמועות על כך שבוזגלו כנראה יעבור למכבי אבל איך הוכחה מוצקת לכך. בכל מקרה בוזגלו הוא שחקן מצויי שיתרום לכל קבוצה בה הוא יהיה, זה שאבא שלו מגונן עליו קצת יותר מדי זוהי באמת בעיה. פשוט הבוס של בוזגלו צריך לדעת איך להתמודד עם אביו של מאור ולהיות איתו באותו הראש.ן
     
  4. שגיא Guest

    אני פונה ללב שלך - אני השתמש בסימני פיסוק. ההודעה שלי פשוט בלתי קריאה!

    ובנוגע לתוכן (שלקח לי כמה דקות לחלק את הבלוק שלך למשפטים) - צרפתי שחקן פשוט מיותר. כל הליגה מתלהבת ממנו, ואפילו מדברייך אמרת שהוא מתאים לספסל. אז בשביל מה להביא אותו? יש מספיק שחקנים אחרים שיכולים לעלות מהספסל.

    ככל שהעונה הזו מתקדמת, אני גם בדעה שצריך להחזיר את יירו בלו. השחקן מוכיח את עצמו בקריית שמונה, אחרי פתיחה די חלשה. הוא תפס לו כבר מקום בהרכב וגם כובש שערים. אנחנו תמיד מוציאים הרבה כסף על שחקנים שצריך לתת להם פה חצי שנה כדי להתאקלם. בלו חלוץ צעיר שרק הולך ומשתפר. אם ימשיך ביכולת הזו עד סוף העונה, בהחלט יהיה מקום לבנות עליו בחוד.
     
  5. TyphooNN Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    חחח... מצטער אבל פשוט אין לי כוח לשים סימני פיסוק בקשר לגיא צרפתי הוא שחקן הרבה יותר טוב מהאחרים שמתאימים לספסל!
     
  6. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    רק בעיה אחת
    הוא לא ירצה לבוא להיות מחליף.
     
  7. TyphooNN Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    בסדר,הוא יהיה ברוטצייה זה לא כזה נורא.
     
  8. idos87 Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    צרפתי הוא פשוט שחקן גדול של קבוצה קטנה, ומכיוון שכך כל הרעש התקשורתי על לאן גיא צרפתי יגיע בעונה הבאה. צרפתי את השיא שלו עבר מזמן אם הוא יגיע לקבוצה הוא יוכל לתרום מהנסיון שלו אך לגביי רמת המשחק שלו, יש הרבה שחקנים שעולים עליו בתפקיד שלו.
    גיא צרפתי גם לא יגיע לספסל כמו שנרשם למעלה, הוא ירצה להיות שחקן הרכב ולא להיות ברוטציה עם מישהו. אם צרפתי לא ימחל על כבודו הוא ימצא את עצמו שוב בליגת המשנה. אך עם זאת, גיא צרפתי יוכל למצוא קבוצה בליגת העל שם הוא יוכל להשתלב ברוטציה ולשחק. אם זה יקרה במכבי חיפה, איו לדעת. ואלישע לוי צריך להביע את דעתו בעניין.
     
  9. shabaaz Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    מכבי חיפה תהיה חממה לשחקנים בינוניים ולא קבוצה שרצה לאליפות אם היא תביא שחקנים כמו צרפתי וישראלביץ' שספק אם אפילו עומק הם יעניקו לה.
    השחקנים שאנחנו זקוקים להם הם שחקנים רעבים עם פוטנציאל ושחקנים ישראלים דרג א'.
    כרגע בשוק השמות הריאלים(ואני מדגיש:הריאלים) שצריכים לעמוד בפנקס של לוי הם:עזרן שלפני עונה היה שם לגיטימי,אוחיון,מקרייב ורביבו(שסביר להניח יירדו ליגה),ורמוט.
    ות'אמת אני לא רואה שום נחיצות בלהחתים יותר מקשר אחד ישראלי.מלבד זאת צריך עומק של שני קשרים זרים.רוב הסגל די בנוי ומבוסס.
     
  10. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    במה שונה דוד רביבו מגיא צרפתי וישראלביץ'?
     
  11. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    רביבו אחד הכשלונות הגדולים ביותר של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות. שחקן עם המון כישרון אבל עדיף להתעסק בדברים מחוץ לכדורגל. רביבו לא שחקן שיכול לשדרג אותנו.

    ישראלביץ' לפי דעתי יכול להיות חיזוק מצויין מהספסל.

    בסה"כ ההרכב שנה הבאה צריך להיות בערך ככה:
    דוידוביץ'
    מסיללה קינן מימון/ מגן ימני(זר)
    בוזגלו כיאל קולמה ווינגר זר
    בן בסט ובלו

    צריך לבדוק את האפשרות של להחזיר את קולאוטי.
    זרים: מסיללה, מגן ימני, קולמה, ווינגר, בלו.
     
  12. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    סוף סוף מישהו הגיוני. למכבי חיפה אין בשנתיים האחרונות שחקן כנף נורמלי. בוקולי כבר מזמן לא יכול לשחק שם, לקטן אין מקום בהרכב אם הוא לא יצליח לחזור ליכולת שהציג בעבר בכנף שמאל ורפאלוב? טוב, מי שראה את הראיון עם רוני לוי כבר יודע על מה מדובר. אם הוא לא יקח את עצמו בידיים בקיץ וישתנה עם מאמן חדש שנחשב כאחד שמצליח עם צעירים והתירוץ של רוני לוי יעלם מהשטח, אין מה לדבר עליו יותר.


    דרך אגב, אני לא בטוח שישחררו את פאנטיני כל כך מהר. אמנם זה לא תירוץ מספק, אבל הוא הגיע בתקופה לקבוצה בעיתוי הגרוע ביותר שיכל להיות. לי לפחות אין ספק שיש לו יכולות טובות, אם כי אין לו את ראיית המשחק של רוברטו.
     
    Last edited: Apr 18, 2008
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    עדיין הייתי מעדיף את בלו או יבוריאן אצלנו למשל.
     
  14. mdx Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    יבוריאן לא יגיע , הוא כנראה יהיה של מכבי ת"א .

    צריכים להחזיר את בוזגלו ואת בלו .
    עם בוזגלו אני מאמין שאפשר להגיע להסכם כספי שלא יהיה מוגזם אבל יספק את אביו .

    אבל לפני כל הדברים האלה חייבים להעיף את קטן , זה משגע כמה גרועה היכולת שלו לעומת מה שהוא מקבל, הוא כבר לא יחזור ליכולת שהייתה לו לפני שהוא עזב .
     
  15. shabaaz Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    את יבוריאן הייתי מביא רק במקרה והוא היה מאוזרח.ולשם נראה לי חותרים הגרמנים.
    מעבר לזה לא נראה לי שהוא יועיל לנו כחלוץ באירופה אלא רק בליגה.
    לדעתי רוב הסגל שלוי יבנה יבוסס על נוער ועל שחקנים שרעבים להצלחה.צריך לזכור שלוי מאמן מעולה,וגם הוא לא הצליח להשתלט על יבוריאן(והכוונה ב"גם הוא" הוא בעובדה שמדובר על שכיר חרב שלא מזוהה עם המועדון איתו הוא חותם חוזה).
    גם בלו,להבדיל מיבוריאן לא סיים להתפתח פיזית וטכנית כך שאפשרת לצפות ממנו ליותר בבוגרים.
    נוסף על כך:מדובר בחלוץ שיותר בא מכיוון הרחבה עם הגב לשאר.מה שלא זיהיתי ביבוריאן שהוא סקורר שיותר תלוי בקשרים.
     
    Last edited: Apr 18, 2008